Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ilk defa bi doğum günümde sevgilim var yalnız geçsin istemiyorum onuniçin gidiyim
belki seninki de izin alır gelir ne dersin ?

ay git tabi gittt...kral olur
Yakın bi yer olsa umutlanırdım ama çok zor ya, hiç düşünmüyorum bile, bi de izin kullanması gerekir, izin istemedğimi söylemiştim yani... napalım ayrı da olsak gönlümü hoş etsin şöyle yeter

eder eder canım mutlaka sorun olmaz yani... sanmıyorum ki unutsun

yokk unutmazz daaaa yoksa var yaaa ama şöyle farklı davransın böyle cicili bicili :124::131::132: (hahaha aha bu da uç nokta olmuş)

bu ilk ve son doğum günüm olacak onsuz inşallah bu sefer bişey beklemiyorum amaaaaaa sonrakilerde affetmeeem kız biz her ay ,ay dönümü kutluyoruz hahahaha

Ben de affetmemmmmm Ay biz de yapıyoruz onu tatlım, bi sene olana kadar öyle olur, yakında olcak gerçi bizim hadi bakalımm

Türkü yavrum sen bende sonrakı devresın senın tıcker benden önce gıdıyo yaw askerlık dustumu noldu hayırdır ?

Kıprıs mııı ya şimdi zaten ocak ayına kadar dikmende olduğu için çarşısı yok şeysi yok. ocaktan sonra gideydin burda yırtına yırtına ağlardım ellaaaam
benim tickere gelince ben şafak mafak saymıyorum, bütün şafakları kızıp danama kitledikten sonra tickerimi değiştirdim birlikteliğimizin tarihini veriyo bu ticker

Orda belli oluyo mu yani tam dönüş tarihi??
söylüyolar mı senin tezkere tarihin ahan da budur diye?:44:

pekmez yarimmm bana silüs kesim tarihini söyle sana net şafak tarihini söyleyeyim demek 93/1 ler gidiyo, gidinn gidin de biz bi rahatlayakınn

Ya şimdi tabii ki de şükür daha 100 lere bile gelmemiş olsaydım ya ? demek istemiyorum

Yoksaaa bugün zonguldak yaani

:98: yarim eğirdiri mesken miii tuttuuuuuunn gördüüün üniversitelilerriiiii beeeeniiiii unuttun amaaaaann

:98: zorrla askerimi özlettiniz bana beeee bu ay gidemem heralde 12-13 ocakta gideyim de doğum günüsüne süpriz yapayım paşamın :98: ooof of

gadınııım öncelikle seni döverim, sonra gülerek öprerim, sonra da şiddetle kınar tirrrbiyessiz derim
ayrıca da kır dizini otur oturduğun yerde ben ne dedim sana baccım

canlarım ciğerlerim güneş battı bile ben sizi görmeye geldimmmm :79:

nasılsınız bakalım

vayttt Büş'lerin Büş'üüüüüü arazi Büüüüş iç güveyisisinden halliceyiiim :)

bu arada ha maşallaaaah bana hepinize yettim beee

bebem yaa bırakkk gidem nolar nooolarrrrr

bebem yaa bırakkk gidem nolar nooolarrrrr

hayır..özleşin la acık birbirinizi daha bugün tam 1 ay oldu göreli a aaaaa otur oturduğun yerde.. ben 27 ekimden beri görmüyorum artiiiiist napim

sen yine gelip sorarsın zaten tatlım..biz bu 345 gün bitene kadan burdayız nassa

Sormaz mıyım
Ben gelene kadar buralar bomboş kalmazsa iyi Çoğunun biter zaten evlilik şafağı saymaya başlarlar. Çoğununki yarılanır azcık kalır herkesin. Ben gelirim kocaman 460

ajgooooommm noluuuur gidiyimm ocakta gidiyim doğum günüümüzde gidiyim nooolur

Sormaz mıyım
Ben gelene kadar buralar bomboş kalmazsa iyi Çoğunun biter zaten evlilik şafağı saymaya başlarlar. Çoğununki yarılanır azcık kalır herkesin. Ben gelirim kocaman 460

pekmez yarim dert etme onu sen gitse gitse bi tuğba bi funda gider bi cituhanba gider uzuncası alttaki listeninn heeepsi gider

hayır..özleşin la acık birbirinizi daha bugün tam 1 ay oldu göreli a aaaaa otur oturduğun yerde.. ben 27 ekimden beri görmüyorum artiiiiist napim

Hahahh ayy ne kadar katısıınn kızım senn, bırak gitsin görsün imkanı varkenn benceee

Sormaz mıyım

Ne olursa daa o günleri beraber deviririz takılma bu kadar..başlıktakilerin saydığı günün amacı değişse de gün sayma fiili hala aynı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…