Nilüm hayırdır ne oldu neyin var neden oldu İzmire yolun mu düştü neden düştü
Nilüferim çok geçmiş olsun inş hayırlı sonuclar çıkar tatlım ..canını sıkmışlar biraz ama sonuç iyi çıksın da aman onlar geçer.
vayy çok iyi ya
benim aşkımın da yazdan kalma kumlara yazılı SENİ SEVİYORUM'u vareklesemmi acep kıskandım
Ayy tatlım kıyamam benn sana iyileştee bunlarda gelip geçer yavrum benim kendinee çook dikkat et ve sakın ihmal etme tamam mı yoksa çok kızarım sana
Kızlar ben geldim dün giremedim benim bilgisayarım hastalanmış.... Onu doktora götürdümBugün geldi hastaneden Zıpkın gibi olmuş sıpa
Teşekkür ederim canım desteğin için... Bana oy kullanan asker yarenlerime çok teşekkür ediyorum... Çok mutlu oldum valla....
Bu arada geçmiş olsun kuzum... İhmal etme aman kendini olur mu... Bak yolculuk da yapacaksın...
Hee bu arada mehtaba da az kaldı desene... Heyecan basmış olmalı...
Kızlar film izleyeceğim gece görüşürüz....
canım hepatit b nedeniyle karaciğer biyopsisi yapıldı. mehmet 15 günlük bir izin kullanacak birlikte izmir'e gitcez inşallah
bu arada sen unuttun sanki bizi
Çok geçmiş olsun canım benim, izin sana ilaç gibi gelir şimdi.
Bornovaya yolunuz düşerse beklerim he
Unutmadım canım bu ara telaşlarım var.. Balayı, düğün salonu fln :26:
çok sağol canımforum'a gitmeyi düşünüyoruz haber ederim
düğün salonu pek ilgimi çekmedi ben kır düğünü istiyorum daama balayı beni meraklandırdı nereyi düşünüyorsunuz?
Bende önceden kır düğünü istiyordum ama şimdi neresi olursa olsun dedim. 2 salon arasında kaldık, ikiside birbirinden güzel nişanlım gidip görüp beğenip karar verecek.
Önce Türkiye dedik sonra Kıbrıs dedik şimdi yurt dışı düşünüyoruz bakalım canım..
Hiç bilmiyorum ben bu konuları :26:
Kafam karıştı
Silüs tarihinden iki gün sonra teslim olmuş oluyor canım... Bir hafta yok arada... O da yol izni olduğu için öyle...
Silüs tarihinin geldiğini nerden biliyoruz ki??:44::26:
Askeriyeye gidilip son kez askerliğin çıktığı belge alındığı gün silüs tarihi olmuş oluyor, askere iki gün izin veriyorlar, vedalaşma, yol falan derken o tarihten iki gün sonra teslim olması gerekiyor....
Anladım teşekkür ederim..
Rica ederim canım başa gelmeden öğrenilmiyor maalesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?