Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarr sizden yardım istiyorumm :26:
Şimcik malum yılbaşı yaklaşıyor. askerime hediye olarak eşortman takımı aldım.
Bi kaç bişey daha alırım belkide. ben ne yapsam diye düşünüp duruyorum.
Zeytinyağlı sarma sarıcam bide cornflex tatlımı seviyor onu yapim diyorum. başka ne yapıp gönderebilirm? :44:
Kargoyla gideceği için bozulmicak, tatları kötü olmicak bişeyler yapmak istiyorumm
Off bana fikir verirmisinzz

aaa öyle yiyecek yollanabilir mi benim sevgilimde çok sever sarmayı falan yollayabilirim yani :)))

Kızlar ben nişanlıma kahve dünyasından aldığım çikolata çeşitleri ve içine mektup da koyduğum bir kalpli kutu gönderdim. Henüz eline ulaşmadı, bugün yrn elinde olur... Geçen yılbaşında çekildiğimiz resimleri pcden siyah beyaz bastım ve mektubumu o kağıtlara yazdım Bizim aserliğimiz Kıbrıs'ta olduğu için ve kabul edip etmeyeceklerini bilmediğim için bu kez deneme olarak sadece çikolata gönderdim. Zaten onunda en sevdiği şeydir çikolataaaaaaaa Kargoyu aps olarak göndermeme rağmen eline ulaşması 1 haftayı buluyor, o yüzden 1 haftada falan bozulmayacak ne gönderebilirim başka bilmiyorum, fikirlerinizi de bekliyorum

Tatlım çok güzel olmuş bende gönderdim çikolata böle değişik değişik yaptırtmıştım ama komutanları gördüğü için onlarla da yemek zorunda kalmış çok sinir olmuştu
Sarma yapıp gönderebilirsin sende dicem ama 1 hafta kolinin içinde sıcaktan bişey olurmu bilemicem neden 1 haftada gidiyorki ya :44:

Canım malesef Kıbrıs'ta askerlik yaptığımız için 1 haftada ancak gidiyor Ama bu hani soğuk tutucu buzluklar oluyor ya içine onlardan koysam acaba bozulmadan başına birşy gelmeden gider mi ??

Canım malesef Kıbrıs'ta askerlik yaptığımız için 1 haftada ancak gidiyor Ama bu hani soğuk tutucu buzluklar oluyor ya içine onlardan koysam acaba bozulmadan başına birşy gelmeden gider mi ??

Hahahaha Ayy kız iyiliğini versin e mi nerden aklına geldi o yaa
valla bilmiyorumki yavrum yaa olurmu olmazmı olur heralde yaa

Ne kadan açsınnn hatunn yaaa
Sevdiceğini de düşün azıcık oda yesinn dimii amaa yazıkkk
Hem tickerın neden çok işine yarıcakmış ne geçiyor yine aklından senin baa da söle baa daa
valla karnım açç iyi bakmıyolar bana açlıktan şişiyorum

tickerım işime neden yarayacakk doğan güneş dediğimde göreceksiniz hatun acele etmek yok

valla karnım açç iyi bakmıyolar bana açlıktan şişiyorum

tickerım işime neden yarayacakk doğan güneş dediğimde göreceksiniz hatun acele etmek yok
Maşallah maşallah aynı benim gibisin
Ama öyle olmazki hatun ya kesin seninki doğan güneş demeden gelmiş olacak bizde göremicezz o yüzden sen şimdiden söyle
bende bu tickerlardan istiyorum ama nasıl olcakk off çok özendim :)
Tatlım bende bilmiyordum geçenlerde arkadaş bana msj atmış çok güzel anlatmış bende öyle yeniledim sanada atabilirsem atiyim msjı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…