- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Herkese selamlar sevgiler kızlarr
Selamlarr..bir bekleyen güzel daha..
sagol canım,bekliyoruz ama eşim yanımda şükür bayadır.benim zorum ocaktan sonrakontrolde ne dicekler bakalım.
Anlamadım, ne kontrolü ki bu ocaktan sonra ??
cnm biraz geç yazdım ama neyse...
eşim askerdeyken rahatsızlanmıştı hipotiroidden toplam 5 ay hava degişimi aldı.2 ocaktak ontrolü var.durumuna göre ne olacagı belli olacak...eşim tekrar hava degişimi istemiyor,ankaraya yollarlar inş diyoruz zaten askerligi bu durumda uzamış oldu biraz tekrar olursa yine uzayacak.bakalım hayırlısı artık.
cnm biraz geç yazdım ama neyse...
eşim askerdeyken rahatsızlanmıştı hipotiroidden toplam 5 ay hava degişimi aldı.2 ocaktak ontrolü var.durumuna göre ne olacagı belli olacak...eşim tekrar hava degişimi istemiyor,ankaraya yollarlar inş diyoruz zaten askerligi bu durumda uzamış oldu biraz tekrar olursa yine uzayacak.bakalım hayırlısı artık.
amin çok sagol cnmAnladım canımm..hakkınızda hayırlısı olsun o zman inşallah
tatlım altta görünmesi gerek senin gülümsemelr ama niye yapamadın acaba:26:bak yazı yazıyosun ya sayfanın en altında gülümsemelr yazan kırmızı yazı var oraya tıkla belki kapalı kalmıştır.Kızlar bişey sorcam size 7 aydır buradayım ama bilmediğim bişey var cahilliğime verin :) Hanı yazıların aralarında smıle kullanıyosunuz ya şaşkın surat öfkeli v.s. onları nasıl yapıyosunuz ya bende cıkmıyo
Canım merhaba nasılsın? Benim bildiğim bir daha hava değişimi verirlerse uzamıyor askerlik, eve gönderiliyor diye biliyorum ama emin misin?:44:
Bilmez oluruyum bu şarkıyı ablam yaa
Bir seni düşündüm birde kendimii
ya ben bi ayar vercem aneyime de nasıl vercem, ne dicem de vercem bilmiyorumbabam 19 nisan da yunanistana gidiyo 6 gün kalacak benim o arada derede o işi halletmem lazım ya hadin bakam
Koşa koşa getiremedim şu 100 leri yahuu
Benm de yok henüz yaaaAma olur elbet, H_İ_S senin adına çok sevindim ne güzel, bi gör yarini,gönlünüz hoş olsun şöyle bi ohh..
Anladımm. Olsun 7.5 ay da iyidirEn azından 15 aydan iyi Yarısı işte
Bunu çok merak ediyorum ya benim şaşkın bi diyo ki ay hesabına göre 2013 Şubatta gidersem 15 ay sonra aynı gün gelirim bütün izinleri de kullanırsam. Bi de tam 460 gün olcak işte diyo. Kendi de bilmiyo yani nolduğu
Kızlar bişey sorcam size 7 aydır buradayım ama bilmediğim bişey var cahilliğime verin :) Hanı yazıların aralarında smıle kullanıyosunuz ya şaşkın surat öfkeli v.s. onları nasıl yapıyosunuz ya bende cıkmıyo
merhaba cnm iyim oturuyom öylesen napıyosun ?valla bilmiyorum ki Hesnam ya,hani biz öyle düşündük verirseler bu 3.hava degişimi oluyo ya ondan inş senin dedigin gibi olur ya.
Ben de ne yapayım canım yaa yapmam gereken bir sürü iş var yapmamak için oturuyorum sürüncemedeyim yani
Yaa benim eşim öyle demişti de canım 3.cüde hava değişimi yazmazlar direkt rapor verirler demişti... Ben de çok iyi bilmiyorum sen içini ferah tutu ocak gelince düşünürüz bunları
:92:12.12.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz
… 229 H_İ_S …
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
olsun canım ya,takıl kafana göre işte işler beklesinbazen eli kalkmıyo insanın.
hee eevt eşimin asker arkadaslarıda daha gelmezsin sen falan diyorlar hep,bide bikaç kişiden daha duymuştum 3.hava degişimini yazmazlar diye..yanlız geçen gün arastırma yaptım 12 aya kdr veriliyor fakat;şişmanlık sorunu olanlara hep 12 ay olunca toplam tezkere veriyolar.biz o gruba dahil olmadıgımız için belki senin dedigin gibi oluyordur canım ahh keşkeee.hayırlısı.
İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsun...Dediğim gibi çok da takma kafana canım sonuçta şu an eşin seninle birlikte bugünlerini sevdiğinle güzelce yaşa Ocak ayı gelince düşünür bir yol çaresini buluruz
aminn kuzum...yok takmıyorum Hesnam ya,takmak degil de sabırsızlanıyoruz bakalım nolcak diye...askerligin biran önce hayatımızdan çıkmasını istiyoruz ondan sanırımAllah saglık versinde her zaman başka bişey istemiyorum..rabbim bu günlerimizi aratmasın.
Öyle canım hepimizin beklediği ve istediği bu askerliğin hayatımızdan çıkması...Ben böyle umutsuz ve çaresiz günlerde eşimle geçirdiğimiz kötü günlerimizi düşünüyorum, neler atlattık sonuçta, o zaman bugünlerime şükredip mutlu hissediyorum kendimi... Allahıma bin şükür Sabır zaten hayatımız sabır oldu ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?