- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
kamera karşısına geç derken videoya çeksin bi arkadaşın seni yaniGördüm tatlım çok güzelmiş beğendim
Albümü yapıp gönderdim tatlım
Kamera karşısınada geçemem hatun yaa
slaytıda burda çok yapmıştım onu iyi yaparım hatta doğum gününde yapmıştım yine süpriz doğumu günü yapmıştım bütün arklarının önünde izlemiştik ahh ah
hım tatlım anladım cok saol aklımda kala kaldı o zaman ugunden hemen sonra gtsın
hım tatlım anladım cok saol aklımda kala kaldı o zaman ugunden hemen sonra gtsın
kamera karşısına geç derken videoya çeksin bi arkadaşın seni yanitv ye falan çıkma şaka bi yana tabii de uzun süreli bi ilişki olduğu için sizinki bi çok şeyi yapmışsındır... farklılık istiyorsan ilginç hediyeler diye bakabilirsin googleden çok farklı hediye çeşitleri var ilgini çekecek bişeyler bulabilirsin kuzumm
ohooo burada olsaAllah senin iyiliğini versin e mi
Bendee haberlere çıkıcam falan sandım
Aynen öyle yavrum her şene ne alım düşüncesi beni yiyp bitiriyor bide askerde olunca dahada kısıtlanıyor
Öle yapıcam hatun napalım bişeyler bulmaya çalışıcaz
ohooo burada olsa
hiç düşünmeden bi çok şey yapılabilir
çarşamba günü uğurum yurtiçi kargoyla bişey yollamışama yurtiçi yine limon sıkıp aşkımın süprizine burnunu soktu ve bana bildirim mesajı geldi sayın uğur dündar kargonuz yola çıkmıştır diye tabi ben söylemedim uğuruma üzülmesin süprizinin bozulduğuna die sonra aradı beni kesin sana mesajı gelmiştir söyliyim bari mektup yolladım ömrüm dedi ...aaa sahi mi mesaj da gelmedi halbuki dedim
sonra dün elime ulaştırılması gereken kargo elime ulaşmayınca ben akşam iş çıkışı gittim kargoya bi temizz fırça çektim sizde beklesin diye gönderilmiyor kargo aldığınız ücretin hakkını verin yetişemiyoruz gibi bi bahane olamaz o zaman bi personel daha alıcaksınız dedim kızdım sonra haklısınız vs falan filan derken ben mektup bekliyordummm amaaa içimden bi ses dürtüyordu çünkü sistem bilgilerinde dosya değil mi olarak geçiyordu
ki içimdeki sesin dürttüğü gbi de oldu mektup değil bi kutuyduama dahaa açamadan uğurum aradı ve eve gittiğinde aç hatta ben teldeyken aç dedi
kızlaaar resimlerini ekleyeceğim gönderdiklerinin ...bir çığlık kopardım ki sormayınsevincimi paylaşmak istedim ...mutluluk paylaşıldıkça çoğalır diye
uzakta olduklarından küçücük şeyle bile mutlu oluyorlar amaAynen aynen hatta yanyana olmakk bilee yeterrr
işte uzak olunca insan bişeyler yapıp ordan mutlu etmek istiyorrr
Evet ama bizde öyleyizkkiii bizdeee öyleyizz korumaa onlarıı banaaa korumaaauzakta olduklarından küçücük şeyle bile mutlu oluyorlar ama
mektup diye beklediğimiz şey ne çıktı görüyün nü
olum çok sinir oldum sana ağız burun dalasım geldiallaaaam allaaaaam adamdaki romantizme bak ya. bi de benim kinee Eki Görüntüle 576500
[video=youtube;0-X0gG3Vnu4]http://www.youtube.com/watch?v=0-X0gG3Vnu4[/video]
Allah seni netmesin kız öldürdün gülmekten
deme öyle deme ...elbet o da yapar bişeyler neden adamceyizine öyle diyosun kiii
ee yani biz dee tabiiEvet ama bizde öyleyizkkiii bizdeee öyleyizz korumaa onlarıı banaaa korumaaa
haketmeseymiş
bırak baaa onu savunma aaadii askerliğin arkasına sığınıyo şimdi biliyom. önceden de unutuyom bahaneleri vardı. allaam allaam teyzenin camış demesinin yiyim bennerden geldiyse aklıma patadanak diye
beğenimi iptal etcem bak sus kızım.deli oluyom laaaaa
haketmeseymiş
bırak baaa onu savunma aaadii askerliğin arkasına sığınıyo şimdi biliyom. önceden de unutuyom bahaneleri vardı. allaam allaam teyzenin camış demesinin yiyim bennerden geldiyse aklıma patadanak diye
beğenimi iptal etcem bak sus kızım.deli oluyom laaaaa
kızım haksızlık etme sen bi kere iboya çocuk sana süpriz yapıp gelmedi miAyy senin ağzını yirimm (mecazii anlamda yane yanlış anlaşılmasın)
Aynen kızz aman iyiki askerdeler hee bizz olsak onlardan daha iyi olurduk daha ilgi gösterirdikk bunlar odundu halada odun anasını satiyim
hahahhaa alemsin valla kız seviyorum seni
Ayy senin ağzını yirimm (mecazii anlamda yane yanlış anlaşılmasın)
Aynen kızz aman iyiki askerdeler hee bizz olsak onlardan daha iyi olurduk daha ilgi gösterirdikk bunlar odundu halada odun anasını satiyim
Allah seniiiyine de gidemezsin (bende seni sevipdurum)
yi benii
odunlar odunlarda kızım adam sana süpriz yaptı sen daha ne bekliyon alla senben onu bilem göremedim daha
kızım haksızlık etme sen bi kere iboya çocuk sana süpriz yapıp gelmedi mi
7/24 ormantik adam da çekilmez arkidiş arada bırak odunlukları da olsunGeldi geldii de b*k edip gitti
Taamm bazenn oda ormantik oluyorrr emmee odunluklarıda yok değil yanee oda ormantikleri odunluk yapınca götürüyor elde var 0 anlicağın hatta odunlıkları daha da çokturr yaneeee barzonun napemmm benn arkadaşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?