Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım ya inşallah senin de her şey gönlüne göre olsun Ne zaman görüyorsun uğurunu? Sizin de nişan yakın değil mi kutlarız beraber ohh :118:

bizim söz de olmadı daha ki
aynınızın tıpkısıyız

şubatta gelcek mayıs -haziran gibi nişan olur sanırım ayarlayabilirsek erken de olur
sonrası Allah Kerim

gelsin de çok da sorun değil tarihi falan zaten eve rahatça girip çıkıyor bizimkiler çok seviyorlar uğurumu

Ohh daha ne o zaman, biz ayrı memleketlerden olduğumuz için aile içine sokamadım, ama ben onların aileye sızdımm, beni de seviyolar seviyolarrr En azından yaza kadar bir düzen yaparsınız inşallah Bizimki yaza anca geleceği için..sonrasına bakacaz artık

valla bak buna ben de inşallah diyeceğim önce düğün yarışı sonra çocuk yapma yarışı derkenee bi bakmışız hayat geçmiş bla bla bla

Ay di mi yaa..söz yarışı, nişan yarışı derken hopp düğün..sonra haydii veletler Az sen benden önce sözlencen gibi bakalım yazarız nasısa

Sohbetinizin ortasına dan diye düşmüşüm gibi oldu biraz ama kusura bakmayın
Bi sorum olacak sizlere..
Şafak saymaya hepiniz 460tan mı başladınız?? Ne biliyim şöyle 454 falan yok mu?
Yani kesin ve net 460 mı??
Çok saçma bi soru oldu ama çok merak ediyorum

ben 224 ile başladım canım saymaya

Estağfirullahhh,buyur katıl sen dee..canım ben misal 460 dan başlamadım, benimkisi ünv mezunu uzun dönem yani 11 ay, asteğmen olarak yapıyor, komando olunca da ilk 3 ayı eğitimdi sonra izindi derken saymadım o kısımda bol bol görüştük zaten Usta birliğine geçtiğinde başladım saymaya, yeni yani, kaldı 7 ay zaten ondan sonrası da..

aynen canımmmmmmm çok çabuk geçicekmiş öyle diyolar hatta len keşke evlenmeseydim diyenler de oluyomuş
ben de yapı olarak özgürlükçüyüm yani anlayacağın yeni yeni kendimi kısıtlıyorum ki sevdiceğim de üzülmesin tabiii dozunda

Ne güzelmiş valla
İşte benimki 15 ay yapacak ya ben kaç saycam :44:

Arkadaşlar merhaba böyle bir anda atlamış gibi olucam ama hiç askeri safranbolu / Karabükte yapan varmı? yada arkadaşlarından bildiginiz benim askerim yarın teslim oluyor kısa dönem acemiside ustasıda safranbolu bilgisi olan yardımcı olabilirmi? nasıl bir yer rahatlarmı jandarma olarak görev alıcak bu arada teşekkürler şimdiden

Tabii gerektiği kadarı iyi oluyor, çünkü karşıdan da bekliyorsun aynı özenii ama sevince katlanılıyor be yavrucummm

Ne güzelmiş valla
İşte benimki 15 ay yapacak ya ben kaç saycam :44:

Hmm onu tecrübeli arkadaşlar cevaplasın bence :13:

o askerden hava değişimine gelmişti çıkmaya başladığımızda
yani 2 haftalık birisini 7.5 ay beklemeye razı gelenlerdenim

Vayy beee kralsınnn

Son düzenleme:
Tabii gerektiği kadarı iyi oluyor, çünkü karşıdan da bekliyorsun aynı özenii ama sevince oluyor be yavrucummm

Hmm onu tecrübeli arkadaşlar cevaplasın bence :13:

Vayy beee kralsınnn

çiçeğim ailenin sevmesi önemli ama çok da değil yani... başındaki adam kadınıyla annesinin arasındaki çizgiyi koruyup kime nasıl davranacağını bilirse sorun morun kalmaz ...
hakkaten yaa nasıl yaptım böyle bişey bilmiyorum
burada olsa askerde olmasa nişanı falan da yapmıştık belki de fazla hızlı ilerliyoruz

jandarmaysa devamlı yatar silahlı silahsız diye ayırırlar .. silahlı olursa devriyeye çıkar sıkma canını yani...çok stresli bi askerliği olmayacaktır... benimkide jandarma

o askerden hava değişimine gelmişti çıkmaya başladığımızda
yani 2 haftalık birisini 7.5 ay beklemeye razı gelenlerdenim
Anladımm. Olsun 7.5 ay da iyidir En azından 15 aydan iyi Yarısı işte

silüsü aldığı andan itibaren şafak düşmeye başlıyomuş dönem dönem bular ben de bilmiyorum tam sonuçta ben de 400lerde görmedim paşamı
Bunu çok merak ediyorum ya benim şaşkın bi diyo ki ay hesabına göre 2013 Şubatta gidersem 15 ay sonra aynı gün gelirim bütün izinleri de kullanırsam. Bi de tam 460 gün olcak işte diyo. Kendi de bilmiyo yani nolduğu

tamamı da olsa beklerdim kız

şimdi meraklanmasın gidince tüm ayrıntıları öğrenir sen de öğrenirsin merak etme

jandarmaysa devamlı yatar silahlı silahsız diye ayırırlar .. silahlı olursa devriyeye çıkar sıkma canını yani...çok stresli bi askerliği olmayacaktır... benimkide jandarma

Teşekkür ederim canım inşallah jandarma için herkes aynı söylüyor öyle çıkar inşallah yerine görede değişebiliyormuş işte Allahım herkese sabırlar versin çok zormuş içine düşünce anladım yarın göndericem askerimi Kısa zamanda kavuşsun herkes inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…