Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahan da bizim acemiliğimiz canım biz de orda yaptık şimdi yozgat cezaevinde cenderme er belki aşkımın bileti olur 3 ay sonra bilet oluyor sanırım [/QUOTE]

yozgat uzak yaa istanbuldayız biz.Şöyle edirne falan çıksa ne güzel olurr..her ay giderdim yanına...Ama doğuya göndermiyolarmış galiba 116 dan? bir bilgin var mı?

yozgat uzak yaa istanbuldayız biz.Şöyle edirne falan çıksa ne güzel olurr..her ay giderdim yanına...Ama doğuya göndermiyolarmış galiba 116 dan? bir bilgin var mı?

canım şimdi konuşuyorum askerimle doğuya gönderiyorlarmış ama terör olan yerlere değil diyor. ben ankara'dayım canım aramızda 2.5 saat var inşallah size de yakın bir yer çıkar çoğunluğu istanbul'a göndermişler. senin askerin istanbul'da mı yaşıyor?

evet istanbulda yaşıyoruz ikimizde :) umarım yakın bir yere çıkar sizi ki ne güzel yakın çıkmış...Evet terör bölgesine göndermediklerini bende biliyorum söylemişti sevgilim ama yinede yakın olsun bana ...

kız edaaaa, sen ne çok şey istiyosun öyle yav
türkiye'de olmasına dua et önce sonrasına yapacak birşeyin zaten yok..

kız edaaaa, sen ne çok şey istiyosun öyle yav
türkiye'de olmasına dua et önce sonrasına yapacak birşeyin zaten yok..

haklısın ya :/ Hele doğudaki askerler asıl asker onlar ben bu gözle bakıyorum..Çok...Çok zor...Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

canım ayrıntıları da aldım bölükte 250 kişi varsa 15'ini ancak doğu'ya gönderiyorlarmış. doğu'ya gidenlerin acemi birliği biraz uzuyormuş, ekstra bir eğitim veriyorlarmış. asker maaşları da farklı oluyormuş. üzülmesin düşük bir ihtimal doğu olması dedi; ama sen bir de yakın olsun istiyorsun haklısın da herkes yakınında olsun ister. ben yakın olmasına rağmen bir kez gidebildim. sürekli o geldi zaten onun da etkisi oldu tabii. bazen yakın olması da yetmiyor gelip gitmeye; ama yakınında olduğunu bilmek bile rahatlatıyor insanı

Bakalim kismet.Tabi ki dogu cikmasinda neresi cikarsa ciksin ama yakin olmak farkli..ama 116 cok rahat Allaha şukur :)

Bu arada bilgiler icin cok sagol:)

Biliyorum ki bu son ayrılık, Gitme demeyeceğim bu kez... Biliyorum ki git dediğim zaman yarım kalmışlıklarımız için döneceksin... O yüzden güle güle git sevdiğim... Ben seni herzaman bıraktığın gibi bekliyor olacağım...
Güle güle git canım, sağ salim dön...
Seni çok seviyorum ömrüm ♥♥♥

Allah kavustursun tubiş bu son ayrılık...nasılsa sende gidip göreceksin inş 1-2 ay sonra...geçecek bitecek inş...

bugün hiç iyi degilim kızlar...çok sevdigim bi arkadasım dogumna az kala bebegini kaybettiiçim yanıyo resmen düşündükçe...

Kızlar 2 haftalık aradan sonra tekrar geldim kürkçü misali, sizler nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ...

Aşkımla doyasıya, tadını sonuna kadar çıkarttığımız bir izin geçirdik. İlk haftasında ben çalıştığım için aşkım da sabahtan akşama kadar benimle mesai yaptı. Sabah ofisi benle açıp akşam benle kapattı Mesai sonralarında akşamları; mangal yaptık, tavla turnuvalarımıza başladık, konvoylarla dostlarımızın kınası ve düğününe gittik, halaylar çektik, tey tey tey
Kına ve düğünde aşkımın gözleri bana bakıp hep daldı.... Sorduğum zaman ise bizim düğünümüzü düşünüyorum, kendimizi onların yerine koyuyorum, bizim de zamanımıza çok az kaldı dedi

2. haftamızda ise, ben işyerimden izin almıştım. Doya doya yaşadığımız son hafta da çok güzeldi. Onun yanımda olduğu her an, varlığı benim nefes almama sebep... 2 haftamızda şehir dışı kaçamağı yaptık, balık tuttuk, bowling oynadık, fasıla içmeye gittik, sinemaya gitiik, aşkımın eski çalıştığı işyerine gittik

Ailesiyle neredeyse hiç zaman geçirmedi. Hergün sabahın erken saatlerinde yanıma gelıp akşam yatmaya evlerimize döndük. Arada 2 gün yanıma gelme dedim. Ailene de vakit ayır, kzıp tepki almasınlar dedim. Öyle de yaptık, 2 gün gelmedi yanıma ama o 2 günde de sat başı beni arayıp, ama ben senin yanında olmak istiyorum geliyim mi deyip mızmızlandı

Ben kayınvalidelerle görüşmediğim için onu ne havalaanından almaya gittim, ne de yolcu etmeye Belki de bu kez böylesi daha iyi oldu.. Dayanamıyor benden ayrılırken ağlıyor, bu yüzden onu da daha çok üzmek istemedim. Son günlerinde hep gözleri daldı, ağlamaklı oldu, yapmadığım şaklabanlıklar kalmadı ama kendimi tuttum ona moral verebilmek için, şimdi ise havaalnında 1 saat sonra uçağı kalkacak ve ben şimdiden onu çok özledim Güle güle git ömrüm, yolun açık olsun

Son olarak da sizinle dostumuzun düğününden olan resimlerimizi paylaşmak istedim

Tubik ne güzel günler geçirmişsinizAz daha sabredin sonsuza kadar kavuşacaksınız allahın izniyle

tatlım bişey sorucam askeirn şuan cezavi jandarma dimi? Rahat mı şuan? İletişim açısından telefon ve görev olarak yoğunmu..Askerim baya görevimiz olucakmış bir hata kabul etmiyo falan dedide...Şuan rahat mı?

Ayyyy bi tıckerımı gorıyım dedım cok var cokkk

Aaa öyle deme ne zorlu günlerden düştük azaldı yine Allaha şükür insanlar sorduğunda söylediğim de o kadar çok oldu mu gideli diyorlar bir de bana sorun diyorum ama genel düşününce gayet iyi düştük valla...

Bugün rüya gördüm kızlar bu arada, rüyama göre yarın eşim geliyordu, askerliği bitirmiştik, o kadar gerçekçiydi ki, uyanınca rüya olduğunu görünce nasıl canım sıkıldı acayip sinirim bozulmuştu

Meraba arkadaşlar.Ben foruma yeni üye oldum.Baktım burda baya baya dertleşmeler var üye olıyım dedim...Sevgilim 92/4 maalesef daha çok yeni

eevet orayı gördüm fakat fazla muhabbet yok sanırım buraya yazıyım dedim bende.Teşekkürler :))

Öncelikle Hoş geldin Eda... Hayırlısıyla gelsin inşallah sevdiceğin... Sen yazma oralara buraya yaz iki muhabbet edelim

Öyle canım artık duygular çok karışık bir gülüyorum bir ağlıyorum her şey karmakarışık oldu... Yılbaşımızı haftaya kutlayacağız canım biz eşimle

bugün hiç iyi degilim kızlar...çok sevdigim bi arkadasım dogumna az kala bebegini kaybettiiçim yanıyo resmen düşündükçe...

Canım o çok kötü bir duygu bebk ölümleri çok üzer beni... Demek ki hayırlısı buymuş... Vardır Allah ın da bir bildiği... O zaman güzel bir haber olsun, benim de en yakın arkadaşlarımdan birinin ikizleri oldu iki gün önce... Tüp bebeklerdi, tedirgin bir hamilelik döneminden sonra iki prens geldi dünyaya

Tuğbacım çok güzel bir mehtap geçirmişsiniz çok sevindim mutluluğunuz zaten gözlerinizden belli oluyor... Hadi son ayrılığa doğru gidin bakalım... Gidecek ki bu hasretlik sonsuza kadar tamamen bitsin öyle değil mi? Allah doğan güneşinizi de göstersin inşallah....

inşallah doğan güneş dediğimiz gün de gelecek cnm, çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…