Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlamadım, ne kontrolü ki bu ocaktan sonra ??

cnm biraz geç yazdım ama neyse...
eşim askerdeyken rahatsızlanmıştı hipotiroidden toplam 5 ay hava degişimi aldı.2 ocaktak ontrolü var.durumuna göre ne olacagı belli olacak...eşim tekrar hava degişimi istemiyor,ankaraya yollarlar inş diyoruz zaten askerligi bu durumda uzamış oldu biraz tekrar olursa yine uzayacak.bakalım hayırlısı artık.

Anladım canımm..hakkınızda hayırlısı olsun o zman inşallah

Kızlar bişey sorcam size 7 aydır buradayım ama bilmediğim bişey var cahilliğime verin :) Hanı yazıların aralarında smıle kullanıyosunuz ya şaşkın surat öfkeli v.s. onları nasıl yapıyosunuz ya bende cıkmıyo

Canım merhaba nasılsın? Benim bildiğim bir daha hava değişimi verirlerse uzamıyor askerlik, eve gönderiliyor diye biliyorum ama emin misin?:44:

:92: 12.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...88 harme...

…95 SaviorAngel…

…116 cnmsın64…

…158 fatihatice03…

…158duygum…

…159 superisiii…

…159 bOniTO…

…160 DerinSu…

...160 cesurcvcv

...160 holofira...

…160 kubra17…

…160 aalis…

… 162 omerabia…

…162 yener_tugba…

...165 hera91...

…165 goqce…

…166 ErreS…

…183 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

... 205 kelebek.hill ...

… 229 H_İ_S …

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…251 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....252 nesliiiiiiiiii...

…253 Brrk…

...253 OZGEGURUR...

...253 esraa42...

...254 dilara1331

…255 Kayra95...

…255 buket1811…

…255 iboebru….

...255 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....323 chidoshimedo

...345 GRGR...

...345 tugbaoguzhan

...345 BerlD...

...345 svsaskim...

...378 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...435 depresiffpolyanna...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Son düzenleme:
12/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…morvent = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…flores = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Anladım canımm..hakkınızda hayırlısı olsun o zman inşallah
amin çok sagol cnm
tatlım altta görünmesi gerek senin gülümsemelr ama niye yapamadın acaba:26:bak yazı yazıyosun ya sayfanın en altında gülümsemelr yazan kırmızı yazı var oraya tıkla belki kapalı kalmıştır.
Canım merhaba nasılsın? Benim bildiğim bir daha hava değişimi verirlerse uzamıyor askerlik, eve gönderiliyor diye biliyorum ama emin misin?:44:

merhaba cnm iyim oturuyom öylesen napıyosun ?valla bilmiyorum ki Hesnam ya,hani biz öyle düşündük verirseler bu 3.hava degişimi oluyo ya ondaninş senin dedigin gibi olur ya.

Bilmez oluruyum bu şarkıyı ablam yaa
Bir seni düşündüm birde kendimii

Babam sağolsun çok dinleyerek ezberletmişti bize çocukken

ya ben bi ayar vercem aneyime de nasıl vercem, ne dicem de vercem bilmiyorum babam 19 nisan da yunanistana gidiyo 6 gün kalacak benim o arada derede o işi halletmem lazım ya hadin bakam

Offf 19 Nisana da çok var kuzum yaa Allah kolaylık versin biz dayanamıyoruz görüşüyoruz bir şekilde
Koşa koşa getiremedim şu 100 leri yahuu

Benim daha bir ay var off ki ne offf

Benm de yok henüz yaaa Ama olur elbet, H_İ_S senin adına çok sevindim ne güzel, bi gör yarini,gönlünüz hoş olsun şöyle bi ohh..

Olur kuzum şartları zorlayın biraz arada bir görüşmekte fayda var psikolojik olarak rahatlıyor insan ben özellikle eşim için gidiyorum biraz bulunduğu ortamdan sıyrılsın rahatlasın diye tabii hasretlik de söz konusu görüşmeden uzun süre dayanamıyoruz

Canım hiç bir zaman 460 gün olmaz o sembolik bir rakamdır, aslolan askerliğin 15 ay olmasıdır yani sevdiğin doğru biliyor ne zaman giderse 15 ay sonra aynı gün döner tabii bütün izinler kullanılırsa.... Sevgilin şubatta giderse o tertipler 454 gün yapacak askerliği... Bazı ayların 30 bazılarının 31 çekmesinden kaynaklanıyor bu eksiklik....

Canım profil ayarlarından gülümsemeler smileyler gösterilmesin şıkkını işaretlemişsin sanırım o yüzden göremiyorsundur bir bak derim ayarlarına...

merhaba cnm iyim oturuyom öylesen napıyosun ?valla bilmiyorum ki Hesnam ya,hani biz öyle düşündük verirseler bu 3.hava degişimi oluyo ya ondaninş senin dedigin gibi olur ya.

Ben de ne yapayım canım yaa yapmam gereken bir sürü iş var yapmamak için oturuyorum sürüncemedeyim yani

Yaa benim eşim öyle demişti de canım 3.cüde hava değişimi yazmazlar direkt rapor verirler demişti... Ben de çok iyi bilmiyorum sen içini ferah tutu ocak gelince düşünürüz bunları

olsun canım ya,takıl kafana göre işte işler beklesinbazen eli kalkmıyo insanın.

hee eevt eşimin asker arkadaslarıda daha gelmezsin sen falan diyorlar hep,bide bikaç kişiden daha duymuştum 3.hava degişimini yazmazlar diye..yanlız geçen gün arastırma yaptım 12 aya kdr veriliyor fakat;şişmanlık sorunu olanlara hep 12 ay olunca toplam tezkere veriyolar.biz o gruba dahil olmadıgımız için belki senin dedigin gibi oluyordur canım ahh keşkeee.hayırlısı.

Aferim bana yarıladık

Son düzenleme:

İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsun... Dediğim gibi çok da takma kafana canım sonuçta şu an eşin seninle birlikte bugünlerini sevdiğinle güzelce yaşa Ocak ayı gelince düşünür bir yol çaresini buluruz

aminn kuzum...yok takmıyorum Hesnam ya,takmak degil de sabırsızlanıyoruz bakalım nolcak diye...askerligin biran önce hayatımızdan çıkmasını istiyoruz ondan sanırım Allah saglık versinde her zaman başka bişey istemiyorum..rabbim bu günlerimizi aratmasın.

Öyle canım hepimizin beklediği ve istediği bu askerliğin hayatımızdan çıkması... Ben böyle umutsuz ve çaresiz günlerde eşimle geçirdiğimiz kötü günlerimizi düşünüyorum, neler atlattık sonuçta, o zaman bugünlerime şükredip mutlu hissediyorum kendimi... Allahıma bin şükür Sabır zaten hayatımız sabır oldu ne olacak bilmiyorum

evet canım bi de öyle,,ne günler atlattık ve bunu da tüketmek üzereyiz Allahın izinyle...askerlikten sonra da hepimiz hep çok güzel günler yaşayalım inşaAllah canım hep mutlu olalım..üzücü günlerimiz de olacaktır elbet,hergün güllük gülistanlık geçmiyor ama rabbim tek saglıktan ayırmasın...

geç de oldu canım uykusuz kalmıyo musun Hesnoşum böyle

Bu topikten kimlerr geldi kimlerr geçtii...
Bende depük listesi tutuyordum burda bir ara :)
Ayrıca her gün yazışırdık burda kızlarla...
1 sene olucak nişanlım askerden geleli.
Sizleride Allah kavuştursun kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…