- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ajgooooommm noluuuur gidiyimm ocakta gidiyim doğum günüümüzde gidiyim nooolur
ajgooooommm noluuuur gidiyimm ocakta gidiyim doğum günüümüzde gidiyim nooolur
pekmez yarim dert etme onu sen gitse gitse bi tuğba bi funda gider bi cituhanba gider uzuncası alttaki listeninn heeepsi gider
Hahahh ayy ne kadar katısıınn kızım senn, bırak gitsin görsün imkanı varkenn benceee
katıyım bennkızım içimden bi ses gitmesin diyo şu plakalara düştüğünden beri.o yüzden gitme leyyyn
Hmm bilemedim bak şimdi..normalde elde fırsat oldukça gidilmesi tarafıyım daa
ağğlıcaaammm amaagidim görimmm be noluuuurrr hığğğğğ :98:
Sohbetinizin ortasına dan diye düşmüşüm gibi oldu biraz ama kusura bakmayın
Bi sorum olacak sizlere..
Şafak saymaya hepiniz 460tan mı başladınız?? Ne biliyim şöyle 454 falan yok mu?
Yani kesin ve net 460 mı??
Çok saçma bi soru oldu ama çok merak ediyorum
bende adam Türkiye sınırları içinde olaydı giderdim de kıbrısta napim..içimden bi ses beni böyle dürtüyo valla
gitme desem gitmicen sanki beeee ağlama banaaaaağ ağlamaaaaağ
ağlatmaaağğğğ ağlatmaaağ git dersen gidicem gitme dersen seni ikna edicemağlarımm baaak gidiyim miiii
gitmiyon hadi bakalım gitmiyon. yollameyon seni eğirdireben ne diyosam u
yok her zaman tam 460 olmuyo nedenini bilmiyorum ama mesela bizim 455. ama teslimini ilk gün değilde son gün yaptı ordan 2 gün.bi de dağıtımdan sonra izin kullanmadı 23 günde ordan çıkarken 1 günde yol izni.yani 26 gün bizim oldu yani olacak inşallah :) yani oldu mu sana 429 :) tabi izin kullanmamak bizim tercihimizdi siz ne yaparsınız bilemem
455 olduğunu nası hesapladınız işte onu merak ediyorum ben
Biz kullanırız büyük ihtimal izin yaa çok zor olur kullanmazsakGerçi her türlü zor ama..
beni seviyorsan yollaa be nolllurrr
seni seviyom ama hayır
inan orasını hiç bilmiyorum ama askerin oraya gidince öğrenir bende 460 sanıyodum.sevgilim gidince 455 say hadi 5 gün benden diyince bi anda 5 gün düşüverdiydimde ne mutlu olduydum
evet izin kullanmamak gerçekten çok zor şu an 10 ayı geçti yüzünü görmeyeli anca 2 haftada bir çarşıda netten görebiliyorum onuama napalım dayandık bi şekilde erken gelmesini düşüne düşüne bitiriyoruz inşallah az kaldı 89 batıyo :)
Anlaşılan kendi sayıp hesaplayıp söylicek yoksa çıkamam ben bu işin içinden
Ooo az kalmış hadi az
Ben de bi ağzını arayım bakalım kullanmazsa olmaz mıymışZaten çoğunu ailesiyle geçircek. 20 günümüz cepte olur valla
iveet iveet çok az kaldıAllah size de bu günleri görmeyi hatta hepimize doğan güneşi görmeyi nasip etsin :)
canlarım ciğerlerim güneş battı bileben sizi görmeye geldimmmm :79:
nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?