Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

darısı tüm asker yarenlerine bacım ... bayadır okuyup gidiyorum içim sıkılıyor kendimi toparlamanın savaşındayım ...

darısı tüm asker yarenlerine bacım ... bayadır okuyup gidiyorum içim sıkılıyor kendimi toparlamanın savaşındayım ...

Tatlım içinden ne geçiyorsa onu yap eğer durumun varsa zor durumda kalmicaksan gidebilirsin ama tabiki sen nasıl uygun görürsen canım
Hayırdırr yavrum kötü birşey yoktur umarım

Tatlım içinden ne geçiyorsa onu yap eğer durumun varsa zor durumda kalmicaksan gidebilirsin ama tabiki sen nasıl uygun görürsen canım
Hayırdırr yavrum kötü birşey yoktur umarım

bakacağız bi planlama yapacağız artık...
çok özlüyorum sanırım bu yüzden de sıkılıp bunalıyorum ona yansıtmamak için de baya debeleniyorum... haricinde birşey yok canım çok şükür..

O değil de Allah yardımcınız olsun yaa ben 224den başladım beklemeye de yine de çok özlüyorum.... Sağ salim kavuşmayı nasip etsin Allah hepimize ...

Son düzenleme:
Anladım canım benim. Allahım sağlık konusunda bir dert vemresinde Hayırlsıyla geliceklerr.
Evet yavrum sen geç başladın biraz ama olsun hasret aynı dert aynı.
Benim daha 270

kullandık hayatım 23 gun ızın kullandık bız bıttı nerdeyse ızın sız kac gun kullandınız

Oo maşallah tatlım çok erken kullanmışınız ya biz 10 gün kullandık 4 günde yol vardı 14 gün kaldı p.tesi gönderdim işte.
Bir daha gelmesi zor görünüyorr maaleseff

2 hafta önce yanındaydım ne kadar çok görsem o kadar fazla özledim ..onu orada bırakıp gelmek her seferinde koydu ... alıp gelemedim ...

Oo maşallah tatlım çok erken kullanmışınız ya biz 10 gün kullandık 4 günde yol vardı 14 gün kaldı p.tesi gönderdim işte.
Bir daha gelmesi zor görünüyorr maaleseff
[/QUOTE]

dagıtımla beraber 17 gun oldu yanı.. Biz mecburıyetten kullandık tatlım nişanlımın abisinin düğünü vardı o sebeple izine geldi bizim 4 gun ıznımız kaldı 6 gun de yolumuz var İnşallah 10 gunluk bı ıznımız var 2013 de kullanıcaz Allah kısmet ederse bakalım

Gülşencim geçmiş olsun canım benim.... Umarım daha iyidir askerin.... Aksilik olmş gerçekten... Allah daha beterinden korusun....

Saol canım umarım bir daha aksilik yaşamayız:26:

Amin canım..Allah tüm askerlerimize ve asker yolu bekleyen bizlere sabır versin..

canımmm benimm yaa tekrar gözün aydınnn inan çok mutlu oldummmm

yaşasınnnnnnnn sonunda bu listedeyimmm çok şükür Rabbime

hesnammm ellerine sağlık canım benimm.

veeeee sonundaaaaaa
Şafak: '' DOĞAN GÜNEŞ ''
Rabbime çok şükür bugünleride Gördük..
:119::119::119::119:
*
.

canımmmm tebrik ederim gözünüz aydın çok şükür ki Rabbime bugünleri görmeyi nasip etti size.
çok zorlu bi sınavdan başarıyla geçtiniz şimdi mutlu olma zamanı inşallah. Rabbim ayırmasın sizi çooook mutlu olun inşallah

kızlar günaydın.. askerim birden bire izine geliyor bana süper bi yalan bulurmsunuz 3 gün izin için lütfeeeeeeeeen :26:
iş yerinden mi izin alacaksın canımmm :44::44:
canımm bnmm bak sende çok yaklaşmışsın plakalara. 100ler zor geçer bilirim şu 100ler bir bitsin zaman nasıl geçiyo bak gör

ebrummmmmmmmm evt canımm geldim plakalaraaa çooook ama çoookk mutluyummm. Ne kadar zaman geçmiyor desekte geçtiğini gösteriyor işte bize. ayrıca darısı sizin başınıza. Rabbim herkese göstersin bu günlerii. tabiki doğan güneşii de

bilemedim ki canımm ya karışık bir durumm:44::44: ama eğer durumunuz müsaitse işlerini ayarlayabilirsen git. onun içinde değişiklik olur. hemde geriye kalan zaman o heyecanla biter gider. keşke benim fırsatım olsa bende gidebilsemmm

kısmet bakalım... eğer aksilik ekstra bi ödemem çıkmazsa sıkıntı çekmeden gidebilirim... Gidip onu orada bırakıp dönmek çok fena koyuyo insana... Bi yanım gitmek istemiyor aslında ...

kısmet bakalım... eğer aksilik ekstra bi ödemem çıkmazsa sıkıntı çekmeden gidebilirim... Gidip onu orada bırakıp dönmek çok fena koyuyo insana... Bi yanım gitmek istemiyor aslında ...

aslında teskere tarihindede gidebilirsin yanına. bu sefer tek değilde onunla beraber dönersin. hatta daha önce yolculuk yapmadıysanız ilk yolculuğunuz olur anı olur sizin içinn

canımm bnmm bak sende çok yaklaşmışsın plakalara. 100ler zor geçer bilirim şu 100ler bir bitsin zaman nasıl geçiyo bak gör :16::16: QUOTE .!.:
inşallah canım

aslında teskere tarihindede gidebilirsin yanına. bu sefer tek değilde onunla beraber dönersin. hatta daha önce yolculuk yapmadıysanız ilk yolculuğunuz olur anı olur sizin içinn

daha önce yolculuğumuz oldu canım olmaz mı zaten teskerede de ben gideceğim alıp geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…