Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet bu doğu muhabbetine 9 yıl boyunca göndermedim ben sevdiğimi evlendik, 4 yıl sonra gitti Allahıma bin şükür dualarım kabul oldu da batı çıktı

Senin tam şafağın kaç canım önceki mesajlarında yazdın mı şafağını ona göre ekliyeyim panoya :44:

Geliyorumm ablacım zaten ablamsın büyüğümsünn senii takipp ediyorumm

Kılavuzu karga olanın diyeceğim ama olmayacak şimdi

510 küsür mü o nasıl oluyor askerlik zaten 460 gün:26:

Çok tatlısın yaaa Bizimki erken başladı saymaya da ondan

Tatlım bende bilmiyordum geçenlerde arkadaş bana msj atmış çok güzel anlatmış bende öyle yeniledim sanada atabilirsem atiyim msjı canım

O mesajı atan ben miydim acaba :44:

:92: 25.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…82 SaviorAngel…

…103 cnmsın64…

…145 fatihatice03…

…145 duygum…

…146 superisiii…

…146 bOniTO…

…147 DerinSu…

...147 cesurcvcv

...147 holofira...

…147 kubra17…

…147 aalis…

… 149 omerabia…

…149 yener_tugba…

...152 hera91...

…152 goqce…

…153 ErreS…

…173 SeNLeYM…

... 192 kelebek.hill ...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

… 216 H_İ_S …

…227 iboebru….

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…238 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....239 nesliiiiiiiiii...

…240 Brrk…

...240 OZGEGURUR...

...240 esraa42...

...241 dilara1331

…242 Kayra95...

…242 buket1811…

...242 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....310 chidoshimedo

...332 GRGR...

...332 mayamaya11

...332 tugbaoguzhan

...332 BerlD...

...332 svsaskim...

...365 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...422 depresiffpolyanna...

...424 xxIpekxx...

...425 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

25/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…harme = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 216

100 LERE DÜŞME ŞAFAĞI 17

ÇİFT HANELİLERE DÜŞME ŞAFAĞI 117

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 135

MEHTAP SANIRIM 31

herkese iyi gecelerrr.ben gece kuşu olarak ayaktayım yatmadan bi bakayım yerenciklerime dedim...

YenerTugbişimmmmalum tugbiş çok topicte neyse çikolatalar süperr afiyetle yesin aşkın canımmama başka ne gönderebilirsin bilmiyom ki kafam basmıyooo şuandaaa

EBRUCUMMM sende bişiler göndermek istiyon fikir istiyomuşsun cnm vallah şuan aklıma bişi gelmiyo kızzz:26:gleirse yazarım söz.degişik bişi düşünim ben

kıslarr şafakım 147 haftaya kociş askerlik şubesine gidip gataya sevkini yaptırıcak sonrada gata yolcusu bakalım neler olacak..Allahımdan hayırlısını diliyorum hep...tekrar hava degişimi yazmalarını hiççç istemiyoruzzz bu askerlik bitmez yoksa hava degişimlerinle hayırlısı inş kıslar.

Çok tatlısın yaaa Bizimki erken başladı saymaya da ondan

Pat diye konuya dalarsam böle olur hiç aklıma gelmedi erken başlıycağı

ilk sıraya ben gelmişim :):)):)

Tatlım benımde 42 ama 242 Kendimle dalga gecer oldum artık sen doğan güneş dediğinde ben 199 dicem İnşallahh
ay cnm yaaa kız 200lerden çabuk düşülüyo yaa bak görürsünnn.inş geçecek kelebegim
daha yolun ne kadar da basındayım

hoşgeldin canım..o baş ın bir sonu da var başladın ve bitecek inş sıkma canını..

Senden ayrı akıp geçen o kadar zaman....
Su gibi akıp geçer, bişey kalmamış gibi sözleri söylemek insanlara ne kadar da kolay geliyor
Onlara su gibi akıp geçen zaman bize bir ömür geliyor
Sabır tükeniyor, ömür tükeniyor...
Hangi zamandan bahsediyorlar...
Bize cehhennem gibi geçen zamandan mı,
Onlara su gibi akıp geçen zamandan mı...

Sevdiğim, gözümden bile sakındığım, uğruna ömrümü feda ettiğim erkeğim, herşeyim...
Sen yoksan hiçbirşey umrumda değil
Seni çok özledim Aşkımmmm

Seviyorum; avucunun içini hissettiğim andaki güven duygusunu seviyorum, yanımdayken bana zarar gelmez korkusunu seviyorum, güvensizlik adına yaptığım her hareketimde haklı çıkmasını seviyorum, bütün saçmalıklarımda haklı çıkmasını seviyorum, beni ben yapanı, beni kendinden daha çok düşünmesini seviyorum, saçlarını, gözlerini, kaşlarını, dudaklarını, sesini, kokusunu seviyorum, ben onu çok seviyorum ♥

“O benim her şeyim!” derken ne kadar da haklıyım. Yeri geliyor arkadaş gibi oturup sorunlarımı konuşup çözümler buluyor, yeri geliyor annem-babam gibi kaşığı eline alıp yemek yedirmeye çalışıyor, yeri geliyor yanlış aldığım kararları düzeltip doğruları önüme koyuyor, yeri geliyor sevgili kavramını aşıp eşim oluyor hayatı benimle paylaşıyor, yeri geliyor dostum olup sırlarımı taşıyor, yeri geliyor en büyük düşmanım olup beni gözyaşlarına boğuyor ama herhalde her halukarda çok sevip çok seviliyor. Ne kadar kızarsam kızayım, ne kadar kırarsam kırayım orada öylece kollarını açıp gülümseyerek beni bekliyor. Hep yanımda oluyor, iyi günümde de kötü günümde de. Zor bulduk birbirimizi, kolay kaybetmeyeceğimizden eminim. Yüreğimden, düşüncelerimden, hissettiklerimden eminim. “İyi günde, kötü günde benimle olur musun?” demişti, her halde onunla olacağımdan eminim. Yolları umursamadan her anda onun yanında olacağımdan eminim. Dönüp bakıyorum neler yaşadık diye; tüm yaşananların özeti kocaman bir “İyi ki”.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…