Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahahahhaa ne bileyim yaa telefonum tuvalete düştü dersin

ya ben bi ayar vercem aneyime de nasıl vercem, ne dicem de vercem bilmiyorum babam 19 nisan da yunanistana gidiyo 6 gün kalacak benim o arada derede o işi halletmem lazım ya hadin bakam

Kıbrıs'a mı türk gsmlerinin çekmediği bi başka ülkeye ?

Türkücüm cumartesı kıbrısdayım Allah kısmet ederse.. Cok ıstedım nişanlım kıbrısa dussun diye ama nasip olmadı vana düştü .. Kuzenım orada yasıyo doğum yaptı onun ziyaretıne gıdıcem askerlerınıze selam solerım :))

Buradakiler hatırlamıyordur zira çok eski dönemin kral baba arabesk parçalarından biriydi.... Offf offf

Bu kadar haksızlık olur mu diye...

[video=youtube;PRHfBCnfovo]http://www.youtube.com/watch?v=PRHfBCnfovo[/video]

Bilmez oluruyum bu şarkıyı ablam yaa
Bir seni düşündüm birde kendimii

ya ben bi ayar vercem aneyime de nasıl vercem, ne dicem de vercem bilmiyorum babam 19 nisan da yunanistana gidiyo 6 gün kalacak benim o arada derede o işi halletmem lazım ya hadin bakam

Türkü yavrum sen bende sonrakı devresın senın tıcker benden önce gıdıyo yaw askerlık dustumu noldu hayırdır ?

Koşa koşa getiremedim şu 100 leri yahuu

Bu arada ben de babamla zaferimin ailesinin tanışmaya gelmek istediklerini konuştumm, Kasım başı istemişlerdi gelmek, dağıtım iznindeyken..ama babam erken falan kem küm... şimdi tekrar konuştum, bu sefer abimin de haberi olsun bi konuşsanıza dedim..hem askerden döndüğünde gelecekleri için tekrar stres olmayalım dedim, şimdiden hazırlıyorum ortamı

ah ahhh...neyse ki iletişimden yana sorun yok ya..yoksa napardım bilmemm.. snein çok az kaldıı

az mı diyorsun sen bizim şafağa çok üzülür bak ağlar sonra

valla hazırla hazırlayabildiğince ben seni nişanlı sanıyordum ya kız

az mı diyorsun sen bizim şafağa çok üzülür bak ağlar sonra

valla hazırla hazırlayabildiğince ben seni nişanlı sanıyordum ya kız

Sen elbiseyi nişanda giymeyi düşündüğünden öyle sandın bencee Oysa ben mezuniyet törenimde giymiştim Ahhh keşke nişanlı olsaydıkk,,babam erken diye tutturmasa en azından sözlü olacaktık Kısmet napalım, gelir gelmez askerden söz inşallah, çok beklemeden nişann..yaza da düğün.. uçtum gittim bakalım

hobaaa hadi bakalım hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…