İnşallah canım yaa teşekkür ederim... Ayrılması zor olacak ama bunu şimdiden düşünmek istemiyorum.
Bu arada bizim nilü nerde... İki muhabbet edelim diye geliyorum... Bakıyorum ben yokken herkes muhabbet etmiş ben geliyorum kimse olmuyor... Allahtan bugün siz varsınız yani canlar...
Şafak İnşallah 258 ......
Tahmini mehtap 67 :)
Yarılama şafağı 29 .........
ben plakalara geçerken sen mehtap yaşayacaksın demek kiherşeyden kendime pay çıkarırım böleee
cnm ayrılırken zor oluo ama unutma onu sen motive edeceksin, ne güzel ki sizde bizim gibi arasıra birbirinizi görebiliosunuz, 15 ay boyunca yuzunu goremeyenleri düşün ve biras mutlu ol
nilüyle bende ne zamandır pek konusamıorum, dershanede işe başlamış, izinleri de haftaiçi oluo, izinli olduğu günler daha cok bakabilio galiba..
kızlar ben artık kaçıorum, haftaiçi yine yoğun bir tempo yaşantısı beni bekliyor, günlerdir de çok uykusuz ve yorgunum, nişanlımda şimdi yattı bende rahat yatabilirm
hepinizi çok opüyorum, ii geceler
evet canım sen oluyosunsenin kocişin memleketini de geçtik hayatım yurdum sehirlerine tek tek selam ederim bitecek inşallah
tatlı suratben mi oluyorum kızz
canım evet demekki hayırlısı böyleymişAaa öyle deme ne zorlu günlerden düştük azaldı yine Allaha şükür insanlar sorduğunda söylediğim de o kadar çok oldu mu gideli diyorlar bir de bana sorun diyorum ama genel düşününce gayet iyi düştük valla...
Bugün rüya gördüm kızlar bu arada, rüyama göre yarın eşim geliyordu, askerliği bitirmiştik, o kadar gerçekçiydi ki, uyanınca rüya olduğunu görünce nasıl canım sıkıldı acayip sinirim bozulmuştu
Öncelikle Hoş geldin Eda... Hayırlısıyla gelsin inşallah sevdiceğin... Sen yazma oralara buraya yaz iki muhabbet edelim
Öyle canım artık duygular çok karışık bir gülüyorum bir ağlıyorum her şey karmakarışık oldu... Yılbaşımızı haftaya kutlayacağız canım biz eşimle
Canım o çok kötü bir duygu bebk ölümleri çok üzer beni... Demek ki hayırlısı buymuş... Vardır Allah ın da bir bildiği... O zaman güzel bir haber olsun, benim de en yakın arkadaşlarımdan birinin ikizleri oldu iki gün önce... Tüp bebeklerdi, tedirgin bir hamilelik döneminden sonra iki prens geldi dünyaya
Tuğbacım çok güzel bir mehtap geçirmişsiniz çok sevindim mutluluğunuz zaten gözlerinizden belli oluyor... Hadi son ayrılığa doğru gidin bakalım... Gidecek ki bu hasretlik sonsuza kadar tamamen bitsin öyle değil mi? Allah doğan güneşinizi de göstersin inşallah....
inan çok sevindim Hesnam yaa,cuma günü de sizin oldu ne güzelYok canım izin değil... İzin Şubatta kullanılacak... Evci iznine çıkıyoruz... Eşim görüşmüş komutanla Cuma sabahtan çıkmak için ısrarda bulunmuş komutan da sağolsun çarşı iznini cumaya alalım evci izniyle birleşsin cuma sabahtan çık demişPerşembe gecesi yola çıkacağım, sabaha görüşeceğiz eşimle
canım dün girdim okudum ama kusura bakma nolur..hiç keyfim yok..durup durup aglıyorum.arkadasımın olayı çok etkiledi beni...Allah kimseye yaşatmasın...seni çok özledim bu arada canımYarılamaya az kaldı az... 3 gün sonra yarılıyorum artık ben...Dur dur onca gün geçti daha yarısı mı bitmiş yaaa
Hehe hepimiz biraz öyleyiz pay çıkarıyoruz kendimize... Benciliz biz bencil
Tabiii öyle iki aya bir evci izni kullanıyoruz.... Allahtan o var... Yoksa çekilmez bu hasret... Zaten yatıp kalkıp şükrediyorum iyi bir yere çıktı da yüzümüzü görüyoruz her gün konuşabiliyoruz diye... Allah diğer yarenlere sabır versin... Gerçekten zor...
İşe başladığını ben de biliyorum... İnşallah hayırlı olur Nilü için... Özledim de iki sorayım dediydim
Bu arada Razişim geldin sonra kaçtın gittin... Benim gibi hayalet de takılmıyorsun alttan gördüm ben seni
canım evet demekki hayırlısı böyleymiş( arkadasın adınada sevindim Allah saglıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
inan çok sevindim Hesnam yaa,cuma günü de sizin oldu ne güzeldoya doya saırlın birbirinize canım hayırlı mehtaplar
canım dün girdim okudum ama kusura bakma nolur..hiç keyfim yok..durup durup aglıyorum.arkadasımın olayı çok etkiledi beni...Allah kimseye yaşatmasın...seni çok özledim bu arada canım
zaten iyi degilim,dün de Tugbiş Yenerinin gittigini söyledi lafladık azcık daha çok aglama geldi tabi..şimdi Hesnoşun mehtaba duygulandımben şimdiden eger Koray Ankaraya gittiginde geri kalan uzatmalı 6 ay nasıl geçecek diye düşünyorum..ziin de kullanmayacak...evci çıkabilirsek ben gitmeye çalışcam artık kuzumun kontrolüne az kaldı..hayırlı sonuclar olur inş...inş hava degişimi yazmazlar bi daha durumu iyi çıkar da...
Canım çok üzme kendini zaten her şey bir taraftan sıkıştırıyor.... Daha fazla yüklenme kendine... İnşallah ocak ayında hayırlı haberlerle gelecek eşin... Eğer askerliğe devam ederse de gelirsin buraya kuzum ne olacak ki görürsün eşini kalırsın bendeUmarım sağlık sorunu geçer, onun için bol bol dua et canım.. Gerisi önemli değil... İnsan her şeye alışıyor insan ölümleri bile unutuyor yoksa hiç yaşamaya halimiz kalmazdı değil mi? Bu günler de geçecek inşallah....
sagol canım.inş dedigin gibi ocakta düzgün hayırlı haberler alırız saglık konusunda.o iyi olsun da başka hiçbirşey istemiyorum ben.
ah canım benim..eger giderse konusurum korayla gelirim tabiki canım inşgeçecek geçecek Hesnammm inş canım.
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
…257 Kayra95...
…257 buket1811…
…257 iboebru….
...257 kelebekd ...
Gelin beraber sayalım
Tuğbaaaaaaaaa nerdesin kızz senn
burdayımmmmmmmmm bebeğimmmmmmmmmmnasılsın canımcım
Şükürr senn buraya uğrarmıydınn bee iyice unuttun gitttin biziii
İdare ediyoruz işte yavrum sen nasılsınn Nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?