Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
50 kaldıııı vay bee
sanki 3 gün kalmış gibi mutlu huzurluyum Allahım kavuşmayı ve ömür boyu bir arada olmayı nasip etsin hepimize amiiiiiiiinnnn

Kızlar ben geldim dün giremedim benim bilgisayarım hastalanmış.... Onu doktora götürdüm Bugün geldi hastaneden Zıpkın gibi olmuş sıpa

Burdayım canım nasılsın... Geçen merhaba demiştim yoktun sanırım..... Durumlar nasıl?:44:

Evet canım yazdım bir yarım saat durdum cıkmak zorunda kaldım. konuyu anlatayımm aslında şu http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/580253-gorumce-tarafindan-suclanmak.html baslıktaki konu bu konu hakkında konusurken olmıycak yere kavga ettik nişanlımla.ben sert konustum oda güle güle dedi bana.. sonra buda sizin yüzünüzden kavga ettik şöyle dedi böyle dedi anlatmıs ablasına bende anlatmasına kızdım. iki kişi arasndaki sorunu neden 3. kişilere anlatıyorsun ben anlatmadım kimseye diye. neyse daha sonra ben sensiz yapamıyorum nefes alamıyorum dedi barıstık ama hala anlatmasına kırgınım. oda diyor ki onlar yüzünden oldu ayagnı denk alsnlar bilsinler.

Öncelikle barışmanıza sevindim canım benim... Anlatması elbette canını sıkmış olabilir ama her olumsuz şeyde vardır bir hayır belki nişanlının da dediği gibi bundan sonra sizi aile işlerine sokmazlar ya da en azından nişanlın ve senin hakkında daha temkinli davranırlar, şimdi tanımıyorum görümcelerini ve nişanlını ne desem yanlış demiş olurum ama sonuçta onların yüzünden kavga etmişsiniz bilmelerinde fayda var, eğer size özel kendi aranızda bir kavga yapmış olsaydınız ve onu anlatsaydı evet can sıkıcı olurdu dediğim gibi belki iyi olur bir daha sizi rahatsız etmezler... Sen de nişanlınla düzgünce konuş isteklerini düzgün bir dille anlat.... Bir daha hoşlanmadığın bir şeyle karşılaşmazsın umarım canım....

İnşallah karşılaşmam canım iyi dileklerin için teşekkürler. sen nasılsın nasıl gidiyor

İnşallah karşılaşmam canım iyi dileklerin için teşekkürler. sen nasılsın nasıl gidiyor

Nasıl olsun canım yaa mehtaptan geldim bi boşluğa düştüm diğer mehtabı bekliyorum işte.... Ev okul arası git gel işte onun haricinde pek bir şey yok... Bugün geldim iki muhabbet edeyim diye genelde kimsecikler yok asker topiklerinde....

Bu arada şafağı senmi attırıyon hesnam yoksa ceydamı gecen gece yanlıs görmedimse benim şafak yüzlerdeydi. ama bu akşam 85 bnm şafak

Evet ya önceden böyle değildi 5-6 kişi online olurdu cvp yetiştiremezdik konusulanlar karısırdı gülüş cümbüştü.ve ben o zaman 400lerde ağlayan zırlayan bir yarendim :)

İyi akşamlar hrkese , askerim dün akşam aradı bugün görüşemedik çok özledim ben patlıcam skıntıdan ya

Bu arada şafağı senmi attırıyon hesnam yoksa ceydamı gecen gece yanlıs görmedimse benim şafak yüzlerdeydi. ama bu akşam 85 bnm şafak

Ceyda attırıyordu canım ama epeydir ben attırıyorum şafakları... Sanırım sen listede vardın.... Eğer hatalıysa düzeltirim, 22 Aralık 84 mü oluyor o zaman :44:

Evet ya önceden böyle değildi 5-6 kişi online olurdu cvp yetiştiremezdik konusulanlar karısırdı gülüş cümbüştü.ve ben o zaman 400lerde ağlayan zırlayan bir yarendim :)

Aynen canım... Şimdi insanlar uğrayıp gidiyor denk de gelemiyoruz iyice sıkıcı geçmeye başladı bu şafak saymaca....

İyi akşamlar hrkese , askerim dün akşam aradı bugün görüşemedik çok özledim ben patlıcam skıntıdan ya

Merhaba canım... Belki geceye doğru arar askerin, benim eşimde koğuşa gidince ararım seni dedi ama aramadı hala onu bekliyorum bir yandan...

86'dan 85'e düşüyor canım yani 22si 85

iyi akşamlar. senle tanısmadık sanırım. elif ben nişanlım yurtdısında asker şafak 85.
İyi akşamlar elif bende gözde nişanlım şuan izmirde acemi 29 unda manisada usta olucak .

Merhaba canım... Belki geceye doğru arar askerin, benim eşimde koğuşa gidince ararım seni dedi ama aramadı hala onu bekliyorum bir yandan...

Merhaba his acemi olduğundan zorlanıyor aramaya heryere topu gidiyorz manisaya gectigimde rahatça arayabilirim dedi bana

86'dan 85'e düşüyor canım yani 22si 85

Tamam canım düzeltirim....

İyi akşamlar elif bende gözde nişanlım şuan izmirde acemi 29 unda manisada usta olucak .

Merhaba his acemi olduğundan zorlanıyor aramaya heryere topu gidiyorz manisaya gectigimde rahatça arayabilirim dedi bana

Ustaya gidince de ilk önce bir acemilik çeker o yüzden arayamayabilir ama üç beş gün geçince rahat edersiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…