- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Ay benim de 3 üüüüü...zaferimin kasımdı onda beraberdik ama benimkine imkansızz
eneeemmmm sen de oğlaksınnne fenayız kız biz
evett ben de oğlakımmm, ay ne güzel beraberce kutlayın canım çok sevindim
valla ilk defa bi doğum günümde sevgilim varyalnız geçsin istemiyorum onuniçin gidiyim
belki seninki de izin alır gelir ne dersin ?
ay git tabi gittt...kral olur
Yakın bi yer olsa umutlanırdım ama çok zor ya, hiç düşünmüyorum bile, bi de izin kullanması gerekir, izin istemedğimi söylemiştim yani... napalım ayrı da olsak gönlümü hoş etsin şöyle yeter
yokk unutmazz daaaa yoksa var yaaaama şöyle farklı davransın böyle cicili bicili :124::131::132: (hahaha aha bu da uç nokta olmuş)
bu ilk ve son doğum günüm olacak onsuz inşallahbu sefer bişey beklemiyorum amaaaaaa sonrakilerde affetmeeem kız biz her ay ,ay dönümü kutluyoruz hahahaha
kızlarrrrrrrrr
büşra sen nerdesin yaa burda senin birkaç gün önce doğan güneş demen lazım değilmiydi neredesin günlerdir yaa merak ettim
Türkücüm cumartesı kıbrısdayım Allah kısmet ederse.. Cok ıstedım nişanlım kıbrısa dussun diye ama nasip olmadı vana düştü .. Kuzenım orada yasıyo doğum yaptı onun ziyaretıne gıdıcem askerlerınıze selam solerım :))
Türkü yavrum sen bende sonrakı devresın senın tıcker benden önce gıdıyo yaw askerlık dustumu noldu hayırdır ?
Orda belli oluyo mu yani tam dönüş tarihi??
söylüyolar mı senin tezkere tarihin ahan da budur diye?:44:
Ya şimdi tabii ki de şükürdaha 100 lere bile gelmemiş olsaydım ya ? demek istemiyorum
Yoksaaa bugün zonguldak yaani
:98: yarim eğirdiri mesken miii tuttuuuuuunn gördüüün üniversitelilerriiiii beeeeniiiii unuttun amaaaaann
hasretin kucağına düşen yeni yaren demek , biz gidiyoruz demekgelin kuzucuklarım biz paraşütle inmedik, siz sevdiceğinizlen gezerkene biz bekliyorduk
üstelik cicim aylarımızı bile hasret içinde geçirdik yaaaşimdi siz bekleyin biz gezelim
:98: zorrla askerimi özlettiniz bana beeeebu ay gidemem heralde 12-13 ocakta gideyim de doğum günüsüne süpriz yapayım paşamın :98: ooof of
canlarım ciğerlerim güneş battı bileben sizi görmeye geldimmmm :79:
nasılsınız bakalım
Kıprıs mıııya şimdi zaten ocak ayına kadar dikmende olduğu için çarşısı yok şeysi yok. ocaktan sonra gideydin burda yırtına yırtına ağlardım ellaaaam
benim tickere gelince ben şafak mafak saymıyorum, bütün şafakları kızıp danama kitledikten sonra tickerimi değiştirdimbirlikteliğimizin tarihini veriyo bu ticker
pekmez yarimmmbana silüs kesim tarihini söyle sana net şafak tarihini söyleyeyim demek 93/1 ler gidiyo, gidinn gidin de biz bi rahatlayakınn
gadınııım öncelikle seni döverim, sonra gülerek öprerim, sonra da şiddetle kınar tirrrbiyessiz derim
ayrıca da kır dizini otur oturduğun yerde ben ne dedim sana baccım
vayttt Büş'lerin Büş'üüüüüü arazi Büüüüşiç güveyisisinden halliceyiiim :)
bu arada ha maşallaaaah bana hepinize yettim beee
pekmez yarimmmbana silüs kesim tarihini söyle sana net şafak tarihini söyleyeyim demek 93/1 ler gidiyo, gidinn gidin de biz bi rahatlayakınn
Valla daha 93/1 mi o bile belli değil tam
Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
Tecilliydi bozuldu tecil. İşte askeriyede büyük ihtimal 93/1l erle gidersin demişler. O yüzden öyle konuşuyorumGidek de rahatlayın. Sonra 93/2 ler gitsin biz rahatlayalım
Silüs kesim tarihi belli olsun buraya uçarım zaten direkUnutma ama bak beni de sorumu da
Hoş ben yine sorarım büyük ihtimal ama olsun
kızlarrrrrrrrr
bebem yaa bırakkk gidem nolarnooolarrrrr
Valla daha 93/1 mi o bile belli değil tam
Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
Tecilliydi bozuldu tecil. İşte askeriyede büyük ihtimal 93/1l erle gidersin demişler. O yüzden öyle konuşuyorumGidek de rahatlayın. Sonra 93/2 ler gitsin biz rahatlayalım
Silüs kesim tarihi belli olsun buraya uçarım zaten direkUnutma ama bak beni de sorumu da
Hoş ben yine sorarım büyük ihtimal ama olsun
hayır..özleşin la acık birbirinizi daha bugün tam 1 ay oldu göreli a aaaaa otur oturduğun yerde.. ben 27 ekimden beri görmüyorum artiiiiist napim
sen yine gelip sorarsın zaten tatlım..biz bu 345 gün bitene kadan burdayız nassa
hayır..özleşin la acık birbirinizi daha bugün tam 1 ay oldu göreli a aaaaa otur oturduğun yerde.. ben 27 ekimden beri görmüyorum artiiiiist napim
sen yine gelip sorarsın zaten tatlım..biz bu 345 gün bitene kadan burdayız nassa
Sormaz mıyım
Ben gelene kadar buralar bomboş kalmazsa iyiÇoğunun biter zaten evlilik şafağı saymaya başlarlar. Çoğununki yarılanır azcık kalır herkesin. Ben gelirim kocaman 460
11/12/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:…morvent = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Sormaz mıyım
Ben gelene kadar buralar bomboş kalmazsa iyiÇoğunun biter zaten evlilik şafağı saymaya başlarlar. Çoğununki yarılanır azcık kalır herkesin. Ben gelirim kocaman 460
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?