cnm öncelikle askerine hayırlı yolculuklar sağ salim gidip gelir inş... mektup konusunda bana sorarsan ; önemli olan kağıda güzel cümleler dökebilmek değil, içinden gelenleri yazmak... burada sana yardımcı olacak çok insna var tabıkı ama ben senın yerınde olsam kendim içimden ne geçiosa onları yazarım.. illa cumleler guzel olsun die ugrasma, kendi içinden geçenleri yazman ztn en anlamlı , en içten, en güzel cumleler olur... hmmm bu arada sakın moral bozucu, üzüldüğünü bellı edecek cumleler yazma
nerde benim alt devrelerim, çömezlerim, p..ç torunlarım, üst devrelerim, teskereci devrelerim
mehtap doğan güneş sevincimi bile kursağımda bıraktınız yaa, ben bu sevincimi sizle paylaşıp, sizle mutlu olmak istedim ama kimseeeee yok.... sizle paylaşamadıktan sonra kimle paylaşayım biri sölesiiin bana, tabi burda olan biri çıkarsa
canım çok teşekkürler... çook üzüldüğümü biliyo onu gizleyemiyorum malesefbugün baya bir deneyim yazmayı ama çok saçma oluyo
merhaba canımmm. bigün bende aynı senin gibi sormuştum yazamıyorum yardım edin diyee. ama canım en sonunda oturdum yine kendim yazdımmşöyle aç güzel aşk şarkılarını sevdiğiniz şarkıları keyfin yerine gelsin. sevgilini düşün hayallerinizi düşünn. zaten önmli olan başlangıç bi başlasan gerisi geliyo mektuptaa
evet iştee sorun orda bi başlasam devamı gelcekteecanım yaa tekrar denicem hatta açıorum şimdi bi aşk şarkısı ilham gelsinn :) off yaa ne zormuş hiç tahmin etmiyrdm böle zor olacağını :/
heyecan hat safhadaaaa
bende 82 saydım canımm :44:kk'nın güzel yarenlerii, canlarım, bitanelerim, dert ortaklarımmmsizi kocamann kocamannn öpüyorumm ve hepinizii çook seviyorumm
bu kadar yalakalık yeter sanırsammmsize bişey sorcammm
kızlarr Ali 16 şubatta teskere alcak ya hani şimdi benim şafağım kaç oluyo? Ben 82 sayıyorum ama 16 şubatta teskere alacak olanların çoğu 81 sayıyor. nasıl oluyo bu kafam karıştı kızlar yaa:44::44::44:
bende 82 saydım canımm :44:
biliyorum o duyguyu günlerce dolandım ne yazcam diyeeama sonraa süpriizzzzz diye bi başladım 2 sayfa dolu dolu yazdım. daha yer olsa daha da yazcaktım yanii
81 sayanlar nasıl sayıyorr kii :44::44: hadi başkalarını bırak sevgilimde öyle sayıyor. takvimde tek tek sayıyorum 82 çıkıyor ama bilemedimm :44::44: aslında 81e düşmek için bahane arıyorum sanırsamm
bende günlerdir düşünüyorum süprizi hazırladım bir kutu hediye aldmçorap içlik cüzdan ayakkabı noyası dolap kilidine kadar orada işine yarayacak bir herşeyii. fotolarımızı bastırdım, asker şeklinde kurabiye yaptırdm, bugünde asker şeklinde pasta siparişi verdim bütün yakın arkadşlarını davet ettim çarşamba akşamı sürprz yapcm ve hediyelerini vercm bi mektup kaldıı :/
iyi geceler canım Allah rahatlık versinnen zor kısmı o yaa zatennninş yazablirsin canım bir an öncee
bu arada benm çıkmam gerek artık saat çok geç oldu canımmm iyi gecelrrr :79::79:
en zor kısmı o yaa zatennninş yazablirsin canım bir an öncee
bu arada benm çıkmam gerek artık saat çok geç oldu canımmm iyi gecelrrr :79::79:
amannn 81 olsun daha iyiii :) 82 bile olsa 1 güncük kalmış olcak ne güzel senin o kadr kalmış ben baştan başlıcam gerçi kısa dönem ama 1 senedir de ispanyadan dönmesini bekliyodm tam geldi kavuştuk derken yine gidioo
ii geceler yavru kuşum
kk'nın güzel yarenlerii, canlarım, bitanelerim, dert ortaklarımmmsizi kocamann kocamannn öpüyorumm ve hepinizii çook seviyorumm
bu kadar yalakalık yeter sanırsammmsize bişey sorcammm
kızlarr Ali 16 şubatta teskere alcak ya hani şimdi benim şafağım kaç oluyo? Ben 82 sayıyorum ama 16 şubatta teskere alacak olanların çoğu 81 sayıyor. nasıl oluyo bu kafam karıştı kızlar yaa:44::44::44:
bende günlerdir düşünüyorum süprizi hazırladım bir kutu hediye aldmçorap içlik cüzdan ayakkabı noyası dolap kilidine kadar orada işine yarayacak bir herşeyii. fotolarımızı bastırdım, asker şeklinde kurabiye yaptırdm, bugünde asker şeklinde pasta siparişi verdim bütün yakın arkadşlarını davet ettim çarşamba akşamı sürprz yapcm ve hediyelerini vercm bi mektup kaldıı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?