29/11/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:…qulSe = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…romromela = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…exclusive = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:…gizem4191 = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:…acbn = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:…morvent = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
ama ama ben hergün gleiyom kiii rastlaşamıyozz(((
ohh artık plakalardasın şükür canım yaa.bak ben de senin bıraktıgın yerdeyim yani senin en son benim gibiydi şafagınsagol tatlım yaa geçmiş olsun dileklerin için
Haklısın tatlım gerçekten çok zordur sevdiceğini arkanda bırakıp gitmen2 hafta önce yanındaydım ne kadar çok görsem o kadar fazla özledim ..onu orada bırakıp gelmek her seferinde koydu ... alıp gelemedim ...
Evet tatlım 17 gün oldu bizimki. İyi bari 10 gününz daha varsa problem yok onu da iyi bir zamanlama yapıp kullanın canımdagıtımla beraber 17 gun oldu yanı.. Biz mecburıyetten kullandık tatlım nişanlımın abisinin düğünü vardı o sebeple izine geldi bizim 4 gun ıznımız kaldı 6 gun de yolumuz var İnşallah 10 gunluk bı ıznımız var 2013 de kullanıcaz Allah kısmet ederse bakalım
Aynen öyle tatlım ne kadar zaman geçmiyor desekte geçiyor ben bile 268 oldum hala inanamıyorumebrummmmmmmmm evt canımm geldim plakalaraaa çooook ama çoookk mutluyummm. Ne kadar zaman geçmiyor desekte geçtiğini gösteriyor işte bize. ayrıca darısı sizin başınıza. Rabbim herkese göstersin bu günlerii.tabiki doğan güneşii de
hergün bi ilimizdeyiz
çookk sevdim bu tabloyuuunasıl hazırladın canımmmm
İhmal ettim buraları, yarim ameliyat oldu giremedim pek..
Ne oldu ne bitti okuyamadım da çok vaktim olmuyor nette.. Umarım herkes iyidir..
Plakalara düşen, şafağı güneşe kavuşan yarenlere hayırlı olsun.. Darısı diğerlerine..
Kendinize iyi bakın,
Öpüldünüz
Ne oldu ne bitti okuyamadım da çok vaktim olmuyor nette.. Umarım herkes iyidir..
Plakalara düşen, şafağı güneşe kavuşan yarenlere hayırlı olsun.. Darısı diğerlerine..
Kendinize iyi bakın,
Öpüldünüz
Kendinize iyi bakın,
Öpüldünüz
Merhaba tatlım çok geçmiş olsun. Nişanlın burnundan ameliyat olucaktı sanırsam nasıl geçti kemiği falanmı alındı?İhmal ettim buraları, yarim ameliyat oldu giremedim pek..
Kendinize iyi bakın,
Öpüldünüz
Yeşimtoşummmmm napiosunn tatlım yaa bayadır görüşemiyoruz özledimm vallaİyi akşamlar kızlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?