Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kamera karşısına geç derken videoya çeksin bi arkadaşın seni yani tv ye falan çıkma şaka bi yana tabii de uzun süreli bi ilişki olduğu için sizinki bi çok şeyi yapmışsındır... farklılık istiyorsan ilginç hediyeler diye bakabilirsin googleden çok farklı hediye çeşitleri var ilgini çekecek bişeyler bulabilirsin kuzumm

Allah senin iyiliğini versin e mi
Bendee haberlere çıkıcam falan sandım
Aynen öyle yavrum her şene ne alım düşüncesi beni yiyp bitiriyor bide askerde olunca dahada kısıtlanıyor
Öle yapıcam hatun napalım bişeyler bulmaya çalışıcaz

canım ocak derken sonunu kastetmıstım zaten pek anlamıyorum donemlerden oda bana pek anlatmıyor acmıyor konuyu cunku cok gerıldık her ıkımızde dugunden sonra hemen gondercem gtsınd cabuk gelsın ne kadar zaman kaybı o kadar beklemek demek

ohooo burada olsa

hiç düşünmeden bi çok şey yapılabilir

mektup diye beklediğimiz şey ne çıktı görüyün nü

olum çok sinir oldum sana ağız burun dalasım geldi allaaaam allaaaaam adamdaki romantizme bak ya. bi de benim kinee
[video=youtube;0-X0gG3Vnu4]http://www.youtube.com/watch?v=0-X0gG3Vnu4[/video]

Allah seni netmesin kız öldürdün gülmekten
deme öyle deme ...elbet o da yapar bişeyler neden adamceyizine öyle diyosun kiii

bütün karakolu seferber ettim diyo biri kutu ayarlamış kaplamış biri gül çalmış bahçeden biri bebek resmi yapıştırmış , biri künyeyi hazırlatmış çarşıya inip düşünsene ne kadar sevimli bi durum onlar uğraşırken çekmek lazımdı kameraya

Son düzenleme:
Allah seni netmesin kız öldürdün gülmekten
deme öyle deme ...elbet o da yapar bişeyler neden adamceyizine öyle diyosun kiii

haketmeseymiş
bırak baaa onu savunma aaadii askerliğin arkasına sığınıyo şimdi biliyom. önceden de unutuyom bahaneleri vardı. allaam allaam teyzenin camış demesinin yiyim ben nerden geldiyse aklıma patadanak diye

beğenimi iptal etcem bak sus kızım.deli oluyom laaaaa

Son düzenleme:
hahahhaa alemsin valla kız seviyorum seni

Ayy senin ağzını yirimm (mecazii anlamda yane yanlış anlaşılmasın )
Aynen kızz aman iyiki askerdeler hee bizz olsak onlardan daha iyi olurduk daha ilgi gösterirdikk bunlar odundu halada odun anasını satiyim

Aynen kızz aman iyiki askerdeler hee bizz olsak onlardan daha iyi olurduk daha ilgi gösterirdikk bunlar odundu halada odun anasını satiyim
kızım haksızlık etme sen bi kere iboya çocuk sana süpriz yapıp gelmedi mi

Son düzenleme:
hahahhaa alemsin valla kız seviyorum seni

yine de gidemezsin (bende seni sevipdurum)

yi benii
odunlar odunlarda kızım adam sana süpriz yaptı sen daha ne bekliyon alla sen ben onu bilem göremedim daha

yine de gidemezsin (bende seni sevipdurum)

yi benii
odunlar odunlarda kızım adam sana süpriz yaptı sen daha ne bekliyon alla sen ben onu bilem göremedim daha
Allah seniii
kız doğum günü için gideceğim... gittiğimden haberi olmayacak .. arkadaşına söyleyeceğim onu hazırlayacağım mekana getirecek gelsin de bi şok olsun bakalım

kızım haksızlık etme sen bi kere iboya çocuk sana süpriz yapıp gelmedi mi

Geldi geldii de b*k edip gitti

Taamm bazenn oda ormantik oluyorrr emmee odunluklarıda yok değil yanee oda ormantikleri odunluk yapınca götürüyor elde var 0 anlicağın hatta odunlıkları daha da çokturr yaneeee barzonun napemmm benn arkadaşş

Son düzenleme:
7/24 ormantik adam da çekilmez arkidiş arada bırak odunlukları da olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…