- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hadi bakalım bi gitsin de önce
Daha gitmeden hesap kitap yapmaya başladım
hasretin kucağına düşen yeni yaren demek , biz gidiyoruz demekgelin kuzucuklarım biz paraşütle inmedik, siz sevdiceğinizlen gezerkene biz bekliyorduk
üstelik cicim aylarımızı bile hasret içinde geçirdik yaaaşimdi siz bekleyin biz gezelim
Öyle oluyor yaa sormaama hep bi sonraki görüşceğiniz ya da izne çıkacağı günü falan say ki uzun olan süreler kısalsınn kısalsınnn kaybolsunnnn
Çok gerçekçiiiçok haklııı Biz napak o ara ya , ben hala bekleyim, nehirnili de yollar öyle gelirimm
şafak 36
Bak bi de 5 ay heee ağlama kız bak alırız ayağımızın altına, bizim kalan süre bile seni döverrAlışıyor insan gerçekten canım, sabrı öğrenirsin...gelcek günlerin güzelliği de bine katlanır
Bence de bak burda 5 aya düştüğüne sevinen çok kişi var
5 aycık daha tam alışamadan çıkar gelir zaten. Yakınmış ben de giderim diyosun hem.
Geçiverir hemen inşallah
İnşallah canım çabucak geçiversin hemenAllahım herkesi kısa zamanda kavuştursun inşallah
İnşallah canım çabucak geçiversin hemenAllahım herkesi kısa zamanda kavuştursun inşallah
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten ben deÖnce sadece acemiliği çarşısını vs vs sayıcam. Sonra usta birliğinde belli olur diyosunuz. Kendi hesaplar söylerse onu sayarım. Hesaplamazsa ben girişirim hesap işine
Zaten izne gelse de tüm iznini birlikte geçiremeyiz biz malesef farklı şehirlerdeyiz ailem de bilmiyo daha 2 3 gün anca görebilirm yani
olsun kız araya hasret girince iyi oluyore kız sen de ha biz nişanı yapana kadar seninki gelir biz düğünü yapana kadar sen çocuk yaparsın beklerim bak yani söz
Çok sağolun canım biraz daha rahatladım sanki sabredicez geçiçek inşallah bugünlerde
Olsun canm, o 2 3 gün ne demekkk anlıcan zamanşlaa
Ay orası da öyle ama işte, hep yanında olayım istiyor insan iştee..
Rahatla canım tabi ki bence de bu başlık gayet iyi, herkes birbirine teselli veriyo, halbuki kelin kendi ilacı olsa hehehe
canım üzülme dicem ama üzülünülüyor o yüzden sakin ol askerin gidince dilediğin kadar ağlarsın bak biz buraya apustosta yazdığımızda 5 ay 5 gün tickerimda avrdı şimdi ise bitiyor sizinde öyle olucak günler kısa ve hava soğuk evde bir şekilde vakiti öldürcen ben ilk 1 ay ful dizi izledim sonrada dizilerin sezonları başladı eski yeni bütün herşeyi indirdim izledim kitap okudum gezdim arkadaşlaırmla bir şekilde vakit geçti
o yüzden bak burdaki arkadaşlar ne yapsın onları çok iyi anlıyorum acı tatlı 460 gün bekliyorlar helal olsun size ben aşkımın 4 yıl uzakta okul bitimesini bekledim 3 ayda 1 gördüm askerlik şansıma ankara die ayda bir uçakla yakın etttim ama bende çok hasret kaldım o yüzden 15 ay bekleyenleri çok iyi anlıyorum onun psikolojisi çok başka
şafağım 36 artık 349 lar sıra sizde gelinde gidelim bitsin artık yolumuza bakalım
:98: zorrla askerimi özlettiniz bana beeeebu ay gidemem heralde 12-13 ocakta gideyim de doğum günüsüne süpriz yapayım paşamın :98: ooof of
Kalmış 2 ay gitsen nolurrr gitmesen nolur kızımmm,, ben 3-4 ayı otomatik gözden çıkardım görüşemeyiz diyeSonra bakalım...gitmem zor bir yer, acemilikte ıspartadaydı, uğurlarken antalyadaydım zaten,izne de geldi görüştük,2 kere ıspartaya gittim,2 kez o istanbula geldiii...ama şimdi zor anacım zor, ben istanbull o mardinn..hayırlısı
kız ama ikimizin de doğum günü ocakta benim 9 onun 15 tam ikisinin ortası olsun ki boynu bükük yüreği buruk kalmasın aşkımcığımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?