Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldiiimmmmmmHepinizi çoook özledimmmmm.
Uzun zaman oldu gecmişi okumam mümkün degil.İnsallah askerleriniz ve sizler çok çok ıyıdır.

dün ben siverekteeeeyyydiiim, dün ben siverekteeeeydiiim

Neyyyy ne işin var kızz siverekteee beniii neden götürmedinnnn nee kadann pisliksinn küstüm saa iştee küstümmmmm
Ben geldiiimmmmmmHepinizi çoook özledimmmmm.
Uzun zaman oldu gecmişi okumam mümkün degil.İnsallah askerleriniz ve sizler çok çok ıyıdır.
Hoşşgeldinn şekerrr nerelerdesinn nasıll gidiyorr ?
Düşme Ebru bak Duygu sen ben ne güzel şafak sayıyoruz şurda

Aaa doğruu seninlede şafaklarımız aynıydı değilmi
Zaten düşemiyorum tatlım ya tickerdan nasıl düzelticeğimi bilmediğim için düşemiyorumm
Askerim farklı sayıyor ben farklı

Canım ben sana istersen tickerı nasıl yapacağını yazıyım

arkadaslar bende asker esıyım ve bizim şafagımız 287 günümüz var site bana karısık geldı nereye ne yazcm bilmiyorum yardım edermisiniz canlarım ? :/

Kızlar eşim askerde ve her topikte ağlıyorum diye eziklemişler beni

Linki bulmak zormuş yaa belki bana oy kullanırsınız diye vereyim dedim linki...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/

canım kullandım oyumu elbette senden yana açık ara öndesin kuzum hadi görelim seni hesna sen bizim her şeyimizsin, bu maçı alacaz başka yolu yok

ben dün karaciğer biyopsimi oldum sonucu haftaya cuma çıkacak; ama ben izmir'de olacağım için alamıcam iccik beklesin biyopsi yapılan bölge dışında bir ağrım yok ben lokal anestezi bekliyordum; ama tamamen uyuttular. uyurken tuhaf tuhaf şeyler gördüm, narkozdan çıkmam da zor oldu. doktor şimdi uyuyacaksın, iyi uykular dedi, hemen kaydım ben uyandırırken de nilüfer hanım nilüfer hanım diye tokatlıyordu doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar gayet iyilerdi, ilgililerdi. damar yolumu kapatan hemşire hariç çok canımı yaktı neyse ki bunu da atlattık hastanede aşkım beni hiç yalnız bırakmadı telden de olsa... yanımda yatan hastanın annesi oğlanı da heder etti diyor işte böyle canlar...

bu arada mehtap 00.00'dan itibaren 6

arkadaslar bende asker esıyım ve bizim şafagımız 287 günümüz var site bana karısık geldı nereye ne yazcm bilmiyorum yardım edermisiniz canlarım ? :/

canım asker yareniysen buraya yazman yeterli bize bizden başka dost yok senin öğrenmek istediğin ne varsa ben yardımcı olmaya çalışayım. hoş geldin bu arada

Sekercim nasılsın nerelerdesin ?

Hoşşgeldinn şekerrr nerelerdesinn nasıll gidiyorr ?

Hoşbulduk canlarım.Gayet güzel gidiyor hersey cok sukur.Pc bozuldu bi ara,garantide sorunlar cıktı.Sonra sevdıcegımın yanına gittim ordaydım.Derken vakıt gectı su gune kadar.Sizler nasılsınız.Ezgı nişanlılık nasıl gidiyor nazar degmesinn
Ebrucum,sen nasılsın cnm,şafak kaç?Eminim azalmıştır

hoşgeldin cnm..olsun yarılamak üzeresiniz bak.niş zaman sizin için su gibi geçer.ALLAH KAVUSTURSUN SALGICAKLA
Tugbacımm seninki mi yapmış kız ?yoksa sen mi yazdın çok güzellll
Nilüferim çok geçmiş olsun inş hayırlı sonuclar çıkar tatlım ..canını sıkmışlar biraz ama sonuç iyi çıksın da aman onlar geçer.
tuğbacım kıskandım ben de koycam aşkım yazmış seninki kadar şık değiller; ama düşünmesi yeter... züğürt tesellisi Eki Görüntüle 582742 face'ye de kapak yapmış

vayy çok iyi ya

benim aşkımın da yazdan kalma kumlara yazılı SENİ SEVİYORUM'u var eklesemmi acep kıskandım

ŞAFAK MI

ATINCA

_____ 46 ____

:118::118::118::118:

ALLAH KAVUŞTURSUN..

Son düzenleme:
Aaa doğruu seninlede şafaklarımız aynıydı değilmi
Zaten düşemiyorum tatlım ya tickerdan nasıl düzelticeğimi bilmediğim için düşemiyorumm
Askerim farklı sayıyor ben farklı
Evet canım aynı..
Ben düzeltirim sıkıntın o olsun yeterki..

Nilüm hayırdır ne oldu neyin var neden oldu İzmire yolun mu düştü neden düştü?

Nişanlılık güzel canım telaşlar işte bildiğin gibi..
Fazla aksatma buraları elde tutamıyoruz artık kimseyi

şeker im nasılsın canım yaaaa
uzun zamandır görünmüyorsun özlettin kendini
İyİM kuzum sen nasılsınn?Evet tatlım bi süre yoktum ama artık varım:13:Ben de sizi çok özledim vallaanamm o nasıl şafak öyleee

Nişanlılık güzel canım telaşlar işte bildiğin gibi..
Fazla aksatma buraları elde tutamıyoruz artık kimseyi
Tezkereyi kapan kayboluyo dmekk,yok yok ben artık buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…