- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hobaaahadi bakalım hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olur herşey
Ya şimdi tabii ki de şükürdaha 100 lere bile gelmemiş olsaydım ya ? demek istemiyorum
Yoksaaa bugün zonguldak yaani
Sağol canım ya inşallah senin de her şey gönlüne göre olsunNe zaman görüyorsun uğurunu? Sizin de nişan yakın değil mi kutlarız beraber ohh :118:
hahah gıcık yaaa... sen de düğün günü sayarsın daa ben de dalga geçerim inşallahhh
bizim söz de olmadı daha ki
aynınızın tıpkısıyız
şubatta gelcek mayıs -haziran gibi nişan olur sanırım ayarlayabilirsek erken de olur
sonrası Allah Kerim
gelsin de çok da sorun değil tarihi falan zaten eve rahatça girip çıkıyor bizimkiler çok seviyorlar uğurumu
valla bak buna ben de inşallah diyeceğimönce düğün yarışı sonra çocuk yapma yarışı derkenee bi bakmışız hayat geçmiş bla bla bla
Sohbetinizin ortasına dan diye düşmüşüm gibi oldu biraz ama kusura bakmayın
Bi sorum olacak sizlere..
Şafak saymaya hepiniz 460tan mı başladınız?? Ne biliyim şöyle 454 falan yok mu?
Yani kesin ve net 460 mı??
Çok saçma bi soru oldu ama çok merak ediyorum
Sohbetinizin ortasına dan diye düşmüşüm gibi oldu biraz ama kusura bakmayın
Bi sorum olacak sizlere..
Şafak saymaya hepiniz 460tan mı başladınız?? Ne biliyim şöyle 454 falan yok mu?
Yani kesin ve net 460 mı??
Çok saçma bi soru oldu ama çok merak ediyorum
Ohh daha ne o zaman, biz ayrı memleketlerden olduğumuz için aile içine sokamadım, ama ben onların aileye sızdımm, beni de seviyolar seviyolarrrEn azından yaza kadar bir düzen yaparsınız inşallah Bizimki yaza anca geleceği için..sonrasına bakacaz artık
Vallaa şekerimmm seninle aynı düğün şafağını sayacağız gibime geliyor
hayırlısıı hayırlısııısız tabi aileyee sevsinler... hoş çok da sorun değil... severlerse sevilirler herşey karşılıklı
Ay di mi yaa..söz yarışı, nişan yarışı derken hopp düğün..sonra haydii veletlerAz sen benden önce sözlencen gibi bakalım yazarız nasısa
Estağfirullahhh,buyur katıl sen dee..canım ben misal 460 dan başlamadım, benimkisi ünv mezunu uzun dönem yani 11 ay, asteğmen olarak yapıyor, komando olunca da ilk 3 ayı eğitimdi sonra izindi derken saymadım o kısımda bol bol görüştük zatenUsta birliğine geçtiğinde başladım saymaya, yeni yani, kaldı 7 ay zaten ondan sonrası da..
O nasıl oldu :44:
Ne güzelmiş valla
İşte benimki 15 ay yapacak ya ben kaç saycam :44:
aynen canımmmmmmm çok çabuk geçicekmiş öyle diyolar hatta len keşke evlenmeseydim diyenler de oluyomuş
ben de yapı olarak özgürlükçüyüm yani anlayacağın yeni yeni kendimi kısıtlıyorum ki sevdiceğim de üzülmesintabiii dozunda
Ne güzelmiş valla
İşte benimki 15 ay yapacak ya ben kaç saycam :44:
o askerden hava değişimine gelmişti çıkmaya başladığımızda
yani 2 haftalık birisini 7.5 ay beklemeye razı gelenlerdenim
Tabii gerektiği kadarı iyi oluyor, çünkü karşıdan da bekliyorsun aynı özeniiama sevince oluyor be yavrucummm
Hmm onu tecrübeli arkadaşlar cevaplasın bence :13:
Vayy beee kralsınnn
Arkadaşlar merhaba böyle bir anda atlamış gibi olucam ama hiç askeri safranbolu / Karabükte yapan varmı? yada arkadaşlarından bildiginiz benim askerim yarın teslim oluyor kısa dönem acemiside ustasıda safranbolu bilgisi olan yardımcı olabilirmi? nasıl bir yer rahatlarmı jandarma olarak görev alıcak bu arada teşekkürler şimdiden
Anladımm. Olsun 7.5 ay da iyidiro askerden hava değişimine gelmişti çıkmaya başladığımızda
yani 2 haftalık birisini 7.5 ay beklemeye razı gelenlerdenim
Bunu çok merak ediyorum ya benim şaşkın bi diyo ki ay hesabına göre 2013 Şubatta gidersem 15 ay sonra aynı gün gelirim bütün izinleri de kullanırsam. Bi de tam 460 gün olcak işte diyo. Kendi de bilmiyo yani nolduğusilüsü aldığı andan itibaren şafak düşmeye başlıyomuş dönem dönem bular ben de bilmiyorum tamsonuçta ben de 400lerde görmedim paşamı
Anladımm. Olsun 7.5 ay da iyidirEn azından 15 aydan iyi Yarısı işte
Bunu çok merak ediyorum ya benim şaşkın bi diyo ki ay hesabına göre 2013 Şubatta gidersem 15 ay sonra aynı gün gelirim bütün izinleri de kullanırsam. Bi de tam 460 gün olcak işte diyo. Kendi de bilmiyo yani nolduğu
jandarmaysa devamlı yatarsilahlı silahsız diye ayırırlar .. silahlı olursa devriyeye çıkar sıkma canını yani...çok stresli bi askerliği olmayacaktır... benimkide jandarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?