Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhhh aminnnnnnnnnnnnnnn aminn tez zamnadaaa inşalahhh topununu kökü kurusunnn

kızım sen plaka sayıyosunnnn yaaa sende bize iyi gelcen 2 gün sonraa depük ata ata bi hal olcam bütün hıncımı senden çıkarcam laaaaayyyy

ahahhaa çıkarınn lannn ciddi ciddi gerçek depük bile attırabilirimm haa yeterki kurtulayımmmmm

amin canımmmm...
haaa o ayri mi sayiliyomus

hani plakalarin listesi nerde? safa kac ögreneyim bi, bilmiyorum da

.

hee ayrı onlar zeynep sana sesleniyolar bacım plaka listesini zeynep yapıyoda

Evet canım o arkadaş şuan burada smnmrn nikli olan arakdaş askeri hakkaride odaşimdi o çatışmadan bahsediyor zor çok zor.

Allah sabırlar versin şehidimizin ailesine ve orda askeri olanlara

oyyy kıyammmm ben ceydamaaaa bitecekkk kuzummmm ohh bakk ustadaa oldunuzzz yinee izin alır gelirr bebeğimmm azz kaldııı yaa sabırr

düzenleee kuzummmm baş depükçüümmm olllç

kuruyor gibi ama hala kurumamışş yaaa nerden sürdüm ama verniksizde boya çiziliyor biliyormusun bekllicem kurur inşallahh

Verniksizz olmazda bacım ay bizde bi ara vernikle felan uğraşıyodukda hatırlıyorum bi gecede kuruyodu ama tam oturması bi kaç gunu alıyordu

Olcammmmm tabiiiii başş depükcünnn olacammmm dansizlerr oynatacamm sana

ayy evet canım olsada yesen valla ne güzel olurduu bende bademi çok severim lokumu bademli lokumum derim arada D:
olsada yesemm ne iyi olurduuu

Eneeee o zaman bende öylemi yapsam kıs
Aşkım da yiyo başımı öyle say gelince gezcez dolaşcaz her istediğimizi yapcaz şafak saymıcaz Şafak demicez dioo yavrum yaa

Ay ne bilim bilemedim şimdi

ayy evet canım olsada yesen valla ne güzel olurduu bende bademi çok severim lokumu bademli lokumum derim arada D:

cansınn cannnn Dualarınızz katlanarak dönsün sizlere inşallahhhh :)) ohh sen direk hamile kalcann demedi demee

Oy bismillah niye öyle dedin kıs
Hemen kalmak istemiyorum anacım ben o nerden çıktı Ümranıııııım

Büle mi olcam ben
Bıcır bıcır

dansöz diyee ben çıkarımm masayaa kızımmm masrafa girme hiç oynamayı bilmesemde ::

ahahhaa çıkarınn lannn ciddi ciddi gerçek depük bile attırabilirimm haa yeterki kurtulayımmmmm

bence düzenlemelisin bebegimm ama seninki gelsinnn ilk akşamm bi depük gecesi yapın kutlama şenlik felan benimkine bugun pasta kestirmişler dün yolladım yaa

oyyy kıyammmm ben ceydamaaaa bitecekkk kuzummmm ohh bakk ustadaa oldunuzzz yinee izin alır gelirr bebeğimmm azz kaldııı yaa sabırr

yawrummm istemiyorumm bi daha gelmesini yani kendi memleketine giderse gitsin ama benim yanıma gelmesin sıkıldım ben bu ayrılıklardan yaaaa geliyo tam varlıgına alışmışken sonra tekrar yoklukkk özlemmm hasrett ayy sayarken bile kal geldi
zaten ablamla kardeşim anladılar dün akşam ağladımm tutamadım kendimi ablam baya bi sordu zor tuttum kendimi söylememek için yaaa

kuzularrrrrrr ben azcık kaçıommmmm yine gelicemmmmmmmm beni özleyinnnnnnnnnn

Oy bismillah niye öyle dedin kıs
Hemen kalmak istemiyorum anacım ben o nerden çıktı Ümranıııııım

Büle mi olcam ben
Bıcır bıcır

aHAHAHAA yasmintoşş dedin ya gelsin evlilik haberlerinizi alalım diye bende dua ettim katlanarak geri dönsün diyii ya katlancak işteD: hamiş olcann direk

Yarın yiyelim kuzum alalım yiyeyim oh mis mis :125:
Demek biz aşklarımıza tatlı türü seslenioruz he oda şey der bana kaymaklı baklavam falan bilumum bu tür şeyler

düzenlenennn depüklerdeee hep gözüm kalmıştı zatennn bir depük şart yoksa içimde kalırrr

Eneeee o zaman bende öylemi yapsam kıs
Aşkım da yiyo başımı öyle say gelince gezcez dolaşcaz her istediğimizi yapcaz şafak saymıcaz Şafak demicez dioo yavrum yaa

Ay ne bilim bilemedim şimdi

Bence 180 den say canım mehtapda iken hiç bulaşmazsınız şafak asker vs vss unutun gitsin hepsini sadece beraber olmaya odaklanın

dansöz diyee ben çıkarımm masayaa kızımmm masrafa girme hiç oynamayı bilmesemde ::

Kızzzz yemişimmm masrafınııı deliii 10 keremiiii depüklencennnn bikeree depüklenncennnn hasınıı oynatcammm ben sanaaa dansözünn ha sen oynaka istiyosan oynaaa yinee

Hadii ogun gelsindeee bi eğlenceee yapakkk kurudukkk kızzz ümrannnn

Yarın yiyelim kuzum alalım yiyeyim oh mis mis :125:
Demek biz aşklarımıza tatlı türü seslenioruz he oda şey der bana kaymaklı baklavam falan bilumum bu tür şeyler

aynennn aynennn ben bazen abartım ballı böreğim diyorumm D: ballı börekmi olur diyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…