Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok teşekkürler... çook üzüldüğümü biliyo onu gizleyemiyorum malesef bugün baya bir deneyim yazmayı ama çok saçma oluyo

heyecannnn heyecannn heyecannnnnnn

canım çok teşekkürler... çook üzüldüğümü biliyo onu gizleyemiyorum malesef bugün baya bir deneyim yazmayı ama çok saçma oluyo

merhaba canımmm. bigün bende aynı senin gibi sormuştum yazamıyorum yardım edin diyee. ama canım en sonunda oturdum yine kendim yazdımm şöyle aç güzel aşk şarkılarını sevdiğiniz şarkıları keyfin yerine gelsin. sevgilini düşün hayallerinizi düşünn. zaten önmli olan başlangıç bi başlasan gerisi geliyo mektuptaa

evet iştee sorun orda bi başlasam devamı gelcektee canım yaa tekrar denicem hatta açıorum şimdi bi aşk şarkısı ilham gelsinn :) off yaa ne zormuş hiç tahmin etmiyrdm böle zor olacağını :/

kk'nın güzel yarenlerii, canlarım, bitanelerim, dert ortaklarımmm sizi kocamann kocamannn öpüyorumm ve hepinizii çook seviyorumm

bu kadar yalakalık yeter sanırsammm size bişey sorcammm

kızlarr Ali 16 şubatta teskere alcak ya hani şimdi benim şafağım kaç oluyo? Ben 82 sayıyorum ama 16 şubatta teskere alacak olanların çoğu 81 sayıyor. nasıl oluyo bu kafam karıştı kızlar yaa:44::44::44:

evet iştee sorun orda bi başlasam devamı gelcektee canım yaa tekrar denicem hatta açıorum şimdi bi aşk şarkısı ilham gelsinn :) off yaa ne zormuş hiç tahmin etmiyrdm böle zor olacağını :/

biliyorum o duyguyu günlerce dolandım ne yazcam diyee ama sonraa süpriizzzzz diye bi başladım 2 sayfa dolu dolu yazdım. daha yer olsa daha da yazcaktım yanii

bende 82 saydım canımm :44:

bende 82 saydım canımm :44:

81 sayanlar nasıl sayıyorr kii :44::44: hadi başkalarını bırak sevgilimde öyle sayıyor. takvimde tek tek sayıyorum 82 çıkıyor ama bilemedimm :44::44: aslında 81e düşmek için bahane arıyorum sanırsamm

biliyorum o duyguyu günlerce dolandım ne yazcam diyee ama sonraa süpriizzzzz diye bi başladım 2 sayfa dolu dolu yazdım. daha yer olsa daha da yazcaktım yanii

bende günlerdir düşünüyorum süprizi hazırladım bir kutu hediye aldmçorap içlik cüzdan ayakkabı noyası dolap kilidine kadar orada işine yarayacak bir herşeyii. fotolarımızı bastırdım, asker şeklinde kurabiye yaptırdm, bugünde asker şeklinde pasta siparişi verdim bütün yakın arkadşlarını davet ettim çarşamba akşamı sürprz yapcm ve hediyelerini vercm bi mektup kaldıı :/

amannn 81 olsun daha iyiii :) 82 bile olsa 1 güncük kalmış olcak ne güzel senin o kadr kalmış ben baştan başlıcam gerçi kısa dönem ama 1 senedir de ispanyadan dönmesini bekliyodm tam geldi kavuştuk derken yine gidioo

en zor kısmı o yaa zatennn inş yazablirsin canım bir an öncee

bu arada benm çıkmam gerek artık saat çok geç oldu canımmm iyi gecelrrr :79::79:

bu zamana kadar geldimmm ama zor geçiyo burdan sonrası. hayırlısıyla bitsede şu askerlik kurtulsamm. gerçi tam olarak kavuşamıcam. bizde farklı şehirlerde yaşıyoruz ama olsunn. evinde olduğunu rahat olduğunu biliyim yeterr Rabbim sizide kavuştursun inşallah zaman su gibi akıp geçsin hepimiz içinn
tekrar iyi geceler canım bu sefer çıkıyorum :80::80:

cnm gece gece bende 81 hesapladım ama benım kafam kıyak bu akşam bı ara hesaplarım yıne

içinden ne geliosa onları yaz canım hiç ne yazsam die düşünme ben yeri belli olduğu günden sonra her yüzüne bakmamda ağzımı açmamda ağlıodum o yüzden mektup yazıp vermiştim söylüyemediklerimi yazmıştım ama ağlamaktan kağıdın rengi değişmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…