Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyİM kuzum sen nasılsınn?Evet tatlım bi süre yoktum ama artık varım:13:Ben de sizi çok özledim vallaanamm o nasıl şafak öyleee

Tezkereyi kapan kayboluyo dmekk,yok yok ben artık buralardayım

ite kaka günleri geldik çok şükür sonlara hayatım
ama inan az kalınca daha çok zorluyor
nedendir bilmem

buarada kızlar haberleri izlediniz mi
artık askerlerimiz otobüs kullanmayacak geliş gidişlerde
uçak kullanılacak ve uçak ücretsiz
yurdun neresinde olursa olsun
yasa 28aralıkta yürürlüğe girecek imzalanıp onaylandı çok şükür

tuğbacım kıskandım ben de koycam aşkım yazmış seninki kadar şık değiller; ama düşünmesi yeter... züğürt tesellisi Eki Görüntüle 582742 face'ye de kapak yapmış

Olsun kuzum ya şıkı mıkı boşver düşünmesi yeter yani sonuçta

yok kuzucum aşkım yapmadı ben yaptım daha görmedi bile

[video=youtube;7iBYbbqKZO4]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=7iBYbbqKZO4&feature=endscreen[/video]

çok özledim öyle böyle değil...

Şafak 146 :) 46 gün sora 100 lere inicez soraa gelsin şehirler

he söyle kızım ya gül biraz :) senın yerınde olup şafak 146 demeyi isterdim

ama oda olucak kesinlikle kendini üzme bak bızım bır ay oldu daha gerıde 14 ay var senınse 4 ayın kalmış olacak bır ay olunca

bu sureçde evlilik varsa eger tum hazırlıklarını yap zamanın nasıl gectıgını anlamazsın ve şafak 427 otur da şükret kız :)

Şafak 196 :98: 200 leri aştık şükürrrr darısı 100 lere 10 lara hemencik geçcek hemencikk

Son düzenleme:
Canım ben sana istersen tickerı nasıl yapacağını yazıyım
Ayyy çoookk teşekkür ederim tatlım aldım özel msjnı ne güzel anlatmışın tatlımm çook saoll müsait olduğumda ilk işim denemek olacak inşallah beceririm
Ayy tatlım kıyamam benn sana iyileştee bunlarda gelip geçer yavrum benim kendinee çook dikkat et ve sakın ihmal etme tamam mı yoksa çok kızarım sana
Ohh ne güzell sevdiceğinle iyi olmanıza sevindim tatlım. bende iyi olmaya çalışıyorum tatlım napalım. Askerimin saydığına göre 231 benim hesabıma göre 246 ölee geçinmeye çalışıyoruz tatlım yarıladık çok şükürr yaa
Evet canım aynı..
Ben düzeltirim sıkıntın o olsun yeterki..
Çok saol tatlım benim gülşencim özel mesajla detaylı bir şekilde anlatmış saolsun

Eğer askerim izin kullanmazsa 9 ağustosta burda hepsini kullanırsa 24 ağustosta burda ama kullanmicak inşallah ve bayramda yanımda olucak

Son düzenleme:

Rica ederim canım

Yaa kızçeler sizee birşeyy sorucamm ben bu kk'ya ne müzik nede foto koyamıyorum üye olduğumdan beri deniyorum ama dosyanız biçimlenemedi cart curt diyor beni neden kabul etmiyorr yaaa

Memleketimize geldik.. Buralar soğuk hayatım ama sen gel yine de.. Hem soğuğu seversin sen..

İstanbul - 34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…