Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende pek konuşmuyorum tatlım bakınıyorum çıkıyorum zaten eskisi gibi muhabbetler olmuyor burda
Öle tabi yine p.tesii ilk iş günü başladı napalım
Ustalığı nasıl oğuzun tatlım hiç konuşamadık nerdeydi? rahatmı?

oğuz iyi tatlım ya benim ömrümü yiyo sadece bandırmada canım oğuz albay şöforü zaten rahatı çok çok iyi sen ne yapıyorsun iboyla durumlar nasıl

oğuz iyi tatlım ya benim ömrümü yiyo sadece bandırmada canım oğuz albay şöforü zaten rahatı çok çok iyi sen ne yapıyorsun iboyla durumlar nasıl

Aa çok sevindim şöför olmasına tatlım rahattır tabii
Bizim aramız limoni tatlım geçinmeye çalışıyoruz öyle işte napalımm

Kızlar Günaydın nasılsınız....

Ceydacım hoş geldin nerelerdesin... Nasılsın :44:

Aa çok sevindim şöför olmasına tatlım rahattır tabii
Bizim aramız limoni tatlım geçinmeye çalışıyoruz öyle işte napalımm

sorun ne ki tatlım ? dünde oğuz ben haftasonları çok geziyormuşum raydan çıkmışım biraz onsuz kalacakmışım aramayacakmış beni nefesine bile hasret kalacakmışım falan diye kükredi yarım saat geçmeden aradı beni özür dilerim diye

Kızlar Günaydın nasılsınız....

Ceydacım hoş geldin nerelerdesin... Nasılsın :44:
Ablacımm hiç görüşemiyoruzz yaa bi selam verip kaçmışın hemen

Sorun ikimizde tatlım benim sabrım kalmadı artık ondan alttan falan alamıyorum.
Oda herzamanki gibi triplerinde hatta askerde olduğu için daha çok triplerde falan öyle arada konuşmuyoruz arada konuşuyoruz falan geçinmeye çalışıyoruz öyle
Ayy seninkide ne alem yavrumm yaa hayatta ibo böyle yapmaz kesin 2 3 gün küs kalır aramaz yada trip yane özür dilemez hayatta çünkü ben geziyorum yane ben suçlu olurum herzmnki gibi..

Yok burdayım tatlım akşamları pek giremiyorum şu sıralar gerçi geldiğimde de kimse yazmamış oluyor şafak attırıp çıkıyorum yani...

Sizlere nazar mı değdi böyle ne oldu askerlerinizle aranız limoni... :44:

yok canım kıyamz bana geçende ona yalan söyledim o da çıktı ortaya buraya geldi beni öldürecek sinirle ama hiç birşey yapmadı o ağladı ben ağladım öyle düzeldik ama dün yine dışardayım diye sinir oldu gereksiz tartışmalar falan o beni iki üç hafta evde olmamı istiyor sonra tek bi hafta sonu ailemle gezmemi istiyor falan öyle garip işler bunlar kıyamıyor kıyabilse kim bilir neler yapar bana ama kıyamıyor canım benim seninki çok inatmış be tatlım 2 3 gün ne çocuk gibi insan çekemez ki.

Hee casper olmuşun yine abla

Öyle ablacım kimse artık girip muhabbet etmiyor benmide canım istemiyor böyle bakınıyorum çıkıyorum işte
Galiba abla helede bana bişeyler oldu ben kendimi tanıyamıyorum artık eskisi gibi değilim çok yorgun hissediyorum kendimi bilmiyorum napıcam böyle

Ayy kıyamam kızz aman nazar deymesinn
Öyle tatlım benimki 2 3 gün neki oda askerde diye ama hala trip devam ediyor 2 3 gün msj atmaz aramaz falan.
Sen burdayken görçcktin 1 2 hafta konuşmazdı küserdi şimdi diyorum ben nasıl yapabiliyormuşum o zaman diye inan şimdi 1 güne bile tahammülüm olmuyor

aman kızım boşver ne kadar değer verirsen o kadar değerin bilinmiyor boşver umursamadıkça o seni umursuyor çocuk gibi o ne öyle 2 3 gün tripli kız gibi umursama sende maşallah peygamber sabrı varmış demek ki yavrum baksana nasıl çekilecek çile değil. Sen neden değiştin ki canım ne olduda değiştin artık sıkıldın mı ?

Havalar da etkiliyor sanırım bugün ben de sanki 20 kilo taşımış da yorulmuş gibiyim 3 gündür tatil yapıyor oysa... Şimdi okula gitmeye mecalim yok... Keyifsiz olunca da ona buna saıyoruz sanırım o yüzden oluyor bu tatsızlıklar...

Öyle oluyor boşuna dememişler kaçan kovalanır diye. ama işte bende böle yufka yürekli olunca yok öyle ondan yok böyle ondan yok askere gidicek iyi davranim diye diye bendeki sabır taştı artık dayanamıyorum o msj atmayınca bende atmıyorum o nasıl konuşursa bende öyle konuşuyorum önceden hiç öyle değildim o naparsa yapsın ben üstüne giderdim arardım msj atardım falan yok yapamıyorum artık o nie yapmıyor diyorum.
Hani aşk nasıl iki kişiyle oluyorsa nasıl öyle mutlu oluyorsan ilgide öyle oluyor anca iki kişiyle oluyor bir kişi yapınca mutlu olunmuyor.

Öyle tabi ablacım havalarda bunaltıyor, koşturmacada kendin için bişey yapamamkta insanı bunaltıyor işe git eve gel uyu tekrar işe insan artık sıkılıyor hayat artık o kadar tatsız olduki eski günler ne kadar güzeldi yok şimdi öyle herkes kendi derdinde

aynen ebrucum tek bi insan hiç birşeyi yürütemez herşey çift taraflı tek taraflı hiç birşey yürümüyor bende çok umursamazdım ilk başlarda sabah bi kalkıyordum telefonumda 650 tane seni seviyorum mesajı oluyordu ben sadece sabah uyanınca bende seni seviyorum yazıyordum odundum ilk başlarda ama öyle olduğum için belkide şuan oğuz beni kaybetmekten kalbimi kırmaktan korkuyor ilk başlarda yumuşak olsaydım belki o benim gibi olacaktı. şimdi hatam varsa özür dilerim ya da tartışmalarda alttan alırım sessiz kalırım çünkü oğuz saman alevi gibi yarım saat bi saat kükrüyor sonra başlıyor şebeklik yapmaya bazen umursamamak en iyi ders oluyor bir insana bence sen çok şey yaptın bırakda birazda o çabalasın tabi çabalarsa :26:

Aynen öyle tatlım aynen ahanda ben oğuzmuşum sende iboymuşunn

İşte insan ilk başta nasıl alıştırırsa öyle gidiyor yavrum şimdi ben böyle olunca artık sevmiyor oluyorum ama ben onun yaptıklarını yapıyorum hatta daha azını ama o öle yapsada çok seviyor ben öle yapınca sevmiyorum amann işte öylee tatlımm işte bakalım bölye nasıl olucak

alıştırmışsın pışpışa ondan yavrucum bende ilk baştan alıştırdım herşeyime karışmasını şimdi herşeyde bi sorun oluyor bakalım kısmet herşey yalan konuştum diye bi ton tantana yaptı ama aslında bana yalan söyleten kendisiydi onun yüzüne yalan söylemek zorunda kaldım

Öyle tabi yavrum benimde herşeyime karışyıro giyinişime biyere gitmeme yok ezip geçiyormuşum onu sormadan gitmemi istemiyor izinde vermiyor bide yaa evden çıkmıcam oturcam falan filan işte.
Sen nie yalan söledinki tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…