Yeşimtoşummmmm napiosunn tatlım yaa bayadır görüşemiyoruz özledimm valla
İyiyim Ebruşum yaCanım sıkılıyor.Yavuz erkenden uyuyor.Tek başıma kalıyorum akşmları Sen nasılsın?Nasıl gidiyor?Bende özledim tatlıım
Çok şükür tatlım iyi olmana sevindim
Oyy yerim ben onuu napsın kızz okulda yoruluyordur yavrucak uyusunn
Sanada kıyamam kızz insan tek kalınca sıkılıyor gerçekten
Napim bende işte tatlım iyi diyelim iyi olsun bende sıkıldım bakem bi dedim.
SEni gördüğümede sevindim hane
İyiyim kuzucuk iyiyim
Öyle valla canım erken de kalkınca daha fazla dayanamıyor
ay sorma Ebruş ya Yavuz uyuyunca biyere de gidemiyorum.Misafir de almıyorum akşamları Yavuz erken yatıyor diye.
Aman iyi ol canım.
Eeee özleyin dedim azıcıkk
Merhaba kızlar, acemi birliğini erzincanda topcu olarak yapan varmı? varsa benimle iletisime gecerse cok sevinirim.
Otur kız oturduğun yerde ben gelem benidemi almıcann
Aaa öle çok uzakta kalınmaz ama değilmiii
Bende eskisi kadar giremiyorum ya iş yerinde yoğun oluyorum akşamlarıda yorgun oluyorum öle geçiyor günler işte tatlım.
Kıızz o kadar da değilAlmam mı hiç kalabalık misafir almıyorum ama Yoksa 1-2 arkadaşım geliyor yanee hepten sevimsiz ev sahibi değilim
KIyamaaam.Dinlen tabi canım bi akşamlarınız var.Bizde genelde akşamları mesajlaştığımız için aynı anda bilgisayarla da uğraşamıyorum
Yok artıkk
Hee öle desene kzıımmbende dedim bu kız hiç misafir sevmiyorr ellamm
Ne güzel tatlım boşver kocacığınla msjlaşta buraya girmesende olur
YEşimtoşumm yaa büşle konuşuyormusun hiç görünmüyor çok kızdım ona çok ölece bırakıp gitti bizi insan arada bir gelir napıyorsunuz der hıhh
Yok artıkk
Öyle oluyor valla genelde uyuyakalsam da mesajlaşırken kocişim idare ediyor
Yok tatlım ya hiç konuşmadık.Smsim sadece eşime var.Msnde falan da hiç karşılaşmıyoruz.Mertle ayrıldılar ya gelmek istemiyo sanırım buralara.Evett unuttu biziii
Ayy bende artık uyuya kalıyorum yavrum ya önceden ibo uyuya kalırdı kriz geçirirdim şimdi ben duramıyorum hem uyuya kalıyorum
Sadece eşine var demek aman yesinlerr
Aynen yavrum mertle ayrıldı gelmiyor artık buralara saolsun ne güzeldii muhabbetlerimiz oysakii şimdi ölmüş resmen bu topic
Aynen bende deliriyordum o uyuyunca ama şimdi eşim gececi oldu.Gündüz uyuyor gece ayakta.BEn uyuyorum o deliriyo
Aynen kuşum aşık paketim var kocişime
Ah ölmek ki ne ölmeek topiğin üstüne ölü toprağı mı serpildi ne
Hahahah bizde ne fenayızz kızzz
Ohh birde aşık paketi hee hayat sizee güzel be yavrum
Olabiler bebeğim hesnoşş önceden burdaydıı oda pek uğramaz olduuu ahhh ahhh nerde bizimm kızllarrr bee
Yaşimtoşumm senn plakalarra geldinmii yaa?
Napalım canım insanlık hali
Evet tatlım ya eski muhabbetler dönmüyor artık.Ben de okuyup çıkıyorum bazen.
Yok kuzucan daha gelemedim.Ama ha geldim ha gelecemMalum bizim şafak 10 gün uzatmalı
Öyle tabi yavrum
Bene öyle yapıyorum bazen yavrum.
Ceza vardı diye hatırlıyorum yavruşş doğrumuyduuu
Evet tatlımm maalesef.Ama 10 gün nedir ki 460'ın yanında diyip kendimi avutuyorum
Ebruş ben kaçıyorum güzelim.Çok öptüm seniGörüşürüz sonra inşallah
Aaaaah ah şubatta ben de geliyorum sanırım
Hasretin kucağına yeni düşmüş olacağım
İhmal ettim buraları, yarim ameliyat oldu giremedim pek..
Ne oldu ne bitti okuyamadım da çok vaktim olmuyor nette.. Umarım herkes iyidir..
Plakalara düşen, şafağı güneşe kavuşan yarenlere hayırlı olsun.. Darısı diğerlerine..
Kendinize iyi bakın,
Öpüldünüz
Teşekkür ederim kızlar, burnunda et vardı kıkırdak ile birlikte alındı ciddi bir ameliyat değil ama yine de zorluğu var tabi ki.. Geçecek inşallah..
Ben iyiyim şükür uykusuzum günlerdir yorgun düştüm.. Bunlar dışında herşey yolunda.
Ne çok arkadaşım plakalara düşmüş maşallah ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?