oylemii rabbim bızımkılerede nasip etsin ınsallah...
bugun bır jandarma on bası sehit olmus.cokk uzuldum..televızyonu ızleyemedım bıle..offf offf((...yuce rabbim ailesine bas saglıgı dılıyorum..rabbım sabır selamet dayanma gucu versin..rabbım kımsenın cıgerını yakmasın ınsallah...bunu yapanların yanına bırakmasın ınsallah.. (((((((((((((diyecek tek kelıme dahi yok yazarken bıle dugumlenıyor ınsanın bogazı..
kızım sen plaka sayıyosunnnn yaaasende bize iyi gelcen 2 gün sonraa depük ata ata bi hal olcam bütün hıncımı senden çıkarcam laaaaayyyy
bugun bır jandarma on bası sehit olmus.cokk uzuldum..televızyonu ızleyemedım bıle..offf offf((...yuce rabbim ailesine bas saglıgı dılıyorum..rabbım sabır selamet dayanma gucu versin..rabbım kımsenın cıgerını yakmasın ınsallah...bunu yapanların yanına bırakmasın ınsallah.. (((((((((((((diyecek tek kelıme dahi yok yazarken bıle dugumlenıyor ınsanın bogazı..
haaa o ayri mi sayiliyomus
hani plakalarin listesi nerde? safa kac ögreneyim bi, bilmiyorum da
.
kızım sen plaka sayıyosunnnn yaaasende bize iyi gelcen 2 gün sonraa depük ata ata bi hal olcam bütün hıncımı senden çıkarcam laaaaayyyy
yaaaaaaaa yaramı deşme yaaa ne biçim arkadaşsın senmoral vercegin yere daha yangına körükle gidiyosun dokunsan aglıcak moddayım ben zor tutuyorum kendimi sabahtan beri kanka
düzenleee kuzummmm baş depükçüümmm olllç
kuruyor gibi ama hala kurumamışş yaaa nerden sürdüm ama verniksizde boya çiziliyor biliyormusun bekllicem kurur inşallahh
Her telden gideyim ben güneşime doğru
Bende o fıstıgı yazarken aklıma beyaz leblebi geldi ya
Ben aşkıma naber fıstığım diye asılırım daFıstık hepsi senin mi derim ona oy kuzum olsada yesem onu bi güzel
bence tickerin listendeki yerin felan dursun 180 den say niçin koca koca rakamları sayıyorsun ne guzel 170 leri görecen kız şaka gibi.
Mehmet gelincede saymazsın ben bu izinde de öyle yaptım şafağı saymayı bıraktım gidince tekrar başladım
Ben aşkıma naber fıstığım diye asılırım daFıstık hepsi senin mi derim ona oy kuzum olsada yesem onu bi güzel
haaa o ayri mi sayiliyomus
hani plakalarin listesi nerde? safa kac ögreneyim bi, bilmiyorum da
.
cansınn cannnnDualarınızz katlanarak dönsün sizlere inşallahhhh :)) ohh sen direk hamile kalcann demedi demee
Evet canım o arkadaş şuan burada smnmrn nikli olan arakdaş askeri hakkaride odaşimdi o çatışmadan bahsediyor zor çok zor.
Allah sabırlar versin şehidimizin ailesine ve orda askeri olanlara
oyyy kıyammmm ben ceydamaaaa bitecekkk kuzummmm ohh bakk ustadaa oldunuzzz yinee izin alır gelirr bebeğimmm azz kaldııı yaa sabırr
Verniksizz olmazda bacım ay bizde bi ara vernikle felan uğraşıyodukda hatırlıyorum bi gecede kuruyodu ama tam oturması bi kaç gunu alıyordu
Olcammmmm tabiiiii başş depükcünnn olacammmm dansizlerr oynatacamm sana
ahahhaa çıkarınn lannn ciddi ciddi gerçek depük bile attırabilirimm haa yeterki kurtulayımmmmm
oyyy kıyammmm ben ceydamaaaa bitecekkk kuzummmm ohh bakk ustadaa oldunuzzz yinee izin alır gelirr bebeğimmm azz kaldııı yaa sabırr
amin canımmmm...
hee ayrı onlarzeynep sana sesleniyolar bacım plaka listesini zeynep yapıyoda
Oy bismillah niye öyle dedin kıs
Hemen kalmak istemiyorum anacım ben o nerden çıktı Ümranıııııım
Büle mi olcam ben
Bıcır bıcır
ayy evet canım olsada yesen valla ne güzel olurduubende bademi çok severim lokumu bademli lokumum derim arada D :
olsada yesemm ne iyi olurduuu
bence düzenlemelisin bebegimm ama seninki gelsinnn ilk akşamm bi depük gecesi yapın kutlama şenlik felan benimkine bugun pasta kestirmişler dün yolladım yaa
yawrummm istemiyorumm bi daha gelmesini yani kendi memleketine giderse gitsin ama benim yanıma gelmesinsıkıldım ben bu ayrılıklardan yaaaa geliyo tam varlıgına alışmışken sonra tekrar yoklukkk özlemmm hasrett ayy sayarken bile kal geldi
zaten ablamla kardeşim anladılar dün akşam ağladımm tutamadım kendimi ablam baya bi sordu zor tuttum kendimi söylememek için yaaa
Eneeee o zaman bende öylemi yapsam kıs
Aşkım da yiyo başımı öyle say gelince gezcez dolaşcaz her istediğimizi yapcaz şafak saymıcazŞafak demicez dioo yavrum yaa
Ay ne bilim bilemedim şimdi
dansöz diyee ben çıkarımm masayaa kızımmmmasrafa girme hiç oynamayı bilmesemde : :
Yarın yiyelim kuzum alalım yiyeyim oh mis mis :125:
Demek biz aşklarımıza tatlı türü seslenioruz he oda şey der bana kaymaklı baklavam falan bilumum bu tür şeyler
Tmam bebecik verdim cevabı ben
kuzularrrrrrr ben azcık kaçıommmmm yine gelicemmmmmmmm beni özleyinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?