Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Olsunnn hız iyidir Tabi ki ya ailesinin sevmesi önemli ama erkeğin konumu, duruşu, davranışı çok çok daha önemli tabi ki.. Ama annesini flan ben de çok seviyorum mesela muhabbetimiz çok iyi şu an ve hep böyle kalsın aminnn :114:

Gidince öğrenir sen kafanı yorma, sorarsoın net dönüş tarihini, ona göre alırsın kalemini kağıdını yaparsın hesabını

su koyvermek çeşmeleri açmak yok canım... sen güçlü olacaksın...askerlerimizin tutunacak dalı biziz... senden güç alacak... görev yerine göre değişebiliyormuşsa o zaman karabükle ilgili kötü birşey duymadım olay filan ... zaten dediğim gibi silahlıysa devriyeye çıkar kii bu da zamanın çabuk geçmesi demektir...gider köylüyle sohbet eder çaylarını içer olay olursa ilgilenir tutanak tutar vs yani amin canım hepimizi kavuştursun üzme kendinii

Orda belli oluyo mu yani tam dönüş tarihi??
söylüyolar mı senin tezkere tarihin ahan da budur diye?:44:

Teşekkür ederim canım işte bi ağlamamayı becerebilsem çok zor geliyor sulu gözlüyümde ayrı kalmak zor geliyor Allahıma şükür yakın İstanbuldan karabük gider gelirim arada inşallah kış olması kötü Allahım yardımcımız olsun

Orda belli oluyo mu yani tam dönüş tarihi??
söylüyolar mı senin tezkere tarihin ahan da budur diye?:44:

Canım söylemeseler de direk kendileri olayın içine girince öğreniyolar yavaş yavaş..haaa diyo demek ki şurda izin,burda yemin,şurda bu..ki bazı faaliyetleri baya önceden listeliyolarmış mesela şu gün çıkıyorum bayrama şu gün giriyorum, o yüzden çıkışı da kendisi bilir. Benimki ustaya gider gitmez izin kullanmazsam şu tarihte bitiyor dedi, neye göre hesap yaptı sormadım ama dediyse doğrudur

Sevince beklenir zaten

İşte sorun orda o hiç merak etmiyo Adamın umrunda değil pek o kısım
Sinir oldum ben de bi daha ona sormam gelir burda sorarım size

yarenler birliği olaraktan bildiklerimizi paylaşırız canım

amin amin inşallah kalır böyle diyorum kalmasını ümidediyorum ama biliyorsun ki öz anne kız bile bazen anlaşmazlık yaşıyor dikkatli ve temkinli olmakta yarar var

Bak işte şanslısın baya, gidersin sorun olmaz ve alışırsın gerçekten, ağlarsın illa ki ama ona kaşı gerçekten güçlü ol, gerekirse başkalarının yanında arkadaşlarının yanında ağla.. Cidden orda morale ilgiye şevkate çok ihtiyaçları oluyor..

Son düzenleme:

kızçe altı üstü 5 ay be ya sık dişini çok özledikçe gider görürsün üzme kendiniiiiii toparlan hadiii silkelen

Bakalım benimki hesap derdine düşer mi
Düşmezse ben düşürürüm artık napalım

ama çok kızıyorum bazen he babamla uğur bi başlıyolar koyu muhabbete papucum dama atılıyor
ben de annesiylen papucunu dama atabilmek istiyorum

Yaparsın tatlımm kesin yaparsın, erkekler sonuçta anneleriyle muhabbeti çok sevmiyolar, paylaşmıyolar, sen daha çok şey paylaşcaksın her türlü alırsın intikamını

Güçlü olmaya çalışıyorum canım yanında ağlamıyorum eve gelip odaya geçince durdurabilene aşk olsun Başları böyle oluyor sonradan alışılıyormuş herkes böyle söylüyor inşallah canım evet morale ihtiyaçları var benden daha güçlü sevdigim

Bak bi de 5 ay heee ağlama kız bak alırız ayağımızın altına, bizim kalan süre bile seni döverr Alışıyor insan gerçekten canım, sabrı öğrenirsin...gelcek günlerin güzelliği de bine katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…