kızlar markete çıkmam gerek öpüyom ikinizi de..Gülşenim de buraalrdaydı yawww selam sanada Gülşenim öptümmm
Aaaaaaaa tanısmadık ama cnmmm yaaaaaa neden hatırlamıyorummmmmm
kolay kolayy unutmammm amaaaaaaaaaaa isminn neydiii
İyi kuzum senden naber görüşemiyoruz.
İkinnci kezz teyzeee oldummmm ablamın yanındaydım ne zamandırr yardımm ettim birazcık
cok tatlı bi bebişimiz daha olduuuuu
Gördüm gördüm facede resmini çok tatlı bişey maşallahAlllah analı babalı büyütsün canım
Aminnn. Çok sagoll
Sen neler yapıyorsunnn
Atamalar ne olduuuuuu
Ben çıkıyorum kübüm görüşürüz yine
Gitmeden yazayım canım.Ben naptım atamalar işte kadro bekliyoruz 3 bin verildi bu kasımda benim sıram 7 bin en iyi ihtimal mayıs olmadı bir daha ki kasım da atanmayı bekliyorum canım.Devlet baba iyi alım yapsın diyede bir yandan dua ediyorum
Tekrar öpüldün kuzum
Sensizliğin derinliklerinde yalnızlığımla koyun koyunayım. Alışmanın zorluklarıyla sensizliğin acısı üst üste duruyor üstümde. Eziliyorum; bir yanım eksik.
Dayanmak... Hayırlının hayırlısı için ettiğim dualar getirdi beni buraya. Sensizliğe bile dayanacağım Allahım için. Senin için
Mesafelerin anlamı yok, yüreğimde katediyorum yavaş yavaş her bir kilometreyi. Ama varlığını hissedememek...... İşte sensizlik bu ve ben bu acının içinde kaybolmadan ayaktayım halen.
İnsanların sevgisiz yaşantıları içerisindeki iki sevgili için zaman ne kadar önem kazanırsa, ben o kadar direneceğim. Ve biliyorum sevgilim, hayat her bir kilometreyi mutluluğa her bir saniyeyi de kavuşmaya çevirecek. Kafamın içinde dolaşan ayrılık sancılarına mutsuzluklara inat yeneceğim sayılı zamanları.
Alışmak zor hasretine. Gücümün her damlasını hasretinle başa çıkmak için harcayacağım. Ve ben seni rüyamda bile bekliyor olacağım.
ALINTIDIR!
kızlarrr askerime yazacağım mektupp nasıl
Sensizliğin derinliklerinde yalnızlığımla koyun koyunayım. Alışmanın zorluklarıyla sensizliğin acısı üst üste duruyor üstümde. Eziliyorum; bir yanım eksik.
Dayanmak... Hayırlının hayırlısı için ettiğim dualar getirdi beni buraya. Sensizliğe bile dayanacağım Allahım için. Senin için
Mesafelerin anlamı yok, yüreğimde katediyorum yavaş yavaş her bir kilometreyi. Ama varlığını hissedememek...... İşte sensizlik bu ve ben bu acının içinde kaybolmadan ayaktayım halen.
İnsanların sevgisiz yaşantıları içerisindeki iki sevgili için zaman ne kadar önem kazanırsa, ben o kadar direneceğim. Ve biliyorum sevgilim, hayat her bir kilometreyi mutluluğa her bir saniyeyi de kavuşmaya çevirecek. Kafamın içinde dolaşan ayrılık sancılarına mutsuzluklara inat yeneceğim sayılı zamanları.
Alışmak zor hasretine. Gücümün her damlasını hasretinle başa çıkmak için harcayacağım. Ve ben seni rüyamda bile bekliyor olacağım.
ALINTIDIR!
kızlarrr askerime yazacağım mektupp nasıl
Mehtap Doğan Güneş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?