Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:92: 27.11.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…86 cerenbayram…

...86 yesim. ...

...90 flores…

...103 harme...

…110 SaviorAngel…

…131 cnmsın64…

…173 fatihatice03…

…173 duygum…

…174 superisiii…

…174 bOniTO…

…175 DerinSu…

...175 cesurcvcv

...175 holofira...

…175 kubra17…

…175 aalis…

… 177 omerabia…

…177 yener_tugba…

...180 hera91...

…180 goqce…

…181 ErreS…

…198 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…254 H_İ_S…

…266 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....267 nesliiiiiiiiii...

…268 Brrk…

...268 OZGEGURUR...

...268 esraa42...

...269 dilara1331

…270 Kayra95...

…270 buket1811…

…270 iboebru….

...270 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....338 chidoshimedo

...360 GRGR...

...360 tugbaoguzhan

...360 BerlD...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

sevdiceğim geldiiiiiiiiiiiiii, çok mutluyummmmmmmmmm

en kötü günümüz böyle olsun....

aksama kadar ben işyerinde çalıştım o da benle çalıştı garibim, benim işim bitince akşam herzamanki gittiğimiz cafeye gidip tavla partimizi yaptık... saatlerce birbirmize bakmaya, sarılmaya doyamadık

İlk günün havadisleirni kısaca aktarayım dedim çok yorgunum şimdi gidip yatmam gerek, dün gece de sabahladım heyecandan

ii geceler

27/11/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…EmrEsra = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:…celinees = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:123:
:123:…qulSe = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:…romromela = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:…exclusive = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:…gizem4191 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:…acbn = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:…morvent = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

süperrrr hayırlı olsuun canım

Teşekkürler canım.....İnşallah hepimizin ilişkileri böyle güzel kalıcı anlamlı uzun soluklu ve ömürlük olur....

Sana da teşekkür ederim Esracım çok eğlenerek ve severek yaptım, kurabiyelerin üstüne kendi anılarımızdan esintiler kattığım için zevkliydi, başkasına yaptırsaydım, bunu beceremezdi....

hesnacım tebrikler canım allah ayrılıklar göstermesin daha nice nice yıllara inşallah

Amin tatlım... Sizin de sevdiklerinizle nice evli bir şekilde geçireceğiniz güzel yıllarınız olur inşallah...

kızlarr merhaba benm sevdiğimde yarn teslim oluyor 460 mı oluyor yarın :)

Hoş geldin aramıza canım..... Sen bana silüs tarihini ilet ben sana şafağının kaç olduğunu hesaplar, panomuza da eklerim canım

Hesnammm,aşagıda görüdügm hayalettt sen misinnnn

Benim haricimde bir hayalet daha mı varmış

Hayırdır canım neler geldi?
Sevgilimin burnu ve dişleri kırıldı hastahanede yatıyor

Gülşencim geçmiş olsun canım benim.... Umarım daha iyidir askerin.... Aksilik olmş gerçekten... Allah daha beterinden korusun....

malesef canım aslında dayak demiyimde salak herif penseyle omuzuna vurmuş morarmış omzu. kamerada gösterdi cumartesi günü

İnanmıyorum dövmüş mü Adi herif... İnşallah önemli bir şeyi yoktur şu an iyidir sevdiğin Yasemincim....

buradaki öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum

selamlarrr sevgilerrrrr...ÖGRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNN tekrardannn Hesnam ve Nilüşşşşş

Öğretmenler Günümü kutladığınız için çooook teşekkür ediyorum kızlar.... Sağolun... Çok güzel bir öğretmenler günü geçirdim bu yıl yeni okulumdaki öğretmen arkadaşlarımla epey eğlendik....

Selam kızlar biter mi bilmiyorum ama şafak :455 aranıza yeni katıldım bende ..

Hoş geldin aramıza canım... Hasret çekmeye, deliler gibi özleyip ağlamaya, uykusuz gecelere, elin telefonda haber beklemelere, vs... Hoş geldin

merhaba kızlar biz aşkımla 3 yaşına giriyoruz bakın ona yaptığım hediyeler(Eki Görüntüle 560211

Sizin de 3. yılınız kutlu olsun Esracım... Nice yıllara sağlıkla ve evli bir şekilde girin inşallah, uzun soluklu günler sizi bekliyor

Senin de Öğretmenler Günün kutlu mutlu bol öğrencili ve ek dersli olsun inşallah Nilücüm özledim seni görüşemiyoruz valla

ben burdayım canım diğerlerını bilemıcem Hesnada yok şafak atmıyo eylenmeye gitmiş şekercim fb den takıpteyım sen desemm basında kavak yelleri ohh ne gusel maşallah mehtap 1 :)

Vayy vayy hayranlarım beni takip ediyormuş

mehtaba daha 4 ayımız var kızlar nasıl dayancam bilmiyorum )):

Offf canım benim ben de nasıl dayanacağımı bilmiyorum... Bizim şubatta mehtabımız var ama eşim dayanamamış bugün dedi Aralıkta 3 günlüğüne geleyim mi senin yanına dedi... Bir yandan gelsin istiyorum bir yandan İzin kullanmasın istiyorum offf nasıl olacak bu hallerimiz bilmiyorum...

Başkasının düşüncesini geç canım, kötü de olsa sen yaz, geçmiş günlerinizden bahset, onu ilk gördüğünde neler hissettin, en unutamadığın anlarınız neler... Gelecekteki hayallerin neler onlardan falan bahset... sonuçta sürekli ne kadar çok sevdiğinden bahsetmek ve bunu ağdalı cümlelerle yapmak zorunda değilsin... Doğal ol, en önemlisi de kendin ol canım

Son düzenleme:
Plakalara geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.... Beklediğiniz günler geldi canlarım.... Az kaldı Doğan Güneşe eccük sabır

Son düzenleme:
HÜR YAREN OLMUŞ ARKADAŞLARIMIN

VE BUGÜN DEPÜK GECESİ OLUP DA

ORTALIKTA GÖRÜNMEYEN ARKADAŞLARIMIN DA

TOPLU DEPÜĞÜNÜ ATMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM....

YOLUNUZ AÇIK OLSUN...

EN ÖNEMLİSİ SEVDİĞİNİZLE OLSUN...

BİR DAHA AYRILMAYIN İNŞALLAH

veeeee sonundaaaaaa
Şafak: '' DOĞAN GÜNEŞ ''
Rabbime çok şükür bugünleride Gördük..
:119::119::119::119:
*
.

kızlar günaydın.. askerim birden bire izine geliyor bana süper bi yalan bulurmsunuz 3 gün izin için lütfeeeeeeeeen :26:

herkese günaydın..listeye ismimi yazdırmıştım ama pek muhabbete giremiyorum.sizleri,yazdıklarınızı takip ediyorum hep.plaka sayanları,doğan güneş diyenleri gördükçe heyecanlanıyorum ben ne zaman diyebilcem diye.biz dağıtım izninden sonra hiç izin kullanmadık ve tam 10 aydır sevdiğimin yüzünü göremiyorum,kokusunu duyamıyorum,nefesini hissedemiyorum..ona belli etmemeye çalışıyorum her seferinde ama onu çook özledim..bitsin artık,geçsin şu günler..Şafak 103..

çabuk geçiyor diyip dursam da içimden hep acaba gün gelip şu plakaları sayacak mıyım diyordum... Çok şükür başladık bugün... ne kadar özlesem de kötü günler geçirsem de ne sevdiceğime yansıttım ne dışarıya...
son günlerde özleminden yemeden içmeden kesildim ... bölük pörçük uykularım...
ama sabretmeyi beklemeyi iyiyi güçlüyü oynamayı öğrendim... Allah herkesi sevdiğine kavuştursun (AMİN)

bu aradaaa kızlarrrr oturdumm iyice hesapladımmmm Ali'yle de konuştuk ben 1 gün fazladan sayıyorum şafağı veeee sonuçç olarakkk safağımmmmm:

:119:81 DÜZCE:119:

yaşasınnn plakalarrrrrrrrrrrr
Anammmmmm pamukşekerimmm plakalaraa gelmişinn inanmıyorummm yaa çoookk sevindimmmm

Bak geçiyor işte bir şekilde günler ben geldiğimde sen 200 lerdeydin şimdi plakalardasınnn
Allahım bizede nasip etsin inşallahh
Canım benim çok sevindim senin adınaa ilk gün çok değişik hissediyor insann tadını çıkarınn doyaa doyaa

Demekki benimki gitti seninki geldii şimmddii sevinme sırası sende tatlımm Allahım ağızınızın tadını bozmasın inşallahh
veeeee sonundaaaaaa
Şafak: '' DOĞAN GÜNEŞ ''
Rabbime çok şükür bugünleride Gördük..
:119::119::119::119:

*
.
Ne güzelll birr tablodur bu yarabbimm şafak doğan güneşşş yaa Allahımın iziniylee Sevdiceğin artık hep yanında olucakk Allahım bir daha ayırmasın sizi canım benimm
kızlar günaydın.. askerim birden bire izine geliyor bana süper bi yalan bulurmsunuz 3 gün izin için lütfeeeeeeeeen :26:

Ne güzel tatlım yaa herkesin askeri geliyor yavaş yavaş artık dayanamıyorlarr baksana
Hastaneye falan gidicem de tatlım izin vermezlermi rapor falanda alırsın?

hadi bakalım önce seni depükleyeceğiz

Canım benim ne güzel anlatmışsın sana kocaman bir AMİNNNNNNNNN demek istiyorum.
Hayırlı olsun bu arada plakalara gemişsin az kaldı azz azıcık daha sabret bitecek bu günler
Ama sen nerelerdesin ben bayadır göremiyorum senii?

Günaydın tatlım. Allahımın iziniyle biz de herkes gibi doğan güneş diyicez.
10 aydır görmüyorsun çok zor gerçekten benimde askerim gelmicekti aslında ama süpriz yapıp geldi bizim 9 ayımız kaldı ve bu saatten sonrada gelmez heralde bende gelene kadar göremicem
Allahım hepimize sabır versinn gerçekten çok zor

kızlar birşey danışmak istiyorum ...
Uğurumun 15 ocakta doğum günü 17 şubatta tezkeresi...
9 ocakta da benim doğum günüm... doğum gününde yanında olmak istiyorum ancak çok yakın bi tarih gelmesiyle arasında birşey yok..
gidersem de tek gitmeyeyim bu kez annesine de sürpriz yapıp onu da götüreyim istiyorum ... bi yanım gitme ,geldiğinde toplu kutlama yaparsın diyor , diğer yanım da git yanında ol,onun izni yok buruk olmasın içi diyor... ne yapacağıma karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…