Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam cnm olsun ben severimmm.en yakın zamanda almak istiyorum.

kelebekk ne iş cnm hiç pas vermiyosun bana

sekerım sana hıc pasvermez olurmuyum telefondan gırıyorum tam yazıyım konuya katılıyım dıyorum konu gecıyo ben burdan yazana kadar yoksa ilk pas verıceklerımın basındasın yanı :)

sekerım sana hıc pasvermez olurmuyum telefondan gırıyorum tam yazıyım konuya katılıyım dıyorum konu gecıyo ben burdan yazana kadar yoksa ilk pas verıceklerımın basındasın yanı :)

Telefondan Kadınlar Kulübüne girmek ölüm... Facebook a girmek 10 numara

Kızlar annem bugun fal baktırmıs kendıne falcı herseyını bilmiş annemın neyse sonra senın kızın var nişanlısı ilk basta onunla evlenmeyı cok ıstıyomus sımdı senın kızın daha cok ıstıyomus bunların cıft uyumu %40 filan demıs % 50 bile degıl demıs... Allahım fal yanı nıhayetınde takmıyım kafama dıyorum kaldı kı nişanlımın davranısları ve hareketlerı falcının soledıgının tam tersı ama ıste ınsan ıster ıstemez takılıyo cok sınırlerım bozuk cok sacma biliyorum ama atamıyorum aklımdan

Ben de seviyorum dram... O yüzden çok seviyorum... Bir de bu Güney Koreliler acayip insanlar az ve öz lafla o kadar çok hüznü nasıl anlatıyorlar anlamış değilim :44:
onların bi duruşu bile anlatıyo cnm yaa gündüzde bi dizi çıkıyo benim kv izliyor
bende bu saate kadar çok iyiydim ama işte bi anım bi anımı tutmuooo, çok özledim ben
oyy kıyamam tubişim yapma cnm benim yaaa .

sagol tatlım..öpüyorummmmolsun sen dal bi yerden konuya ama teldende zor gerçekten.

evt cnm bu saatlerde istesek de seslerini duyamıorus, yataga yalnız geçmek zorunda kalıorus, yokluklarını yalnızlıımızı en cok bu saatlerde yasıorus maalesef

Evet canım en çok bu saatte özlüyorum... Yatağa bile gitmek gelmiyor içimden artık uykusuzluktan yaşlanacağım... Önceden eşim varken ben kolundan çeker hadi yatalım derdim şimdi yataktan kaçacak yer arıyorum :106:

ay evet canım çok çok çokk sacmaaa takma bunlarııııı.fala inanmasanda olumsuz şeyler duymak seni biraz üzmüş boşver cnm...Allah dilerse en huysuz adam bile dünyanın en iyi adamı oluverir dakikadatakılma böyle şeylere.onlarda atıyo işte tutarsa

artık tshırtlerınde bile kokusu kalmadı, heryer bana dar gelıooo

Evet etkilenmemek mümkün değil canım maalesef... Ama sen bu falcılara inanma bak kayınvalidem için iki yıl sonra evlenecek mutlu olacak dediler, kaç yıl oldu kadın hala müzmin bekar Sıkma canını tatlım

verdiğin ornek bıraz olsun ıcımı rahatlattı başkası anlatsa buna uzuldum dıye cok saçma bulurdum kesın ama basıma geldı sımdı :))

aman kızz kelebegimm banada kaç kere hamile kalcan dedilerr hani nerdeee dogurdum da ben mi göremeeeyomm hadi annenin kızı oldugunu bildi uyumu nerden biliyo Allah bilir tövbe yaa ne sacmaaaa.

Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de
Bekle, hatırla bizi dar günlerinde
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler geceler demlerinde

Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz

Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün

Bekle, sıcacık bir haziran sabahında
Bekle, ısıtıp sol yanını yatağında
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler geceler demlerinde

[video=youtube;FckS6wtvN4E]http://www.youtube.com/watch?v=FckS6wtvN4E[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…