ayy ben yeni gördüm ya la bana görünmemiştidemek ki :44:
Ahahahaha muhabbetinizi yesinler
Biri yeni fark ediyor pembe kürk mantoyu, diğeri ondan beter ne olduğunu anlamıyor koptum gece gece ya laaa
şurda körlerle sağırlar birbirinimizi ağırlıyoruz alala
olsun cnm yaaaaww kırmızıym ama nasın farketmedin hayrett küstüm ki şaka yaptım ya laaaaa
hesnoşummmm gül bakalım cadııııııı hep gül emi cnm benimm öptüm ikinizdeee kaçtım ben canlar
olsun cnm yaaaaww kırmızıym ama nasın farketmedin hayrett küstüm ki şaka yaptım ya laaaaa
hesnoşummmm gül bakalım cadııııııı hep gül emi cnm benimm öptüm ikinizdeee kaçtım ben canlar
ayy gerçekten hiç görmemişim senin de pro olduğunu bileydim hesna'yı bırakır sadece senle konuşurdumben de kk da havam olsun diye hesnoşla konuşuyordum ben de öpüyorum seni canım iyi geceler
hem ben hesna gülsün diye şey ettimdi
Hııııııh sen Razişi bulabilirsen konuşursun geliyor gidiyor böyle... Düşeceksin yine benim ellerimeHavanı söndürsünler
Hee güldüm ben de sağol pek düşüncelisin canım arkadaşım hihi
ayy ama ben de çok güldüm kendimeşaşkın mıyım neyim :44: seni güldürebildiysem ne mutlu bana güldürürken düşündürdüysem daha da mutlu... hesnam ben en iyisi gidim de yatim kıı saçmalama modundayım öpüyorum seni de, iyi geceler :80: şafaklar da düşüşte, teşekkürler
hayırdır neden öyle dedinn kuzummm :44::44:Bu topiğe nazar mı değdi
ben geldimama bensiz edilen sohbetleri görünce çok kıskandım çok kızdım haberiniz olsun
çok bi sohbet yokki kızlarr yaa. eskisi gibi değil artık burasııBen de bensiz edilen sohbetleri çok kıskandım ve kızdım ama kimsenin haberi yok
biz de ikimiz yapalım yavrum onlar da bizi kıskansın
PAMUKUM yaseminimmmm kızz facede 79 diyonn burda 80 ne iş kafanmı karıştı kız geneee
ayy kızzzzzz şafagımı attırın gari ben geldim yoklamaya örtmenlerimmmmmmmmm
UGURUNTUGBASIIIIIIII bende meraklanmıştım kız nerelerdesin diye kıyamam yaa askerinin gelmesine az kaldı cnm toparlan artıkk üzme knediniii
Hesnoşumm nilüşümm selam kıslarrr yatmadan bi bakim dedimmm
PAMUKUM yaseminimmmm kızz facede 79 diyonn burda 80 ne iş kafanmı karıştı kız geneee
YENERİNİNTUGBASI da mehtapllardaaaaohhh ne güzellll
neyse kıslar hepinizi çokk ama çokkk öpüp kokluyorummm sevgiyleeeeee iyi gecelerrrr
bakmayın çol canlıymış gibi göründügüme hastayım halaaşuanda da başım çatlıyo gene..lodos varmış da bana hep yapar ubun zaten..yatmalıyım uyku düzenim çok şaşırdı bu ara..çok geç yatıp geç kalkıyorum usandım bu durumdannnnnnnnn hoşçakalınn öpüyorum tekrardan.
hayırdır neden öyle dedinn kuzummm :44::44:
çok bi sohbet yokki kızlarr yaa. eskisi gibi değil artık burasıı
ama ama ben hergün gleiyom kiii rastlaşamıyozzHııııııh sen Razişi bulabilirsen konuşursun geliyor gidiyor böyle... Düşeceksin yine benim ellerimeHavanı söndürsünler
Hee güldüm ben de sağol pek düşüncelisin canım arkadaşım hihi
Canım beniiimmmburalara gelip plakalarda ne zaman olacağımı düşünüp gidiyordum... Buradayım artık.. bi karşılaşabilsek tam olacak askerimi 2 hafta önce gördüm muhtemelen 2 hafta sonra yine gideceğim bi aksilik olmazsa çok özledim geçmiyo hiçbişey o gelmeden ..
Bu arada sana da geçmiş olsun canımm
canlarımmmbugün anladım ki uyumak için bile olsa evde durmak çok sıkıcı ben de kendimi evcil zannederdim :26: demek ki çok bunalmışım çalışmadığım sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?