aminn aminn cnm saglıklı ve hayırlı güzel ahlaklı olsunlar da başka bi dilegim yok Allahtan..önce saglık...evet cnm iyiki olmuş evladın dedigin gibi arkadas sana ne güzelbende 7 bucuk yıla gidiyorum işte hala olmadı canım...eşimin askerlik ortadan bi kalksın da böyle inssanın eli kolu baglı oluyor.herşey para,tedavi para dünya kadar...bakalım hayırlısı...
dedıgın gıbı canım eşin bitirsinde toparlayıp kendınızı hemen tedavıye baslarsınız artık hersey cok kolay 9 aya alırsın cocugunu kucağına İnşallah
olsun Allah yardım eder inş canım...az günü var nasılsa.gelip geçer...sıkma canını.bi bakmışın bitivermiş.
kendi ailesi gönderemiyomu canım ? bu arada evliyim mi demiştin hatılamıyorum arka sayfada kaldı ?[/QUOT
gönderır heralde çok ıı deıl gıbı dıcemde aslında durumlarına pek anlam weremıyorum canım ya.. bız 7 yıldır sevgılı 3 aydırda nısanlıyız :26:
ercış olmasına sevindım rahat dıye bılıyorum dayımın oglu 2 ay once terhıs oldu ordaydı tekrar gıtmek ıstıyo o derce yanı. diğerıde bunlar 2 kardestı aynı ıle dustuler o van çataktaydı onun durumu sıkıntılıymıs ama dedıgım gıbı ercış ıyıymıs
sonrada hep beraber 2014 annelerı topiğinde pişti oluruz :))
dedıgın gıbı canım eşin bitirsinde toparlayıp kendınızı hemen tedavıye baslarsınız artık hersey cok kolay 9 aya alırsın cocugunu kucağına İnşallah
cok sukur bı sıkıntıya filan maruz kalmadık ercısde ama doğu olduğunu bilince ıste ınsan ızıne gelsın bile ıstemıyo bazen yoksa karakol filan degıl cok sukur kocaman tabur guvenlı cok sukur
ahahaha ah ne güzel olurBizim asker tickerleri hamiş tickerlarına döner
Kızlar iyi geceler diliyorum ben biraz dizi izleyip uyumaya çalışayım, bir şey izlerken daha kolay uyuyorumÖpüldünüs
hee MAŞALLAH cnm baya olmuş tanışalı...hayırlısı herşeyin...inş gönderebilirler...gönderır heralde çok ıı deıl gıbı dıcemde aslında durumlarına pek anlam weremıyorum canım ya.. bız 7 yıldır sevgılı 3 aydırda nısanlıyız :26:
ahahaha ah ne güzel olurBizim asker tickerleri hamiş tickerlarına döner
Kızlar iyi geceler diliyorum ben biraz dizi izleyip uyumaya çalışayım, bir şey izlerken daha kolay uyuyorumÖpüldünüs
amin inş cnm..benim acelem yok fazla ama doktorumun varönceki gün doktora gittim ummadıgım bişy daha çıktı rahimde.adetle atılmazsa ameliyat olucam..bu da iyi bişy aslında benim için.en azından rahim temizlenecek...ilaç verdi şimdi adet olmayı bekliyorum.ve aldı beni karşısına konustu iyice doktor...artık beklemeyelim dedi..ama eşim ,askerlik fln derken lafı tıktı agzıma..anlıyorum ama,bu ameliyatları yapmamız gerek artık dedi..şimdi kısırlık tedavilerindeki aşamalrı tek tek sayamıcam tabi ama bu bana dedigi ameliyatı hem önce tanısal olarak yapıyolar eger ieçrde bişy varsa müdahale ediyolar...benim ultrasonda göründü ve adetle atamazsam ameliyat işte...bu konun yeri burası degilde işte anlatıverdim yani ben tedaviyi eşim bitirdikten sonra istesemde doktor zorluyor napcam bilmiyorum.vardır herşeyde bi hayır.
haklısın canımm şafak kaç peki ben dayımın ogluyla pazartesı goruscem bı yardımı olabılırse hbrlesırız burdab belkı ıçın daha rahat olur
evet canım herseyde bı hayır vardır ama ilk öncesı tabıkı sağlığın yanı senın sağlığını koruman ıcın hangı zamanda olması uygunsa o zaman olabilirsin İnşallah
piyade olarak gidiyo 39 49 yazıo arastrdıgım kadarı ıle guzelyurt yazıo oranın çamlıbel dıye bı yerı sanırım senın kı
sağol canım söylemen yeterlı.. Şafak cok be canım dur ama solıyım de sen bı daha halıne sukret 237... ve bu yarılamaya yakın halı gerısını sen dusun :))
çok haklısın benım kı daha 18 gun yaptı kısa donem ondan neyse ınş... çabuk çabuk gecer de kavusrsunuz bı daha da hıç ayrılmazsınız ınş..... :)
cnm benim nişanlım da güzelyurtta 39. mekanize 49. piyade alayı karargah destek bölüğünde i güzelyurt lefke de ama çamlıbel de yakın, hayırlsıı olsun
benimkının sonunda 2 var ıste bıde kaça kadar gıdıyosa bu sayılarr :)
çok haklısın benım kı daha 18 gun yaptı kısa donem ondan neyse ınş... çabuk çabuk gecer de kavusrsunuz bı daha da hıç ayrılmazsınız ınş..... :)
2. bölük o zaman cnm, inş rahat eder... benim nişanlımın olduğu bölükte çarşı izni 2 haftada 1 oluo.. ama Kıbrıs'ın heryerınde böyle değil durum, sizin de inş çarşınız haftada bir olur... Yardım edebileceğimiz birşey olursa ben burdaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?