aklın yolu birdir canım attırma sen attırma boş verama yazık yaa
biliyorum canım vurdulu kırdılı seviyormuşsunaşk yanında olmayınca filmleriyle idare etmek zorunda kalıyor insan gelince siz çekersiniz artık :78:
Yok be vurdulu kırdılı film de sevmem ben... Korku filmi müptelasıyımdır ama eşim gitti gideli izleyemiyorum korku filmlerini....
Hem idare etmeye çalışıyorsun hem de hüzünlenip ağlayıp deşarj oluyorsun... Sanırım bu yüzden... Her şeyi geleceğe iteliyoruz bakalım... Acaba gelecek diye bir şey var mı
hımm hem de korku haben hiç sevmem çok korkarım. mehmet aksiyon seviyor ben de hep aşk filmleri indiriyorum çocuk aşk kusacak izinde izleyecek fırsat olursa tabii
gelecek de bir gün gelecekama ne zaman bilemiyorum
28/11/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: qulSe = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123: romromela = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123: exclusive = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123: gizem4191 = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123: acbn = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123: morvent = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123: funda_bayram = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123: denizgzr = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123: cituhanba = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123: p_i_n_a_r = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123: okyanus1 = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123: alya32 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123: _CeyDa_ = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123: uguruntugbası = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
Yaaaaaa sonunda bu listenin en basına gelebildim sukurler olsuuunnnn
Sırada doğan gunes demek varrr
Sadece 4 gun sonraaaa
Benim eşim de benim sayemde korku filmi kusuyordu askere gitti kurtuldu benden garibimBen nişanlıyken yalnız yaşıyordum, giriş katı bir evdi, korkulukları yoktu, karşıda mezarlık vardı ama ben gece oturur üst üste korku filmi izlerdim arkasına komedi açardım etkisi geçsin diye ha bir de ışıklar açık uyurdum
Öyle böyle değil çok özledim korku filmi izlemeyi... Ben pek korkmam izlerken izledikten sonra bir kaç saat etkisi sürer ama zaten sanırım ben o ürpertiyi seviyorumAma çoğunda gülerim çünkü artık izleye izleye bütün korku senaristlerinin mantığını çözdüm sonunu tahmin ediyorum komik geliyor Şu iki film favorilerim arasındadır çünkü ikisinin de sonunu tahmin edememiştim, ters köşe yapmışlardı
tey allam ya bir de istatistik çıkarmışpsikolojik manyak adam kaçmış kurtarmış kendini; ama gelince daha kötü olacak sanırım benim kardeşim askere gitmeden önce pek fenaydı annem "askere gitti de içim rahatladı, en azından nerde olduğunu biliyorum" diyordu gittiği yer de çukurca sizinki de o hesap olmuş
vayy raziş de pembe kürk manto giyinmişşiii hayırlı işler
HahahahahahaGece girerim rüyana nilüüüüüüüüüü
Gelince ne olur bilemem ama gelmesi hayırlı olur onu biliyorum....Çukurca'ya gidince annenin içi rahat ettiyse kardeşin neler yapıyordu kim bilir hehe
vayy raziş de pembe kürk manto giyinmişşiii hayırlı işler
o ne kız pembe kürk:26:
çok yüklenme yavrum adama ya bak gider gelmez daha datübe tübe dağlara taşlara, evlerden ırak dilenci duasına başladım
yavrum rüya kontenjanım dolu, rezerve yaptık mehmet bey'eama kabus kısmı hala boş
o ne kız pembe kürk:26:
ayy şimdi çaktım olayı nilüüüüüüükız ben kaç senedir pro üyeyim yaww aşkollll asıl size ne iş yaaaa mylovem de dün yeni tanışmış gibi konuştuuuuuuuuu
pro üyeliğe geçmişsin sanırım canım isminin yanında kk nın işareti olan pembe kadın mantosu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?