Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok be vurdulu kırdılı film de sevmem ben... Korku filmi müptelasıyımdır ama eşim gitti gideli izleyemiyorum korku filmlerini....

Hem idare etmeye çalışıyorsun hem de hüzünlenip ağlayıp deşarj oluyorsun... Sanırım bu yüzden... Her şeyi geleceğe iteliyoruz bakalım... Acaba gelecek diye bir şey var mı

:92: 28.11.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…85 cerenbayram…

...85 yesim. ...

...89 flores…

...102 harme...

…109 SaviorAngel…

…130 cnmsın64…

…172 fatihatice03…

…172 duygum…

…173 superisiii…

…173 bOniTO…

…174 DerinSu…

...174 cesurcvcv

...174 holofira...

…174 kubra17…

…174 aalis…

… 176 omerabia…

…176 yener_tugba…

...179 hera91...

…179 goqce…

…180 ErreS…

…197 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…253 H_İ_S…

…265 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....266 nesliiiiiiiiii...

…267 Brrk…

...267 OZGEGURUR...

...267 esraa42...

...268 dilara1331

…269 Kayra95...

…269 buket1811…

…269 iboebru….

...269 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....337 chidoshimedo

...359 GRGR...

...359 tugbaoguzhan

...359 BerlD...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

hımm hem de korku ha ben hiç sevmem çok korkarım. mehmet aksiyon seviyor ben de hep aşk filmleri indiriyorum çocuk aşk kusacak izinde izleyecek fırsat olursa tabii

gelecek de bir gün gelecek ama ne zaman bilemiyorum

28/11/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…qulSe = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:…romromela = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:…exclusive = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:…gizem4191 = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:…acbn = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:…morvent = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

hımm hem de korku ha ben hiç sevmem çok korkarım. mehmet aksiyon seviyor ben de hep aşk filmleri indiriyorum çocuk aşk kusacak izinde izleyecek fırsat olursa tabii

gelecek de bir gün gelecek ama ne zaman bilemiyorum

Benim eşim de benim sayemde korku filmi kusuyordu askere gitti kurtuldu benden garibim Ben nişanlıyken yalnız yaşıyordum, giriş katı bir evdi, korkulukları yoktu, karşıda mezarlık vardı ama ben gece oturur üst üste korku filmi izlerdim arkasına komedi açardım etkisi geçsin diye ha bir de ışıklar açık uyurdum

Öyle böyle değil çok özledim korku filmi izlemeyi... Ben pek korkmam izlerken izledikten sonra bir kaç saat etkisi sürer ama zaten sanırım ben o ürpertiyi seviyorum Ama çoğunda gülerim çünkü artık izleye izleye bütün korku senaristlerinin mantığını çözdüm sonunu tahmin ediyorum komik geliyor Şu iki film favorilerim arasındadır çünkü ikisinin de sonunu tahmin edememiştim, ters köşe yapmışlardı

Son düzenleme:

Yaaaaaa sonunda bu listenin en basına gelebildim sukurler olsuuunnnn

Sırada doğan gunes demek varrr
Sadece 4 gun sonraaaa

tey allam ya bir de istatistik çıkarmış psikolojik manyak adam kaçmış kurtarmış kendini; ama gelince daha kötü olacak sanırım benim kardeşim askere gitmeden önce pek fenaydı annem "askere gitti de içim rahatladı, en azından nerde olduğunu biliyorum" diyordu gittiği yer de çukurca sizinki de o hesap olmuş

Hahahahahaha Gece girerim rüyana nilüüüüüüüüüü

Gelince ne olur bilemem ama gelmesi hayırlı olur onu biliyorum.... Çukurca'ya gidince annenin içi rahat ettiyse kardeşin neler yapıyordu kim bilir hehe

ayy kızzzzzz şafagımı attırın gari ben geldim yoklamaya örtmenlerimmmmmmmmm

UGURUNTUGBASIIIIIIII bende meraklanmıştım kız nerelerdesin diye kıyamam yaa askerinin gelmesine az kaldı cnm toparlan artıkk üzme knediniii

Hesnoşumm nilüşümm selam kıslarrr yatmadan bi bakim dedimmm

PAMUKUM yaseminimmmm kızz facede 79 diyonn burda 80 ne iş kafanmı karıştı kız geneee

YENERİNİNTUGBASI da mehtapllardaaaaohhh ne güzellll

neyse kıslar hepinizi çokk ama çokkk öpüp kokluyorummm sevgiyleeeeee iyi gecelerrrr
bakmayın çol canlıymış gibi göründügüme hastayım halaa şuanda da başım çatlıyo gene..lodos varmış dabana hep yapar ubun zaten..yatmalıyım uyku düzenim çok şaşırdı bu ara..çok geç yatıp geç kalkıyorum usandım bu durumdannnnnnnnnhoşçakalınn öpüyorum tekrardan.

çok yüklenme yavrum adama ya bak gider gelmez daha da tübe tübe dağlara taşlara, evlerden ırak dilenci duasına başladım

yavrum rüya kontenjanım dolu, rezerve yaptık mehmet bey'e ama kabus kısmı hala boş

ayy şimdi çaktım olayı nilüüüüüüü kız ben kaç senedir pro üyeyim yaww aşkollll asıl size ne iş yaaaa mylovem de dün yeni tanışmış gibi konuştuuuuuuuuu

Tamam ben işte o kabus kısmına gireceğim zaten... Hahahaha

Yok gelir o gitmez karıcığının yanından zaten bu aralar hasretten kavruluyormuş benimki... Aralık gelse de kavuşsak yine kısa da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…