tamamı da olsa beklerdim kız
şimdi meraklanmasın gidince tüm ayrıntıları öğrenir sen de öğrenirsin merak etme
çiçeğim ailenin sevmesi önemli ama çok da değil yani... başındaki adam kadınıyla annesinin arasındaki çizgiyi koruyup kime nasıl davranacağını bilirse sorun morun kalmaz ...
hakkaten yaanasıl yaptım böyle bişey bilmiyorum
burada olsa askerde olmasa nişanı falan da yapmıştık belki defazla hızlı ilerliyoruz
Anladımm. Olsun 7.5 ay da iyidirEn azından 15 aydan iyi Yarısı işte
Bunu çok merak ediyorum ya benim şaşkın bi diyo ki ay hesabına göre 2013 Şubatta gidersem 15 ay sonra aynı gün gelirim bütün izinleri de kullanırsam. Bi de tam 460 gün olcak işte diyo. Kendi de bilmiyo yani nolduğu
Teşekkür ederim canım inşallah jandarma için herkes aynı söylüyor öyle çıkar inşallah yerine görede değişebiliyormuş işteAllahım herkese sabırlar versin çok zormuş içine düşünce anladım yarın göndericem askerimi Kısa zamanda kavuşsun herkes inşallah
Olsunnn hız iyidirTabi ki ya ailesinin sevmesi önemli ama erkeğin konumu, duruşu, davranışı çok çok daha önemli tabi ki.. Ama annesini flan ben de çok seviyorum mesela muhabbetimiz çok iyi şu an ve hep böyle kalsın aminnn :114:
Gidince öğrenir sen kafanı yorma, sorarsoın net dönüş tarihini, ona göre alırsın kalemini kağıdını yaparsın hesabını
su koyvermek çeşmeleri açmak yok canım... sen güçlü olacaksın...askerlerimizin tutunacak dalı biziz... senden güç alacak... görev yerine göre değişebiliyormuşsa o zaman karabükle ilgili kötü birşey duymadım olay filan ... zaten dediğim gibi silahlıysa devriyeye çıkar kii bu da zamanın çabuk geçmesi demektir...gider köylüyle sohbet eder çaylarını içer olay olursa ilgilenir tutanak tutar vs yani amin canım hepimizi kavuştursun üzme kendinii
Orda belli oluyo mu yani tam dönüş tarihi??
söylüyolar mı senin tezkere tarihin ahan da budur diye?:44:
Sevince beklenir zaten
İşte sorun orda o hiç merak etmiyoAdamın umrunda değil pek o kısım
Sinir oldum ben de bi daha ona sormamgelir burda sorarım size
Olsunnn hız iyidirTabi ki ya ailesinin sevmesi önemli ama erkeğin konumu, duruşu, davranışı çok çok daha önemli tabi ki.. Ama annesini flan ben de çok seviyorum mesela muhabbetimiz çok iyi şu an ve hep böyle kalsın aminnn :114:
Gidince öğrenir sen kafanı yorma, sorarsoın net dönüş tarihini, ona göre alırsın kalemini kağıdını yaparsın hesabını
Teşekkür ederim canım işte bi ağlamamayı becerebilsem çok zor geliyor sulu gözlüyümde ayrı kalmak zor geliyor Allahıma şükür yakın İstanbuldan karabük gider gelirim arada inşallah kış olması kötü Allahım yardımcımız olsun
Teşekkür ederim canım işte bi ağlamamayı becerebilsem çok zor geliyor sulu gözlüyümde ayrı kalmak zor geliyor Allahıma şükür yakın İstanbuldan karabük gider gelirim arada inşallah kış olması kötü Allahım yardımcımız olsun
amin amin inşallah kalır böyle diyorum kalmasını ümidediyorum ama biliyorsun ki öz anne kız bile bazen anlaşmazlık yaşıyordikkatli ve temkinli olmakta yarar var
Tabi ki kesinlikle hem mesafeli hem samimi olmak en güzeli dengeyi bulmak
Canım söylemeseler de direk kendileri olayın içine girince öğreniyolar yavaş yavaş..haaa diyo demek ki şurda izin,burda yemin,şurda bu..ki bazı faaliyetleri baya önceden listeliyolarmış mesela şu gün çıkıyorum bayrama şu gün giriyorum, o yüzden çıkışı da kendisi bilir. Benimki ustaya gider gitmez izin kullanmazsam şu tarihte bitiyor dedi, neye göre hesap yaptı sormadım ama dediyse doğrudur
ama çok kızıyorum bazen hebabamla uğur bi başlıyolar koyu muhabbete papucum dama atılıyor
ben de annesiylen papucunu dama atabilmek istiyorum
Bakalım benimki hesap derdine düşer mi
Düşmezse ben düşürürüm artık napalım
Bak işte şanslısın baya, gidersin sorun olmaz ve alışırsın gerçekten, ağlarsın illa ki ama ona kaşı gerçekten güçlü ol, gerekirse başkalarının yanında arkadaşlarının yanında ağla.. Cidden orda morale ilgiye şevkate çok ihtiyaçları oluyor..
yarenler birliği olaraktan bildiklerimizi paylaşırız canım
amin amin inşallah kalır böyle diyorum kalmasını ümidediyorum ama biliyorsun ki öz anne kız bile bazen anlaşmazlık yaşıyordikkatli ve temkinli olmakta yarar var
kızçe altı üstü 5 ay be yasık dişini çok özledikçe gider görürsün üzme kendiniiiiii toparlan hadiii silkelen
Düşer canım düşer, gidince o da bi an önce dönmeyi düşüneceği için
Güçlü olmaya çalışıyorum canım yanında ağlamıyorum eve gelip odaya geçince durdurabilene aşk olsunBaşları böyle oluyor sonradan alışılıyormuş herkes böyle söylüyor inşallah canım evet morale ihtiyaçları var benden daha güçlü sevdigim
Teşekkür ederim canım inşallah doğru söylüyorsun silkelenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?