Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dedıgın gıbı canım eşin bitirsinde toparlayıp kendınızı hemen tedavıye baslarsınız artık hersey cok kolay 9 aya alırsın cocugunu kucağına İnşallah

cok sukur bı sıkıntıya filan maruz kalmadık ercısde ama doğu olduğunu bilince ıste ınsan ızıne gelsın bile ıstemıyo bazen yoksa karakol filan degıl cok sukur kocaman tabur guvenlı cok sukur

sonrada hep beraber 2014 annelerı topiğinde pişti oluruz :))

ahahaha ah ne güzel olur Bizim asker tickerleri hamiş tickerlarına döner

Kızlar iyi geceler diliyorum ben biraz dizi izleyip uyumaya çalışayım, bir şey izlerken daha kolay uyuyorum Öpüldünüs

dedıgın gıbı canım eşin bitirsinde toparlayıp kendınızı hemen tedavıye baslarsınız artık hersey cok kolay 9 aya alırsın cocugunu kucağına İnşallah

amin inş cnm..benim acelem yok fazla ama doktorumun var önceki gün doktora gittim ummadıgım bişy daha çıktı rahimde.adetle atılmazsa ameliyat olucam..bu da iyi bişy aslında benim için.en azından rahim temizlenecek...ilaç verdi şimdi adet olmayı bekliyorum.ve aldı beni karşısına konustu iyice doktor...artık beklemeyelim dedi..ama eşim ,askerlik fln derken lafı tıktı agzıma..anlıyorum ama,bu ameliyatları yapmamız gerek artık dedi..şimdi kısırlık tedavilerindeki aşamalrı tek tek sayamıcam tabi ama bu bana dedigi ameliyatı hem önce tanısal olarak yapıyolar eger ieçrde bişy varsa müdahale ediyolar...benim ultrasonda göründü ve adetle atamazsam ameliyat işte...bu konun yeri burası degilde işte anlatıverdim yani ben tedaviyi eşim bitirdikten sonra istesemde doktor zorluyor napcam bilmiyorum.vardır herşeyde bi hayır.

cok sukur bı sıkıntıya filan maruz kalmadık ercısde ama doğu olduğunu bilince ıste ınsan ızıne gelsın bile ıstemıyo bazen yoksa karakol filan degıl cok sukur kocaman tabur guvenlı cok sukur

haklısın canımm şafak kaç peki ben dayımın ogluyla pazartesı goruscem bı yardımı olabılırse hbrlesırız burdab belkı ıçın daha rahat olur

Kızlar iyi geceler diliyorum ben biraz dizi izleyip uyumaya çalışayım, bir şey izlerken daha kolay uyuyorum Öpüldünüs

İyi geceler canım Allah rahatlık versın rüyanda kocanı gor İnşallahh :))

gönderır heralde çok ıı deıl gıbı dıcemde aslında durumlarına pek anlam weremıyorum canım ya.. bız 7 yıldır sevgılı 3 aydırda nısanlıyız :26:
hee MAŞALLAH cnm baya olmuş tanışalı...hayırlısı herşeyin...inş gönderebilirler...

canımm iyi gecelerrr tatlı rüyalar öpüyorummm

evet canım herseyde bı hayır vardır ama ilk öncesı tabıkı sağlığın yanı senın sağlığını koruman ıcın hangı zamanda olması uygunsa o zaman olabilirsin İnşallah

haklısın canımm şafak kaç peki ben dayımın ogluyla pazartesı goruscem bı yardımı olabılırse hbrlesırız burdab belkı ıçın daha rahat olur

sağol canım söylemen yeterlı.. Şafak cok be canım dur ama solıyım de sen bı daha halıne sukret 237... ve bu yarılamaya yakın halı gerısını sen dusun :))

piyade olarak gidiyo 39 49 yazıo arastrdıgım kadarı ıle guzelyurt yazıo oranın çamlıbel dıye bı yerı sanırım senın kı

cnm benim nişanlım da güzelyurtta 39. mekanize 49. piyade alayı karargah destek bölüğünde i güzelyurt lefke de ama çamlıbel de yakın, hayırlsıı olsun

sağol canım söylemen yeterlı.. Şafak cok be canım dur ama solıyım de sen bı daha halıne sukret 237... ve bu yarılamaya yakın halı gerısını sen dusun :))

çok haklısın benım kı daha 18 gun yaptı kısa donem ondan neyse ınş... çabuk çabuk gecer de kavusrsunuz bı daha da hıç ayrılmazsınız ınş..... :)

benimkının sonunda 2 var ıste bıde kaça kadar gıdıyosa bu sayılarr :)

2. bölük o zaman cnm, inş rahat eder... benim nişanlımın olduğu bölükte çarşı izni 2 haftada 1 oluo.. ama Kıbrıs'ın heryerınde böyle değil durum, sizin de inş çarşınız haftada bir olur... Yardım edebileceğimiz birşey olursa ben burdaım

teşşkr ettım canıım farklı yerdeler demekki benımde bı tanıdıgım var oda 28 deymıs çok uzakmıs 39 a yanı.. sanırım bulusmak zor olack sen ne kadardır kıbrısla ılgıslısın pekı :) hıç gıttın mı rahat konusabılıyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…