bu aradaaa kızlarrrr oturdumm iyice hesapladımmmm Ali'yle de konuştuk ben 1 gün fazladan sayıyorum şafağı veeee sonuçç olarakkk safağımmmmm:
:119:81 DÜZCE:119:
yaşasınnn plakalarrrrrrrrrrrr
bencede alıntı yapma sonucta herkesın duygusu farklı sacma bıle olsa kendın yaz daha anlamlı olur
sevdiceğim geldiiiiiiiiiiiiii, çok mutluyummmmmmmmmm
en kötü günümüz böyle olsun....
aksama kadar ben işyerinde çalıştım o da benle çalıştı garibim, benim işim bitince akşam herzamanki gittiğimiz cafeye gidip tavla partimizi yaptık... saatlerce birbirmize bakmaya, sarılmaya doyamadık
İlk günün havadisleirni kısaca aktarayım dedimçok yorgunum şimdi gidip yatmam gerek, dün gece de sabahladım heyecandan
ii geceler
ama amaa aglarım bakkkkkayy yarabbim aşkınız daim olsun kuzumm çokkk duygulandım çokkkkk
ay canım yaa cidden ne zaman yapıverdin bunlarıı zaman nasıl buldunn süpersin valla canım MAŞAALLAHHHadam nasıl yesin onları kuzum yaa haklı valla kıyamazkii.karısının ellerinden çıkmışşş bide saklar bence.çokk güzel bir hediye olmuş valla..ben de koraya ennn sevdigi keki yapıp götürmüştüm.otelde yatıp kalkıp onu yedi kıyamam
maşallah sana hesnacım aşk dolusun valla, allah sizi birbirinize bağışlar inşallah bu arada kurabiyelerinide gördüm çok tatlı görünüyorlar maşallah iyi becerikliymişssin valla (Bende yaptırıyom spariş verdim senin gibi becerikli olsam kendim yapardım ama işte naparsın (
hesnacım tebrikler canım allah ayrılıklar göstermesin daha nice nice yıllara inşallah
kızlarr merhaba benm sevdiğimde yarn teslim oluyor 460 mı oluyor yarın :)
Hesnammm,aşagıda görüdügm hayalettt sen misinnnn
Hayırdır canım neler geldi?
Sevgilimin burnu ve dişleri kırıldı hastahanede yatıyor
malesef canım aslında dayak demiyimde salak herif penseyle omuzuna vurmuş morarmış omzu. kamerada gösterdi cumartesi günü
Hesnammmmm ÖGRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN" canımmm
Güzel ögretmenimizzzzz öpüyorum seni kocamannnnnn:16
aslında yarın ama baktım herkes bugünden kutluyor face de bende burdan ilk olarak kutlayayım dedim kuzum
buradaki öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum
selamlarrr sevgilerrrrr...ÖGRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNN tekrardannn Hesnam ve Nilüşşşşş
Selam kızlar biter mi bilmiyorum ama şafak :455 aranıza yeni katıldım bende ..
merhaba kızlar biz aşkımla 3 yaşına giriyoruz bakın ona yaptığım hediyeler(Eki Görüntüle 560211
veee hesna sultan öğretmenler günün kutlu olsun canım benimöğrencilerin çok şanslı olmalı senin gibi bir öğretmenleri olduğu için bari bugün dövmeseydin çocukları :76:
hepicinizi öpüyorum, iyi geceler :80:
ben burdayım canım diğerlerını bilemıcem Hesnada yok şafak atmıyo eylenmeye gitmiş şekercim fb den takıpteyım sen desemm basında kavak yelleri ohh ne gusel maşallah mehtap 1 :)
mehtaba daha 4 ayımız var kızlar nasıl dayancam bilmiyorum )):
aşkım askere gidiyoo ona metup yazıp hediye edeceğim paketin içine koyucam kendi duygularımı yazmak istiyorum ama maalesef böyle bir yeteneğim yok yani duygularımı öyle açık açık söyleyebilen hele kağıda güzel cümlelerle dökebilen bi insan değilmbana yardımcı olur musunz?
27/11/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: EmrEsra = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123: celinees = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:123:
:123: qulSe = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123: romromela = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123: exclusive = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123: gizem4191 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123: acbn = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123: morvent = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123: funda_bayram = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123: denizgzr = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123: cituhanba = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123: p_i_n_a_r = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123: okyanus1 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123: alya32 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123: _CeyDa_ = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123: uguruntugbası = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
:123: ŞAFAK...= 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
Anammmmmm pamukşekerimmm plakalaraa gelmişinn inanmıyorummm yaa çoookk sevindimmmmbu aradaaa kızlarrrr oturdumm iyice hesapladımmmm Ali'yle de konuştuk ben 1 gün fazladan sayıyorum şafağı veeee sonuçç olarakkk safağımmmmm:
:119:81 DÜZCE:119:
yaşasınnn plakalarrrrrrrrrrrr
Canım benim çok sevindim senin adınaa ilk gün çok değişik hissediyor insann tadını çıkarınn doyaa doyaasevdiceğim geldiiiiiiiiiiiiii, çok mutluyummmmmmmmmm
en kötü günümüz böyle olsun....
aksama kadar ben işyerinde çalıştım o da benle çalıştı garibim, benim işim bitince akşam herzamanki gittiğimiz cafeye gidip tavla partimizi yaptık... saatlerce birbirmize bakmaya, sarılmaya doyamadık
İlk günün havadisleirni kısaca aktarayım dedimçok yorgunum şimdi gidip yatmam gerek, dün gece de sabahladım heyecandan
ii geceler
Ne güzelll birr tablodur bu yarabbimm şafak doğan güneşşş yaa Allahımın iziniylee Sevdiceğin artık hep yanında olucakk Allahım bir daha ayırmasın sizi canım benimmveeeee sonundaaaaaa
Şafak:'' DOĞAN GÜNEŞ ''
Rabbime çok şükür bugünleride Gördük..
:119::119::119::119:
*
.
kızlar günaydın.. askerim birden bire izine geliyor bana süper bi yalan bulurmsunuz 3 gün izin için lütfeeeeeeeeen :26:
hadi bakalım önce seni depükleyeceğiz
çabuk geçiyor diyip dursam da içimden hep acaba gün gelip şu plakaları sayacak mıyım diyordum... Çok şükür başladık bugün... ne kadar özlesem de kötü günler geçirsem de ne sevdiceğime yansıttım ne dışarıya...
son günlerde özleminden yemeden içmeden kesildim ... bölük pörçük uykularım...
ama sabretmeyi beklemeyi iyiyi güçlüyü oynamayı öğrendim... Allah herkesi sevdiğine kavuştursun (AMİN)
herkese günaydın..listeye ismimi yazdırmıştım ama pek muhabbete giremiyorum.sizleri,yazdıklarınızı takip ediyorum hep.plaka sayanları,doğan güneş diyenleri gördükçe heyecanlanıyorum ben ne zaman diyebilcem diye.biz dağıtım izninden sonra hiç izin kullanmadık ve tam 10 aydır sevdiğimin yüzünü göremiyorum,kokusunu duyamıyorum,nefesini hissedemiyorum..ona belli etmemeye çalışıyorum her seferinde ama onu çook özledim..bitsin artık,geçsin şu günler..Şafak 103..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?