çarşamba günü uğurum yurtiçi kargoyla bişey yollamışama yurtiçi yine limon sıkıp aşkımın süprizine burnunu soktu ve bana bildirim mesajı geldi sayın uğur dündar kargonuz yola çıkmıştır diye tabi ben söylemedim uğuruma üzülmesin süprizinin bozulduğuna die sonra aradı beni kesin sana mesajı gelmiştir söyliyim bari mektup yolladım ömrüm dedi ...aaa sahi mi mesaj da gelmedi halbuki dedim
sonra dün elime ulaştırılması gereken kargo elime ulaşmayınca ben akşam iş çıkışı gittim kargoya bi temizz fırça çektim sizde beklesin diye gönderilmiyor kargo aldığınız ücretin hakkını verin yetişemiyoruz gibi bi bahane olamaz o zaman bi personel daha alıcaksınız dedim kızdım sonra haklısınız vs falan filan derken ben mektup bekliyordummm amaaa içimden bi ses dürtüyordu çünkü sistem bilgilerinde dosya değil mi olarak geçiyordu
ki içimdeki sesin dürttüğü gbi de oldu mektup değil bi kutuyduama dahaa açamadan uğurum aradı ve eve gittiğinde aç hatta ben teldeyken aç dedi
kızlaaar resimlerini ekleyeceğim gönderdiklerinin ...bir çığlık kopardım ki sormayınsevincimi paylaşmak istedim ...mutluluk paylaşıldıkça çoğalır diye
paylaştım bebeğimAnamm anamm kız siz iki sevgili ammada ormantik çıktınızz yaa
Çok merak ettim şimdii hadee paylaşta görekkk
çarşamba günü uğurum yurtiçi kargoyla bişey yollamışama yurtiçi yine limon sıkıp aşkımın süprizine burnunu soktu ve bana bildirim mesajı geldi sayın uğur dündar kargonuz yola çıkmıştır diye tabi ben söylemedim uğuruma üzülmesin süprizinin bozulduğuna die sonra aradı beni kesin sana mesajı gelmiştir söyliyim bari mektup yolladım ömrüm dedi ...aaa sahi mi mesaj da gelmedi halbuki dedim
sonra dün elime ulaştırılması gereken kargo elime ulaşmayınca ben akşam iş çıkışı gittim kargoya bi temizz fırça çektim sizde beklesin diye gönderilmiyor kargo aldığınız ücretin hakkını verin yetişemiyoruz gibi bi bahane olamaz o zaman bi personel daha alıcaksınız dedim kızdım sonra haklısınız vs falan filan derken ben mektup bekliyordummm amaaa içimden bi ses dürtüyordu çünkü sistem bilgilerinde dosya değil mi olarak geçiyordu
ki içimdeki sesin dürttüğü gbi de oldu mektup değil bi kutuyduama dahaa açamadan uğurum aradı ve eve gittiğinde aç hatta ben teldeyken aç dedi
kızlaaar resimlerini ekleyeceğim gönderdiklerinin ...bir çığlık kopardım ki sormayınsevincimi paylaşmak istedim ...mutluluk paylaşıldıkça çoğalır diye
kutuya gül yaprakları koymuşş mislerr gibi de koktuu kutuyu açar açmaz... çikolata koymuş 2 tane çok severim
künye yazdırmışmektup yazmışş
paylaştım bebeğimhe valla odundum yontuldum ben hiç yapmamıştım bana da yapılmamıştı
sevgili mi o nedemek kızcanım o canımmm
Ayy kızz kıyamam ne de güzel yapmış yaa
Allahımm mutluluğunuzu daim etsinn güzelimmm
Günaydınnnmeraba gunaydın kızlar
Aminnn bebişimmmmmherkesi mutlu etsiiiinn
Günaydınnn
canım valla bilemedim ben onu... :26:meraba kızlar 6 ocakta dugunum var nısanılım ocakta askere gıtmesı gerekıyrdu uzun donem fakat bakaya kalaca bıldırıden sonra gıdecek sorun olmaz sanırm
Aminn aminnnnnAminnn bebişimmmmmherkesi mutlu etsiiiinn
meraba kızlar 6 ocakta dugunum var nısanılım ocakta askere gıtmesı gerekıyrdu uzun donem fakat bakaya kalaca bıldırıden sonra gıdecek sorun olmaz sanırm
Aminn aminnnnn
Senn ne yapıcann bakalımm?
:44:
Hee anladımm şimdi önemli değil tatlım olur öylepardon kızlar yazmadım uyku sersemlıgı ıste yanı kacaga gırecek gelecek bıldırıde gıdecek sorun olmazmıs ama emın olmadım dogrusu
Aman da aman görende askerde değilde gezmeye gitmiş sanarBen Free Bull dan beğendiği bi kazak vardı onu sipariş ettim haberi yok
bi de kazağın tonlarında bi saat aldımondan da haberi yok
kutunun içine doldurucam kuruyemişle kalpli çikolataları , mektup da yazarım 2-3 sayfalık
25inde veririm kargoya 26sında alır
başka napsam diye düşünüyorum belki kurabiye yaparım şeker hamurundan (en azından denerim )
Hee anladımm şimdi önemli değil tatlım olur öyle
Geç gidiceği için ceza alır diye düşünüyorum ama tam kesin bilmiyorum :26:
Aman da aman görende askerde değilde gezmeye gitmiş sanar
Askerde kıyafet almak istemiyorum ben yaa zaten yeterince burdayken aldım artık farklı bişeyler yapıp gönderim diyorumda napim napim düşüne duruyorum ama bulamıyorum.
Bana fikir bulsana hatun
Şimcikk yılbaşı için bişey göndermek istiyorum amma velakin şubatın 14ünde hem doğum günü hem sevgililer günü ona özel bişeyler yapim diyorum.
Yılbaşı içinde eşortman istiyordu onu alıyım diyorum ama oda sadece olmazki başka napim? :44:
Hem 14 şubatada bişey bulmam lazımm noluuurrrr yardımm ettt yavruuu nolluurrr
Hee anladımm şimdi önemli değil tatlım olur öyle
Geç gidiceği için ceza alır diye düşünüyorum ama tam kesin bilmiyorum :26:
Aman da aman görende askerde değilde gezmeye gitmiş sanar
Askerde kıyafet almak istemiyorum ben yaa zaten yeterince burdayken aldım artık farklı bişeyler yapıp gönderim diyorumda napim napim düşüne duruyorum ama bulamıyorum.
Bana fikir bulsana hatun
Şimcikk yılbaşı için bişey göndermek istiyorum amma velakin şubatın 14ünde hem doğum günü hem sevgililer günü ona özel bişeyler yapim diyorum.
Yılbaşı içinde eşortman istiyordu onu alıyım diyorum ama oda sadece olmazki başka napim? :44:
Hem 14 şubatada bişey bulmam lazımm noluuurrrr yardımm ettt yavruuu nolluurrr
ceza mı offf bu nedır ya boyle
bebemm aldığım kazağı da ekledim bakçok seviyoruz biz mavi tonlarını bak neler yapabilirsin resimlerinizi albüm yap ... bi kameranın karşısına geeeç konuş onunla ilgili düşüncelerini duygularını onu ne kadar sevdiğini falan anlat hatıralarınızdan bi kaçını su yüzüne çıkar en mutlu olduğunuz anları ve birlikte ilk deneyimlerinizi anlat...sonra da sizin şarkınızla resimleriniz slayt geçsin cd yap yolla ona moral verecektir hem de güzel bi hediye ömürlük kalacaktır
Yani ceza dediğimde askere kaç gün geç giderse o kadar geç çıkabilir yada gazinoda kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?