Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol canım benim bende iyiyim şükürler olsun ..
Bitirdin kuzum bitirdin sağlıcakla gelsin Osmanın sana sıkı sıkı sarılın bir daha ayrılmayın evlilik haberleri ile gel burayaaa

aminnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmm..

Napim tertibim yarim 180 den gidiyor izne gelince şafagını durduracak
Bende komple askerliğin biteceği zamanı sayıyorum tertooooooooooo

Böle saymak iyi oluyor kıs 180 ne cicimiş öyle

Nasıl mutlu oluyosan öyle say yaseminim

180 harbi benimde iştahımı kabarttı şimdi

ve Aleyküm Selam..

Rabbim Tüm Vatanını Korumakta Olan Askerlerimizi Korusun......

Amin..

evet cnm seni anlayan insanlarla burda zaman daha güzel geçer..

tebrik ederim cnm..

hoşgeldin tatlım..

tesekkür ederim canim

ben niye yokum bu listede

.

Hadi bakalım moralimizi bozmayalım dualar edelim bol bol

Ve şurda şafak atarsa 3 canım çok az çok azbi zaman sonra kollarında yanında

evett doğru diyonuzz depük yapcamm hahaha

bende yapcam sonunda inanamıyorummmmmmm

bu eski hali kızlar ldıgmda böyleydi

buda yeni hal iben yaptımmm aşkımaa nasıl olmuşşş görmeyenler içinnn

Sağol canım benim bende iyiyim şükürler olsun ..
Bitirdin kuzum bitirdin sağlıcakla gelsin Osmanın sana sıkı sıkı sarılın bir daha ayrılmayın evlilik haberleri ile gel burayaaa

ohhh ne güzel dua ediyon kız sennn gell sarılcammm

ve Aleyküm Selam..

Rabbim Tüm Vatanını Korumakta Olan Askerlerimizi Korusun......

Amin..

Aminn tatlımmmmm aminnnnn

Nasıl mutlu oluyosan öyle say yaseminim

180 harbi benimde iştahımı kabarttı şimdi

Tabi kuzum ya düşün bak düşün 180 gün daha oradaaaaa
Acaba böylemi saysam izne gelince şafagımı durdururum nasılsa kk ya girmeye vaktim olmicek
Aşkım böyle say diyor kuzum ya napsın teselli arıyor fıstıgım benim ..

ümrannnnn kocamannnn biii depükkkkk töreniiiii yapcazzzzz sanaaa

Hediyen için yorumumu daha önceden de yapmıştım da facede yazmıştın dikkatimi çekmişti kurudumu o boyasımı verdiğimi her neyse

hahaha nasıl istersen öyle say canım benimm :)) fıstık dedinde canım çekti kız kuruyemişi çok severim bayadırda yemedim heaa 10 gün olmuşturr

ohhh ne güzel dua ediyon kız sennn gell sarılcammm

Aminn tatlımmmmm aminnnnn

Çok güzel olmuş tatlım benim ohhh çok beğenicek aşkın ... Ederim tabi sen duaların en güzelini hakediyorsun canım benim gel bende sarılcam

Merhaba

Hakkaride askeri olan bir arkadşaımız varda terhisine 3 gun kaldı

oylemii rabbim bızımkılerede nasip etsin ınsallah...

bugun bır jandarma on bası sehit olmus.cokk uzuldum..televızyonu ızleyemedım bıle..offf offf((...yuce rabbim ailesine bas saglıgı dılıyorum..rabbım sabır selamet dayanma gucu versin..rabbım kımsenın cıgerını yakmasın ınsallah...bunu yapanların yanına bırakmasın ınsallah..(((((((((((((diyecek tek kelıme dahi yok yazarken bıle dugumlenıyor ınsanın bogazı..

cidammm hoşgeldinnn kızım o listede benim adım yokk lann ahahha süper bir duygu hee şaka makaa iyi geliyonuz lan bana

kızım sen plaka sayıyosunnnn yaaa sende bize iyi gelcen 2 gün sonraa depük ata ata bi hal olcam bütün hıncımı senden çıkarcam laaaaayyyy

Buda manyak napım lan alımış işte gözlerim çok erken bitti mehtabın yaa benım idrak edemediğim kısım o

yaaaaaaaa yaramı deşme yaaa ne biçim arkadaşsın sen moral vercegin yere daha yangına körükle gidiyosun dokunsan aglıcak moddayım ben zor tutuyorum kendimi sabahtan beri kanka

tesekkür ederim canim

ben niye yokum bu listede

.

sende plaka sayıyosun tatlııımmm

ümrannnnn kocamannnn biii depükkkkk töreniiiii yapcazzzzz sanaaa

Hediyen için yorumumu daha önceden de yapmıştım da facede yazmıştın dikkatimi çekmişti kurudumu o boyasımı verdiğimi her neyse

düzenleee kuzummmm baş depükçüümmm olllç

kuruyor gibi ama hala kurumamışş yaaa nerden sürdüm ama verniksizde boya çiziliyor biliyormusun bekllicem kurur inşallahh

bence tickerin listendeki yerin felan dursun 180 den say niçin koca koca rakamları sayıyorsun ne guzel 170 leri görecen kız şaka gibi.

Mehmet gelincede saymazsın ben bu izinde de öyle yaptım şafağı saymayı bıraktım gidince tekrar başladım

haaa o ayri mi sayiliyomus

hani plakalarin listesi nerde? safa kac ögreneyim bi, bilmiyorum da

.

hahaha nasıl istersen öyle say canım benimm :)) fıstık dedinde canım çekti kız kuruyemişi çok severim bayadırda yemedim heaa 10 gün olmuşturr

Her telden gideyim ben güneşime doğru
Bende o fıstıgı yazarken aklıma beyaz leblebi geldi ya

Ben aşkıma naber fıstığım diye asılırım da Fıstık hepsi senin mi derim ona oy kuzum olsada yesem onu bi güzel

Çok güzel olmuş tatlım benim ohhh çok beğenicek aşkın ... Ederim tabi sen duaların en güzelini hakediyorsun canım benim gel bende sarılcam

cansınn cannnn Dualarınızz katlanarak dönsün sizlere inşallahhhh :)) ohh sen direk hamile kalcann demedi demee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…