Şafak ÇOK ŞÜKÜR 270... Bu gece yetmişler de bitiyo İnşallahhh hadi bakalım sıra atmışlarda ..
Canım benim ne güzel anlatmışsın sana kocaman bir AMİNNNNNNNNN demek istiyorum.
Hayırlı olsun bu arada plakalara gemişsin az kaldı azz azıcık daha sabret bitecek bu günler
Ama sen nerelerdesin ben bayadır göremiyorum senii?
kızlar birşey danışmak istiyorum ...
Uğurumun 15 ocakta doğum günü 17 şubatta tezkeresi...
9 ocakta da benim doğum günüm... doğum gününde yanında olmak istiyorum ancak çok yakın bi tarih gelmesiyle arasında birşey yok..
gidersem de tek gitmeyeyim bu kez annesine de sürpriz yapıp onu da götüreyim istiyorum ... bi yanım gitme ,geldiğinde toplu kutlama yaparsın diyor , diğer yanım da git yanında ol,onun izni yok buruk olmasın içi diyor... ne yapacağıma karar veremedim
darısı tüm asker yarenlerine bacım ... bayadır okuyup gidiyorum içim sıkılıyor kendimi toparlamanın savaşındayım ...
Tatlım içinden ne geçiyorsa onu yap eğer durumun varsa zor durumda kalmicaksan gidebilirsin ama tabiki sen nasıl uygun görürsen canım
Hayırdırr yavrum kötü birşey yoktur umarım
Evet tatlım bizim şafağımız aynı 270 ler bitiyor.
Siz izin kullandınızmı?
Anladım canım benim. Allahım sağlık konusunda bir dert vemresinde Hayırlsıyla geliceklerr.bakacağız bi planlama yapacağız artık...
çok özlüyorum sanırım bu yüzden de sıkılıp bunalıyorum ona yansıtmamak için de baya debeleniyorum... haricinde birşey yok canım çok şükür..
O değil de Allah yardımcınız olsun yaa ben 224den başladım beklemeye de yine de çok özlüyorum.... Sağ salim kavuşmayı nasip etsin Allah hepimize ...
kullandık hayatım 23 gun ızın kullandık bız bıttı nerdeyse ızın sız kac gun kullandınız
Anladım canım benim. Allahım sağlık konusunda bir dert vemresinde Hayırlsıyla geliceklerr.
Evet yavrum sen geç başladın biraz ama olsun hasret aynı dert aynı.
Benim daha 270
Oo maşallah tatlım çok erken kullanmışınız ya biz 10 gün kullandık 4 günde yol vardı 14 gün kaldı p.tesi gönderdim işte.
Bir daha gelmesi zor görünüyorr maaleseff
Günaydın tatlım. Allahımın iziniyle biz de herkes gibi doğan güneş diyicez.
10 aydır görmüyorsun çok zor gerçekten benimde askerim gelmicekti aslında ama süpriz yapıp geldi bizim 9 ayımız kaldı ve bu saatten sonrada gelmez heralde bende gelene kadar göremicem
Allahım hepimize sabır versinn gerçekten çok zor
ben demedim mi sana
sevdiceğim geldiiiiiiiiiiiiii, çok mutluyummmmmmmmmm
en kötü günümüz böyle olsun....
aksama kadar ben işyerinde çalıştım o da benle çalıştı garibim, benim işim bitince akşam herzamanki gittiğimiz cafeye gidip tavla partimizi yaptık... saatlerce birbirmize bakmaya, sarılmaya doyamadık
İlk günün havadisleirni kısaca aktarayım dedimçok yorgunum şimdi gidip yatmam gerek, dün gece de sabahladım heyecandan
ii geceler
27/11/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: EmrEsra = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123: celinees = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:123:
:123: qulSe = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123: romromela = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123: exclusive = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123: gizem4191 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123: acbn = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123: morvent = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123: funda_bayram = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123: denizgzr = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123: cituhanba = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123: p_i_n_a_r = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123: okyanus1 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123: alya32 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123: _CeyDa_ = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123: uguruntugbası = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
veeeee sonundaaaaaa*
Şafak:'' DOĞAN GÜNEŞ ''
Rabbime çok şükür bugünleride Gördük..
:119::119::119::119:
.
iş yerinden mi izin alacaksın canımmm :44::44:kızlar günaydın.. askerim birden bire izine geliyor bana süper bi yalan bulurmsunuz 3 gün izin için lütfeeeeeeeeen :26:
canımm bnmm bak sende çok yaklaşmışsın plakalara. 100ler zor geçer bilirim şu 100ler bir bitsin zaman nasıl geçiyo bak görherkese günaydın..listeye ismimi yazdırmıştım ama pek muhabbete giremiyorum.sizleri,yazdıklarınızı takip ediyorum hep.plaka sayanları,doğan güneş diyenleri gördükçe heyecanlanıyorum ben ne zaman diyebilcem diye.biz dağıtım izninden sonra hiç izin kullanmadık ve tam 10 aydır sevdiğimin yüzünü göremiyorum,kokusunu duyamıyorum,nefesini hissedemiyorum..ona belli etmemeye çalışıyorum her seferinde ama onu çook özledim..bitsin artık,geçsin şu günler..Şafak 103..
Anammmmmm pamukşekerimmm plakalaraa gelmişinn inanmıyorummm yaa çoookk sevindimmmm
Bak geçiyor işte bir şekilde günler ben geldiğimde sen 200 lerdeydin şimdi plakalardasınnn
Allahım bizede nasip etsin inşallahh
kızlar birşey danışmak istiyorum ...
Uğurumun 15 ocakta doğum günü 17 şubatta tezkeresi...
9 ocakta da benim doğum günüm... doğum gününde yanında olmak istiyorum ancak çok yakın bi tarih gelmesiyle arasında birşey yok..
gidersem de tek gitmeyeyim bu kez annesine de sürpriz yapıp onu da götüreyim istiyorum ... bi yanım gitme ,geldiğinde toplu kutlama yaparsın diyor , diğer yanım da git yanında ol,onun izni yok buruk olmasın içi diyor... ne yapacağıma karar veremedim
bilemedim ki canımm ya karışık bir durumm:44::44: ama eğer durumunuz müsaitse işlerini ayarlayabilirsen git. onun içinde değişiklik olur. hemde geriye kalan zaman o heyecanla biter gider.keşke benim fırsatım olsa bende gidebilsemmm
kısmet bakalım... eğer aksilik ekstra bi ödemem çıkmazsa sıkıntı çekmeden gidebilirim... Gidip onu orada bırakıp dönmek çok fena koyuyo insana... Bi yanım gitmek istemiyor aslında ...
canımm bnmm bak sende çok yaklaşmışsın plakalara. 100ler zor geçer bilirim şu 100ler bir bitsin zaman nasıl geçiyo bak gör :16::16: QUOTE .!.:inşallah canım
aslında teskere tarihindede gidebilirsin yanına. bu sefer tek değilde onunla beraber dönersin. hatta daha önce yolculuk yapmadıysanız ilk yolculuğunuz olur anı olur sizin içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?