Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok her zaman tam 460 olmuyo nedenini bilmiyorum ama mesela bizim 455. ama teslimini ilk gün değilde son gün yaptı ordan 2 gün.bi de dağıtımdan sonra izin kullanmadı 23 günde ordan çıkarken 1 günde yol izni.yani 26 gün bizim oldu yani olacak inşallah :) yani oldu mu sana 429 :) tabi izin kullanmamak bizim tercihimizdi siz ne yaparsınız bilemem

455 olduğunu nası hesapladınız işte onu merak ediyorum ben
Biz kullanırız büyük ihtimal izin yaa çok zor olur kullanmazsak Gerçi her türlü zor ama..

455 olduğunu nası hesapladınız işte onu merak ediyorum ben
Biz kullanırız büyük ihtimal izin yaa çok zor olur kullanmazsak Gerçi her türlü zor ama..

inan orasını hiç bilmiyorum ama askerin oraya gidince öğrenir bende 460 sanıyodum.sevgilim gidince 455 say hadi 5 gün benden diyince bi anda 5 gün düşüverdiydimde ne mutlu olduydum
evet izin kullanmamak gerçekten çok zor şu an 10 ayı geçti yüzünü görmeyeli anca 2 haftada bir çarşıda netten görebiliyorum onu ama napalım dayandık bi şekilde erken gelmesini düşüne düşüne bitiriyoruz inşallah az kaldı 89 batıyo :)

Anlaşılan kendi sayıp hesaplayıp söylicek yoksa çıkamam ben bu işin içinden
Ooo az kalmış hadi az
Ben de bi ağzını arayım bakalım kullanmazsa olmaz mıymış Zaten çoğunu ailesiyle geçircek. 20 günümüz cepte olur valla

iveet iveet çok az kaldı Allah size de bu günleri görmeyi hatta hepimize doğan güneşi görmeyi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…