Öğrenmeye gerek olmasaydı keşke hiç
Ahh evetBiz de ani bir şekilde öğrenmiştik... Şok ediciydi, askerlikle ilgili her şey şok ediciydi.....
Evet okudum geyik topiğinde
Sizinki çok ani olmuş gerçekten.
Bizim de ani oldu öğrenmemiz ama sizinki kadar değil
Öyle maalesef... Ama başlamadan da bitmiyor, gerçekten... Ben çok üzüldüm, kendimi kaybettim, kabullenemedim başlarda eşimin evden gittiğini falan ama biraz zaman geçince insan katlanmaya başlıyor bir şekilde sonra da bakıyorsun ki yavaş yavaş zaman da geçmiş.... Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya cidden başladık, yarıyı bile geçtik....
Ben yatmaya gidiyorum canım malum yarın iş var, öğleciyim ama erken kalkıp ev işi yapmam lazımSana iyi geceler...
Tuğbacım cok guzelmıs fotograf benım nişanlım vanda oldugu ıcın malum orası hep karlı bı kac gun once benzer bı fotografını cekmıs benım adımı yazıp tesaduf kı bu hafta ıstanbula kar yagdı bende onun adını yazdım karda jestıne jest yaptım yanı sanırım bu hafta kar fotosu modası var :)
Ablacımmmm arkandayımm bak seni takip ediyorum
:92:23.12.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz
… 218 H_İ_S …
…229 iboebru….
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
Ben dikkat ediyorum tatlım merak etmee sentamam tatlım sen yeter ki kızma bana ben dikkat ederim kendime tabii sen de dikkat edersen
Ablacımmmm arkandayımm bak seni takip ediyorum
Ben dikkat ediyorum tatlım merak etmee sen
426.. bitmeyecekmiş gibi geliyor ve ben onu aldıgım her nefeste özlüyorum.....
Ahhh o 400ler yok mu ölüm gibi gerçekten insan kabullenmeye çalışıyor o dönemde ama kabullenemiyorsun sevdiğinin gittiğini....
İşe gitmem lazım gelince yazarım cevap
HeeehheeeGel arkamdan, bastığım yerlere basacaksın tamam mı?
93/1 topiği acilen acılmalı bence yokmu bı hayır sever :))
93/1 topiği acilen acılmalı bence yokmu bı hayır sever :))
Açıldı kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?