Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anamm anamm kız siz iki sevgili ammada ormantik çıktınızz yaa
Çok merak ettim şimdii hadee paylaşta görekkk

Anaaaaaaaaaa 41 kere maşşallah bizee
41 gün aldı ya la.. Bitti bitti az kaldı.. Onu ben yirimmmmmm.. Yawrum geliyooor..

Kocaeli geldi de geçer..

kutuya gül yaprakları koymuşş mislerr gibi de koktuu kutuyu açar açmaz... çikolata koymuş 2 tane çok severim
künye yazdırmış mektup yazmışş

Eklentiler

• $Fotoğraf0019 copy.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoğraf0021 copy.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0022 copy.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf0023 copy.webp
    28 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf0024 copy.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 35
Anamm anamm kız siz iki sevgili ammada ormantik çıktınızz yaa
Çok merak ettim şimdii hadee paylaşta görekkk
paylaştım bebeğim he valla odundum yontuldum ben hiç yapmamıştım bana da yapılmamıştı

sevgili mi o nedemek kız canım o canımmm

Son düzenleme:

ayyy cok merak ettim şimdi hadı ekle bı an once gorelım

kutuya gül yaprakları koymuşş mislerr gibi de koktuu kutuyu açar açmaz... çikolata koymuş 2 tane çok severim
künye yazdırmış mektup yazmışş

paylaştım bebeğim he valla odundum yontuldum ben hiç yapmamıştım bana da yapılmamıştı

sevgili mi o nedemek kız canım o canımmm

Ayy kızz kıyamam ne de güzel yapmış yaa
Allahımm mutuluğunuzu daim etsinn güzelimmm

pardon kızlar yazmadım uyku sersemlıgı ıste yanı kacaga gırecek gelecek bıldırıde gıdecek sorun olmazmıs ama emın olmadım dogrusu

Aminn aminnnnn

Senn ne yapıcann bakalımm?

:44:

Ben Free Bull dan beğendiği bi kazak vardı onu sipariş ettim haberi yok
bi de kazağın tonlarında bi saat aldım ondan da haberi yok
kutunun içine doldurucam kuruyemişle kalpli çikolataları , mektup da yazarım 2-3 sayfalık
25inde veririm kargoya 26sında alır
başka napsam diye düşünüyorum belki kurabiye yaparım şeker hamurundan (en azından denerim )

Son düzenleme:
pardon kızlar yazmadım uyku sersemlıgı ıste yanı kacaga gırecek gelecek bıldırıde gıdecek sorun olmazmıs ama emın olmadım dogrusu
Hee anladımm şimdi önemli değil tatlım olur öyle

Geç gidiceği için ceza alır diye düşünüyorum ama tam kesin bilmiyorum :26:
Aman da aman görende askerde değilde gezmeye gitmiş sanar
Askerde kıyafet almak istemiyorum ben yaa zaten yeterince burdayken aldım artık farklı bişeyler yapıp gönderim diyorumda napim napim düşüne duruyorum ama bulamıyorum.

Bana fikir bulsana hatun
Şimcikk yılbaşı için bişey göndermek istiyorum amma velakin şubatın 14ünde hem doğum günü hem sevgililer günü ona özel bişeyler yapim diyorum.
Yılbaşı içinde eşortman istiyordu onu alıyım diyorum ama oda sadece olmazki başka napim? :44:
Hem 14 şubatada bişey bulmam lazımm noluuurrrr yardımm ettt yavruuu nolluurrr

ceza mı offf bu nedır ya boyle

bebemm aldığım kazağı da ekledim bak çok seviyoruz biz mavi tonlarını bak neler yapabilirsin resimlerinizi albüm yap ... bi kameranın karşısına geeeç konuş onunla ilgili düşüncelerini duygularını onu ne kadar sevdiğini falan anlat hatıralarınızdan bi kaçını su yüzüne çıkar en mutlu olduğunuz anları ve birlikte ilk deneyimlerinizi anlat...sonra da sizin şarkınızla resimleriniz slayt geçsin cd yap yolla ona moral verecektir hem de güzel bi hediye ömürlük kalacaktır

Gördüm tatlım çok güzelmiş beğendim
Albümü yapıp gönderdim tatlım
Kamera karşısınada geçemem hatun yaa
slaytıda burda çok yapmıştım onu iyi yaparım hatta doğum gününde yapmıştım yine süpriz doğumu günü yapmıştım bütün arklarının önünde izlemiştik ahh ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…