Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inş cnm ben o burda olmadan düğün yeri, balayı yeri vs... hazırlamak istemıorum... Herşeyi onunla birlikte yapmak istiyorum, o yüzden yetişir mi diye endişem var ama altından kalkar bu yaza düğünümüzü yaparız inş

canım ya hakikatten öyle ama herkesi düşünürseniz ohooo en iyisi bu yazz YENER haklıııı ANNENv e diger dayı haklııııııı
paşam yine yaptı yapacağını
Eki Görüntüle 592201

oooo süpermiş canımmmm çok güzelllll

selam kızlarrr...2013 hepimize basşta saglık,mutluluk ve huzur getirsin...2013de hepimiz tamamen kavusmuş olalım askerlerimize sag salimmmmm

:92: 01.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…96 cnmsın64…

…138 fatihatice03…

…138 duygum…

…139 superisiii…

…139 bOniTO…

…140 DerinSu…

...140 cesurcvcv

...140 holofira...

…140 kubra17…

…140 aalis…

… 142 omerabia…

…142 yener_tugba…

...145 hera91...

…145 goqce…

…146 ErreS…

…166 SeNLeYM…

... 185 kelebek.hill ...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

… 209 H_İ_S …

…220 iboebru….

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…231 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....232 nesliiiiiiiiii...

…233 Brrk…

...233 OZGEGURUR...

...233 esraa42...

...234 dilara1331

…235 Kayra95...

…235 buket1811…

...235 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....303 chidoshimedo

...325 GRGR...

...325 mayamaya11

...325 tugbaoguzhan

...325 BerlD...

...325 svsaskim...

...358 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...415 depresiffpolyanna...

...417 xxIpekxx...

...418 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

01/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:…flores = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:…harme = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 209

100 LERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 10

ÇİFT HANELİLERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 110

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 128

MEHTAP SANIRIM 24

Son düzenleme:
Bu son ayrılıklarınız olsun inşallah kızlar..
Bundan sonraki yılbaşlarını beraber geçireceksiniz canlarınızla..
Az daha sabır..
Mutlu yıllar sizlere de..

atınca

34

sevdiğimi gidip alıp getircem ilk ben sarılacam ona
şubat 6
seni can gibi bekliyorum
hadi üzmeden kırmadan yormadan sen de tüken ocak..

canlarım hepinize mutlu mutlu yıllar diliyorum

maalesef dün dönmek zorunda kaldım canım bizimkiler yılbaşını hep birlikte geçirmek istediler, mehmet'i de ailesiyle baş başa bırakmanın daha iyi olacağını düşündüm yine de yeni yıla aşkımla birlikte girdim. eve girer girmez msn'de görüşmeye devam ettik yeni yıla girerken de kameralarımız açıktı

çok güzel bir mehtap geçirdik. ilk kez bu kadar uzun süre bir arada kaldık. bu da birbirimizi daha iyi tanımamızı, birbirimize alışmamızı sağladı. ailesi de çok iyi davrandı, kızlarından ayırt etmediler hele annesi... çok konuşuyor; ama ona da yapacak bir şey yok aşkımla bol bol gezdik, yemek yedik, foto çekindik, film izledik, dans ettik, sarma sardık, mantı büktük birlikte yeni yerlere gitmek yerine geçen sefer gittiğimiz yerlerde vakit geçirmeyi tercih ettik, anılarımızı tazeledik, aynı yollarda yürüdük, aynı kafede oturduk, denizi seyrettik... asıl programı dün için yapmıştık; ama dün de dönmem gerekti. eksik kalan şeyler oldu; ama her şeye rağmen çok ama çoook güzeldi. çünkü aşkım yanımdaydı dönerken yolda hep ağladım. mehmet sensiz çok yalnızım, çok eksiğim, yarımım deyip durdu geldikten sonra

neyse ki aşkım 10'unda gelecek ve gelene kadar rahat rahat konuşup görebilcem yozgat'a giderken yine ankara'dan geçecek, gata'da muayene olacak. bu nedenle yeni mehtabımız "9"

bunlar da aşkımın yılbaşı hediyeleri

offffff kızlar çok sıkıldım ağlamaktan kösüldüm resmen ya daha gideli 3 gün oldu sanki bi ömür ya nasıl geççek napmam lazım bılmıyorum gozum saatte hep takvıme bakamıyorum bilee yaa telde konusurken aglıyorum oda kotu oluyo napmam lazımm (((((((((((((((((

cnm sabırlı olmalısın, için kan ağlasa bile ona belli etmemen lasım, sen böyle davrandıkça ona telde agladıkca o çocuğa askerlik biter mi? Senin bu şekildeki her davranışında onun daha çok üzüldüğünü düşün ve lütfen sabırlı ol... Beklemekten başka çaremiz yok malesef

canım bunun bole oldugunu bende biliyorum her tele kostugumda derin nefes alıyorum bellı etmemek ıçın bak senın yorumunu okurken bıle sulanıyorum ya geccek bılıyorum ama nasıl geccek gıtıgı yerde kart bıle satmıyolarmıs 1 ay carsı ıznı yokmus bana solemıyo ama hıssedıyorum tugba ya hıç rahat deıl bence ya hava alanından 2 saat uzaklıktaymıs tuhaf bısey ya çocugum olsa yollamıcam askere dedıgıne gore sıkıntılı kesın yok dıyo ama ınanmıyorum

cnm 1 ay çarşı olmaması çok normal, çünkü acemi birliğinden onun dosyasının Kıbrıs'taki birliğine gönderilmesi gerekiyor. Dosyanın oraya ulaşması da ortalama 1 ayı buluyor. Aynı sıkıntıları zamanında bende yaşadım. Ankesörlü kart da elbet bulur. Askeriyenin içinde olur normalde ama tükenmiştir, kart gelmesini bekliyorlardır. Zaman zaman bu tür şeyler olabiliyor. Kıbrıs aslında rahattır, sizin dezavantajınız yanlış zamanda gitmeniz cnm... Kısaca; Kıbrıs'ın şimdi Mart'a kadar denetimleri var, askerlere spor yaptırıyorlar, denetimlere tabi tutuyorlar. O yüzden zorlanır ama senin korkacağın kadar kötü birşey yoktur. Aslında zamanlamanız kötü diyorum ama bence bir yandan daha iyi.. Çünkü sürekli spor vs.. derken yoruluyorlar ama zaman nasıl geçiyor, gün nasıl bitiyor anlamıyorlar böyle...

Sen içini rahat tut, telde konuşurken sıkıntını ona belli etmemeye çalış, unutma o senden güç alıyor

destegın ıçın çok saol canım ıçımı rahatlatabılıyosun. erzuruma teyzemın oglu gıttı aynı donem onunla o çok rahat bugun çarsıdaydı telefonunu rahat kullanabılıyomus hep bızı buluyo ya tamam oda rahat olsun hakededn bırı onu da çok sewıyorum ama bızde rahat olalım. bunların dısında en çok canımı yakan 4 ay gormeden duramam ya gıtmem çok zor çalışmıyorum oda korkuyo teksin burdakı taksıcılere guwen olmaz fala dıyo ama arastrcak bakalım.. tekrar çok saol vakıt ayırıp cvp yazdıgın ıçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…