Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm ayrılırken zor oluo ama unutma onu sen motive edeceksin, ne güzel ki sizde bizim gibi arasıra birbirinizi görebiliosunuz, 15 ay boyunca yuzunu goremeyenleri düşün ve biras mutlu ol

nilüyle bende ne zamandır pek konusamıorum, dershanede işe başlamış, izinleri de haftaiçi oluo, izinli olduğu günler daha cok bakabilio galiba..

kızlar ben artık kaçıorum, haftaiçi yine yoğun bir tempo yaşantısı beni bekliyor, günlerdir de çok uykusuz ve yorgunum, nişanlımda şimdi yattı bende rahat yatabilirm

hepinizi çok opüyorum, ii geceler

Şafak İnşallah 258 ......

Tahmini mehtap 67 :)

Yarılama şafağı 29 .........

Yarılamaya az kaldı az... 3 gün sonra yarılıyorum artık ben... Dur dur onca gün geçti daha yarısı mı bitmiş yaaa

ben plakalara geçerken sen mehtap yaşayacaksın demek ki herşeyden kendime pay çıkarırım böleee

Hehe hepimiz biraz öyleyiz pay çıkarıyoruz kendimize... Benciliz biz bencil

Tabiii öyle iki aya bir evci izni kullanıyoruz.... Allahtan o var... Yoksa çekilmez bu hasret... Zaten yatıp kalkıp şükrediyorum iyi bir yere çıktı da yüzümüzü görüyoruz her gün konuşabiliyoruz diye... Allah diğer yarenlere sabır versin... Gerçekten zor...

İşe başladığını ben de biliyorum... İnşallah hayırlı olur Nilü için... Özledim de iki sorayım dediydim

Bu arada Razişim geldin sonra kaçtın gittin... Benim gibi hayalet de takılmıyorsun alttan gördüm ben seni

İyi geceler kuzum öpüldün... Muhabbet için teşekkürler... Hadi güzel bir uyku çek bakalım rüyanda sevdiceğini gör

benden de 58
selam olsun güzel yurdumun tüm memleketine
:119::119::119:

1 ay mı yazıyor neee tıckerima kurban yaaa

Son düzenleme:
senin kocişin memleketini de geçtik hayatım yurdum sehirlerine tek tek selam ederim bitecek inşallah
tatlı surat ben mi oluyorum kızz
evet canım sen oluyosun
canım evet demekki hayırlısı böyleymiş ( arkadasın adınada sevindim Allah saglıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
inan çok sevindim Hesnam yaa,cuma günü de sizin oldu ne güzel doya doya saırlın birbirinize canım hayırlı mehtaplar
canım dün girdim okudum ama kusura bakma nolur..hiç keyfim yok..durup durup aglıyorum.arkadasımın olayı çok etkiledi beni...Allah kimseye yaşatmasın...seni çok özledim bu arada canım

herkese selamlar kızlar...öpüyorum hepinizi.

zaten iyi degilim,dün de Tugbiş Yenerinin gittigini söyledi lafladık azcık daha çok aglama geldi tabi..şimdi Hesnoşun mehtaba duygulandım ben şimdiden eger Koray Ankaraya gittiginde geri kalan uzatmalı 6 ay nasıl geçecek diye düşünyorum..ziin de kullanmayacak...evci çıkabilirsek ben gitmeye çalışcam artıkkuzumun kontrolüne az kaldı..hayırlı sonuclar olur inş...inş hava degişimi yazmazlar bi daha durumu iyi çıkar da...

Canım çok üzme kendini zaten her şey bir taraftan sıkıştırıyor.... Daha fazla yüklenme kendine... İnşallah ocak ayında hayırlı haberlerle gelecek eşin... Eğer askerliğe devam ederse de gelirsin buraya kuzum ne olacak ki görürsün eşini kalırsın bende Umarım sağlık sorunu geçer, onun için bol bol dua et canım.. Gerisi önemli değil... İnsan her şeye alışıyor insan ölümleri bile unutuyor yoksa hiç yaşamaya halimiz kalmazdı değil mi? Bu günler de geçecek inşallah....

:92: 10.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...90 harme...

…97 SaviorAngel…

…118 cnmsın64…

…160 fatihatice03…

…160 duygum…

…161 superisiii…

…161 bOniTO…

…162 DerinSu…

...162 cesurcvcv

...162 holofira...

…162 kubra17…

…162 aalis…

… 164 omerabia…

…164 yener_tugba…

...167 hera91...

…167 goqce…

…168 ErreS…

…185 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

... 207 kelebek.hill ...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

… 231 H_İ_S …

…253 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....254 nesliiiiiiiiii...

…255 Brrk…

...255 OZGEGURUR...

...255 esraa42...

...256 dilara1331

…257 Kayra95...

…257 buket1811…

…257 iboebru….

...257 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....325 chidoshimedo

...347 GRGR...

...347 tugbaoguzhan

...347 BerlD...

...347 svsaskim...

...380 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...437 depresiffpolyanna...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

10/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…morvent = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 68 AKSARAY' ya selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 68 AKSARAY' ya selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

sagol canım.inş dedigin gibi ocakta düzgün hayırlı haberler alırız saglık konusunda.o iyi olsun da başka hiçbirşey istemiyorum ben.
ah canım benim..eger giderse konusurum korayla gelirim tabiki canım inşgeçecek geçecek Hesnammm inş canım.

Evet canım sağlıktan önemi yok, sağlıklı olsun da altı ay da beklersin ne olacak, ne günler bekledik, öyle değil mi? Allah huzurunuzu bozmasın, ağız tadı versin... Bir şekilde geçiyor bak... Ben bazen inanamıyorum bu kadar gün düştüğümüze... Düşün bir de yalnızım farklı sıkıntılar yaşıyorum ama Allah sabrını veriyor şükür... Ocağın kaçında gidecek canım kontrole... :44:

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…257 Kayra95...

…257 buket1811…

…257 iboebru….

...257 kelebekd ...

Gelin beraber sayalım

Şükürr senn buraya uğrarmıydınn bee iyice unuttun gitttin biziii
İdare ediyoruz işte yavrum sen nasılsınn Nasıl geçiyor?

uğruyorum tatlımda bakıp çıkıyorum takılmıyorum niyeyse sebebini bende bilemedim aynen benimde idare eder yavrum işten eve evden işe mekik dokuyorum şafak attırmaya çalışıyorum oğuzla didişiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…