Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet okudum geyik topiğinde
Sizinki çok ani olmuş gerçekten.
Bizim de ani oldu öğrenmemiz ama sizinki kadar değil

Öyle maalesef... Ama başlamadan da bitmiyor, gerçekten... Ben çok üzüldüm, kendimi kaybettim, kabullenemedim başlarda eşimin evden gittiğini falan ama biraz zaman geçince insan katlanmaya başlıyor bir şekilde sonra da bakıyorsun ki yavaş yavaş zaman da geçmiş.... Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya cidden başladık, yarıyı bile geçtik....

Ben yatmaya gidiyorum canım malum yarın iş var, öğleciyim ama erken kalkıp ev işi yapmam lazım Sana iyi geceler...

Biz de yarılasak bi

İyi geceler

Teşekkür ederim canım valla paşamın en son yaptığına istinaden birşey yapamamıştım kar isabet oldu
bu da üstüne pek güzel oldu çok sevdi paşam

Son düzenleme:
Şafak İnşallah 243

Yarılama şafağı 14

Yüzlere gelme şafağı 44

Çift hanelilere gelme şafağı 144

Plakalara gelme şafağı 162

Toplam kalan hafta sonu 34

Mehtap sanırım 50

Ablacımmmm arkandayımm bak seni takip ediyorum
tamam tatlım sen yeter ki kızma bana ben dikkat ederim kendime tabii sen de dikkat edersen
Ben dikkat ediyorum tatlım merak etmee sen

Ahhh o 400ler yok mu ölüm gibi gerçekten insan kabullenmeye çalışıyor o dönemde ama kabullenemiyorsun sevdiğinin gittiğini....

evet kabullenemiyorum istemıyorum her sabah bugün bu kadar kaldı diyorum diyorum Elhamdülillah bugünde hayırlısıyla başladı der gibi seviyorum onu tamda şuan manisadan izmire gidiyor izmirden sonra artık usta birliği nereye çıkarsa çok dua ediyorum doğuya gitmesin diye üstelik abim kuzenlerm herkes doğuda yaptı ama insanın yari olunca farklı oluyormus hersey

bu arada bende şafak panosu istiyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…