inşallah doğan güneş dediğimiz gün de gelecek cnm, çok saol
Gelecek gelecekDepükleyecez bir güzel
inş cnm artık sadece 5 ayımız kaldı, hatta çarşıları hesaplarsak sadece 10 çarşımız kaldı
izindeyken bile atsın şafak tabi yaa
şafak 165 / 146
vay bee plakalara gelmek için son 65 günüm
Sadece çarşı olarak hesaplayınca daha moral verici oluyormuş yaaa
evet çarşılardan saymak daha mantıklı, 2 haftada 1 çarşı görünce 10 çarşımız kalmış oluooo
Ohh ohh epey düşürmüşsünüz... Az kaldı az epey azalıyor
evt cnm yaa şaka gibi gerçekten, inş bu zamanları da bir an önce atlatırıs, daha evlenip çoluk çocuaa karışcas
AhahahahaaEvlendik de bir çoluğa çocuğa karışamadık yafff
Tugbacım Allah kavustursun canım İnşallah bu son ayrılık olsun bitti mi bütün izinler ..
o da olur inş cnm, bizde boşuna mı evlilik için bekledikşimdi aradı sesini de duydum rahatladım vallahi
saol cnm inş, biz izinlerin hepsini kullanmadık tatlım... 16 gün iznimiz duruyor, erken terhise saklıyorus
o da olur inş cnm, bizde boşuna mı evlilik için bekledikşimdi aradı sesini de duydum rahatladım vallahi
ooo süpermış Maşallah senın şafak baya azalıcak yanı yakında siz kavusun ki sıra bıze gelsın
ŞAFAK 232
MEHTAP KESİN 5
HeheheheNapalım evlendik çocuğu sakladık hasretsiz günlere İyi hadi bakalım sağ salim yerleşmiş yerine... Bundan sonrası da su gibi akar geçer...
ne güzel ne güzel, senin de şimdiden gözün aydın hesnamiizn mi kullanıosunuz?
Yok canım izin değil... İzin Şubatta kullanılacak... Evci iznine çıkıyoruz... Eşim görüşmüş komutanla Cuma sabahtan çıkmak için ısrarda bulunmuş komutan da sağolsun çarşı iznini cumaya alalım evci izniyle birleşsin cuma sabahtan çık demişPerşembe gecesi yola çıkacağım, sabaha görüşeceğiz eşimle
süpermiş hesnam doya doya yaşa mehtabını
Şafak İnşallah 258 ......
Tahmini mehtap 67 :)
Yarılama şafağı 29 .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?