Bu Teskereci Devrenin şafaklarını attırmayacağım artık
Plakalara geçen buralara uğramaz oluyor
Küstüm
Kızlar merhaba benım safagımda 16 ama gecmıo artık cok sıkıldım bunaldım anlatamam az kaldı dıye mutlu bıle olamıyorum:2:
Sanırım benı safak sıkıstırıo boyle bısey varmıs gercekten
Yaseminnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım napiosunn nasıll gidiyorrr??
Özledimm kızzz seniiii
canımmmmm bndee özledimmm.
geçmişi okudum anca bitirdim tatlımm sen napıyosunnn
Napim tatlım bende kısa dönemleri okuyordum siverekten birini buldumda gerçi bitiyor az kalmış
Askerin napıyor nasıll?
nasıl olsun canım idare ediyoruz. kavgalar tartışmalar iyice arttı malesef
öyle oluyor tatlım yaa Allah yardımcımız olsun gerçekten gittikce zorlaşıyorr herşeyy
selam yavrularımanneyi babayı kız kardeşi odalarına yolladık aşkım da oturma odasında dizlerimde uyuyakaldı bi tatlı ki artık yarın dönüyorum. eve varınca ayrıntıları aktarırırm, öpüldünüz, iyi geceler :80:
Günün özetini geçiyorum
Büyük Dayım (Kendisi Avusturya'da yaşıyor, noel için 10 günlüğüne buradaydı) : Dayıcım düğünü bu yaz yapmasanız, benim bu yaz gelmem zor olacak, düğün olursa tabiki mecburen gelicem ama siz bence bu yazı erteleyin...
Küçük Dayım : Siz kimsenin dediğine bakmayın yavrum, herkesin isteğine göre hareket ederseniz kimseyi memnun edemessiniz. Kendiniz nasıl istiosanız oyle yapın...
Annem: Sen kimsenin konuştuğuna aldırma, yener ztn Mayıs ayında gelecek, çocuk işe girecek, maddi anlamda da yetiştirebilirse yaparıs bu yaz... Yener'in durumuna bağlı bakarıs, çocuk bi gelsin bakalım o zamankı duruma gore hareket ederis...
Yener: aşkım sen merak etme bu yaz düğünümüzü yapacağız, ben uzatmak istemiyorum ztn biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?