bizde uzun dönemiz ama sizden önce terhis olucasssssss
teşşkr ettım canıım farklı yerdeler demekki benımde bı tanıdıgım var oda 28 deymıs çok uzakmıs 39 a yanı.. sanırım bulusmak zor olack sen ne kadardır kıbrısla ılgıslısın pekı :) hıç gıttın mı rahat konusabılıyo musunuz
bizde uzun dönemiz ama sizden önce terhis olucasssssss
At kız havanı benım yerıme de at ohh yenı donem asker gelmıs safagı benden az olcak ıs mı bu :)))
ama olmazki ben yenı yenı toparlanmaya calısıyorum :)
kısa donemler burda da sewılmıyo galıba
cnm ben nisan ayından beri Kıbrısla sevgili oldum, senin askerinle nişanlımın olduğu yer çok yakın... Ben kıbrıs'a 2 ayda bir gidiorum, askerim de yazıcı cavus,olduğu yerde de çok rahat şükürKıbrıs'a gittikten 1 ay sonra tel kullanmaya başladık, çok rahat görüşüorus hatta askeriyenin içini bile cepten görüorum
Artık son aylarımız bizim de hayırlısıyla sağ salim kavuşalım sevdiceklerimize
cnm askerlik askerliktir, bizde ayrım yok alınma sen kelebeğim benim kendini motive etmeye çalışıoo
gıdı donus aynı gun mu yapıosun pekı tel de operator farklı çaok pahalı dedıler ... tez zamanda kavusursunuz ınş.. hayatıızdada hep bole rahat olursunuz ınş..
ii dileklerin için çok saol tatlımçoğu zaman gidiş dönüş aynı gün yapıorum bir defa evcıye çıktık, onu 1-2 saat gormeye bile değiooo cnm kıbrıs telsim hattı kullanıo askerim orda ınternet paketı yukluo, ınternetten cesıtlı programlar uzerinden yazısıoruz, konusuorus, kameralı görüşüorus uygun oluo
ayrıca, Kıbrıs'ın sabıt hatları tr-mersin üzerinden çekilmiş vakti zamanında... yanı aksamları evden aradıığın zaman, akşam 7 sabah 7 tarıfesınden yararlanıp sabıt hattan uyguna da konusuosun, aksamları da askeriyeyi uyguna arayabilirsin
bu bılgı harıka otesı oldu o zamn gıtmeden bı telsım almalıyız telı ole halletık ama ben bursa da oturuyorum ıste ucak yok burdan orayaa
neyse canlar ben yatmaya gıdıorum artık hepinizi çok opüorum, kendinize ii davranın
ay canım bişeye daldım ben yeni gördüm yazılarınız sagol kelebegim bende çok öptüm canımkızlar hepınıze ıyı geceler Allah rahatlık versın opuyorum Razıscım senı ıkı kere opuyorum canım :)
neyse canlar ben yatmaya gıdıorum artık hepinizi çok opüorum, kendinize ii davranın
ay canım bişeye daldım ben yeni gördüm yazılarınız sagol kelebegim bende çok öptüm canımbana kıyak hee ohhh
canımm hadi görüşürüzz iyi bak kendineee daldım valla kusuruma bakmayın kızlar yaaa.Allah rahatlık versin bebem
Elaaa ben de birazdan çıkarım canım tekrar Allah kavustursunn
cnm sen vodafone hat kullan, o kıbrıs tan alsın telsim hattı, kıbrıs ın hattı ayrı, burdan alıp kullanmasındetayları yrn konusurus cnm olur mu ben artık yatmaya kaçıorum kendine ii bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?