tubişim yaza yağp bencebenım askım ocakda gelıyor martın 30 düğünümüz var o yokke herseyı ayarladım bı sorun yok bebegım hersey süper bugun balayı otelımızı ayarladım hatta cok mutluyum safak 17:):):)
hem de çoookkk:))) canımm çok güzel bir duygu dimi
canım ya hakikatten öyle ama herkesi düşünürseniz ohoooGünün özetini geçiyorum
Büyük Dayım (Kendisi Avusturya'da yaşıyor, noel için 10 günlüğüne buradaydı) : Dayıcım düğünü bu yaz yapmasanız, benim bu yaz gelmem zor olacak, düğün olursa tabiki mecburen gelicem ama siz bence bu yazı erteleyin...
Küçük Dayım : Siz kimsenin dediğine bakmayın yavrum, herkesin isteğine göre hareket ederseniz kimseyi memnun edemessiniz. Kendiniz nasıl istiosanız oyle yapın...
Annem: Sen kimsenin konuştuğuna aldırma, yener ztn Mayıs ayında gelecek, çocuk işe girecek, maddi anlamda da yetiştirebilirse yaparıs bu yaz... Yener'in durumuna bağlı bakarıs, çocuk bi gelsin bakalım o zamankı duruma gore hareket ederis...
Yener: aşkım sen merak etme bu yaz düğünümüzü yapacağız, ben uzatmak istemiyorum ztn biliyorsun
Yarın mı dönüyorsun yılbaşı gecesini orada geçirmeyecek miydin ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
Evet kuzum o anlar mükemmeldir ne güzel tadını çıkar... Çok güzel heyecanlar...Güzel anılarla gel
offffff kızlar çok sıkıldım ağlamaktan kösüldüm resmen ya daha gideli 3 gün oldu sanki bi ömür ya nasıl geççek napmam lazım bılmıyorum gozum saatte hep takvıme bakamıyorum bilee yaa telde konusurken aglıyorum oda kotu oluyo napmam lazımm(((((((((((((((((
cnm sabırlı olmalısın, için kan ağlasa bile ona belli etmemen lasım, sen böyle davrandıkça ona telde agladıkca o çocuğa askerlik biter mi? Senin bu şekildeki her davranışında onun daha çok üzüldüğünü düşün ve lütfen sabırlı ol... Beklemekten başka çaremiz yok malesef
canım bunun bole oldugunu bende biliyorum her tele kostugumda derin nefes alıyorum bellı etmemek ıçın bak senın yorumunu okurken bıle sulanıyorum ya geccek bılıyorum ama nasıl geccek gıtıgı yerde kart bıle satmıyolarmıs 1 ay carsı ıznı yokmus bana solemıyo ama hıssedıyorum tugba ya hıç rahat deıl bence ya hava alanından 2 saat uzaklıktaymıs tuhaf bısey ya çocugum olsa yollamıcam askere dedıgıne gore sıkıntılı kesın yok dıyo ama ınanmıyorum
cnm 1 ay çarşı olmaması çok normal, çünkü acemi birliğinden onun dosyasının Kıbrıs'taki birliğine gönderilmesi gerekiyor. Dosyanın oraya ulaşması da ortalama 1 ayı buluyor. Aynı sıkıntıları zamanında bende yaşadım. Ankesörlü kart da elbet bulur. Askeriyenin içinde olur normalde ama tükenmiştir, kart gelmesini bekliyorlardır. Zaman zaman bu tür şeyler olabiliyor. Kıbrıs aslında rahattır, sizin dezavantajınız yanlış zamanda gitmeniz cnm... Kısaca; Kıbrıs'ın şimdi Mart'a kadar denetimleri var, askerlere spor yaptırıyorlar, denetimlere tabi tutuyorlar. O yüzden zorlanır ama senin korkacağın kadar kötü birşey yoktur. Aslında zamanlamanız kötü diyorum ama bence bir yandan daha iyi.. Çünkü sürekli spor vs.. derken yoruluyorlar ama zaman nasıl geçiyor, gün nasıl bitiyor anlamıyorlar böyle...
Sen içini rahat tut, telde konuşurken sıkıntını ona belli etmemeye çalış, unutma o senden güç alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?