Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm,tmm işteee 15 şubatta diceksinnn.15 şubatta 00:01 şafagın atmış olacak ve dogan güneş diceksinnnn.14 şubatta 1 diceksin kuzum anladınnn yani 16 şubatı saymıyorlar cnmmm.

farzetki yarın 16 şubat,bu gece şafak dogan güneş diceksin 16ya gçeiş yapıncaaaaaa

canımm,tmm işteee 15 şubatta diceksinnn.15 şubatta 00:01 şafagın atmış olacak ve dogan güneş diceksinnnn.14 şubatta 1 diceksin kuzum anladınnn yani 16 şubatı saymıyorlar cnmmm.

kuzuu senin iki mesajın tutmuyo ama birbirini birinde 15 şubatta dicen diyon birinde 16 da :44:yoksa benmi yanlış anladımm. ay iyice şaşkoloz oldum yaa

Çıkış tarihin 16 isee ayın 15inde dogan güneş diyeceksin canım yanii 00.00da dedigin zaman zatenn ayın 16si olmuş olacak bna böyle mantıklı geliyor

kuzuu senin iki mesajın tutmuyo ama birbirini birinde 15 şubatta dicen diyon birinde 16 da :44:yoksa benmi yanlış anladımm. ay iyice şaşkoloz oldum yaa

aslında aynı şeyi demeye çalışmışım cnm dakika farkı var 15 gecesi 00:01olunca 16 ya geçiyon ya ondan dedim...15 subat gecesi şafak atınca dogan güneş dicen cnm.ben böyle diyorum ama seni bilirsin yinede.

Çıkış tarihin 16 isee ayın 15inde dogan güneş diyeceksin canım yanii 00.00da dedigin zaman zatenn ayın 16si olmuş olacak bna böyle mantıklı geliyor

yani ayın 15 i girdiği zaman değilde 16 sı girdiği zaman dicem yani çıkacağı günün gecesi. o zaman 82 şafak.

demek ki 81 sayanlar 15 i girdiğinde doğan güneş diyorlar

yani ayın 15 i girdiği zaman değilde 16 sı girdiği zaman dicem yani çıkacağı günün gecesi. o zaman 82 şafak.

demek ki 81 sayanlar 15 i girdiğinde doğan güneş diyorlar

Evett canımm aynen öyleee derinsuda ben gibi düsünüyor
Demekki böylee inş yanılmıyoruzdur ama bende böyle saymıstım cnm

doğru canımm doğruuu ben 15 gecesi deyince 15 şubat 00.01den sonrasını diyorum. o yüzden karıştı birazcık ama anladım şimdii 16 şubat 00.01den itibarenn doğann güneşşşşş :119::119::119:

Evett canımm aynen öyleee derinsuda ben gibi düsünüyor
Demekki böylee inş yanılmıyoruzdur ama bende böyle saymıstım cnm

bnde en başından beri bu şekilde sayıyorum ama 1 gün eksik sayanları duyunca kafam karıştı. en tuhafıda şafak söylede 82 çıkıyo. başka bi sitede giriyorum sülüs tarihi, kullanılan izin ve yol iznini. o 80 çıkarıyo nasıl çıkarıyo :44:

ama artık diğerlerine bakmıcam takvimden tek tek sayıyorum bizim dediğimiz gibi mantıklı oluyo.

Yasemincimm maşallah şafağınaa
plakalar cok zevklidir nasıl geçtiginni anlamıyor insann

sağoll canımm. 100lerde ben çok zorlandım ama şimdi şükür iyi geçiyor. bide plakalar hızlı geçerse değmeyinn keyfimee

Evet yaa 1ooler geçmekk bilmiyorr artık sonlara doğru yaklaşmanın sevincii plakara inmenin heyecanıylaa günlerr bitmiyorr
Ama simdi hiç korkmaa su gibi geçecekkkk
Benimde askerim geleli tam 3 ay 6 gün olmuşşşşş
Ne çok olmuşş yaa

kızzz 16da 01 olunca degillllll 15 gecesi dicen dogan güneşşş.buna göre şafagını da saydım bugün bitince 16yı sayma 81gene karışmasın kafan kuzum yaaa...16gecesi dicem demişin de 16 gecesi sevdicegin yanında olacak kısmetse delüü

ne kadar çok olmuşş canımmmm. maşallahh bitirdiniz siz. hayırlısıyla bizde bitiririz inşallah

ayın 16sında sabah çıkcak askeriyeden canımm. ayy kafam karıştı yine

canımm sen napıyosunnn
Merhabaaa seninle tanışmaa fırsatımm olmadııııı bende 3 ay öncesine kadarr safak sayan bir yarendimmm
günler geldi geçti safak bitti hayataa devam ediyoruzzz isteee
sizlerde kavusun birann önceeee

ne kadar çok olmuşş canımmmm. maşallahh bitirdiniz siz. hayırlısıyla bizde bitiririz inşallah

Aynen canımm sende bitirirsindee askerlik bitelii ne cok olmuşşş yaa dersinn merak etmeee

ayın 16sında sabah çıkcak askeriyeden canımm. ayy kafam karıştı yine

tmm karışmasın kuzu..16da kısmetse gelmicek mi işte...15 gecesi saati fln karıştırma...15 şubatta şafagın 1 degil dogan güneş olacakkk...14 şubatta 1 dicen çünkü önünde 1 gün kalmış olacak dolu dolu bak yarından itibare 15 şubata kadar say 81 gün oluyo cnm 15 şubatla birlikte.

neeee tanışma fırsatımız olmadı mıııııııııııııııııııı kızz ne cabuk unuttun beniiiiiii çoktannn tanıştıkkkk bitirdigini de biliyorum.avatarım degişik bayadır ondan başkası gibi mi geldim acepamann seni mi aklımda tutcam desene yani cnm 9 aydır buralardayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…