Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm ben nisan ayından beri Kıbrısla sevgili oldum, senin askerinle nişanlımın olduğu yer çok yakın... Ben kıbrıs'a 2 ayda bir gidiorum, askerim de yazıcı cavus,olduğu yerde de çok rahat şükür Kıbrıs'a gittikten 1 ay sonra tel kullanmaya başladık, çok rahat görüşüorus hatta askeriyenin içini bile cepten görüorum

Artık son aylarımız bizim de hayırlısıyla sağ salim kavuşalım sevdiceklerimize

gıdı donus aynı gun mu yapıosun pekı tel de operator farklı çaok pahalı dedıler ... tez zamanda kavusursunuz ınş.. hayatıızdada hep bole rahat olursunuz ınş..

gıdı donus aynı gun mu yapıosun pekı tel de operator farklı çaok pahalı dedıler ... tez zamanda kavusursunuz ınş.. hayatıızdada hep bole rahat olursunuz ınş..

ii dileklerin için çok saol tatlım çoğu zaman gidiş dönüş aynı gün yapıorum bir defa evcıye çıktık, onu 1-2 saat gormeye bile değiooo cnm kıbrıs telsim hattı kullanıo askerim orda ınternet paketı yukluo, ınternetten cesıtlı programlar uzerinden yazısıoruz, konusuorus, kameralı görüşüorus uygun oluo

ayrıca, Kıbrıs'ın sabıt hatları tr-mersin üzerinden çekilmiş vakti zamanında... yanı aksamları evden aradıığın zaman, akşam 7 sabah 7 tarıfesınden yararlanıp sabıt hattan uyguna da konusuosun, aksamları da askeriyeyi uyguna arayabilirsin

bu bılgı harıka otesı oldu o zamn gıtmeden bı telsım almalıyız telı ole halletık ama ben bursa da oturuyorum ıste ucak yok burdan orayaa

bu bılgı harıka otesı oldu o zamn gıtmeden bı telsım almalıyız telı ole halletık ama ben bursa da oturuyorum ıste ucak yok burdan orayaa

cnm sen vodafone hat kullan, o kıbrıs tan alsın telsim hattı, kıbrıs ın hattı ayrı, burdan alıp kullanmasın detayları yrn konusurus cnm olur mu ben artık yatmaya kaçıorum kendine ii bak

kızlar hepınıze ıyı geceler Allah rahatlık versın opuyorum Razıscım senı ıkı kere opuyorum canım :)
ay canım bişeye daldım ben yeni gördüm yazılarınız sagol kelebegim bende çok öptüm canımbana kıyak hee ohhh
neyse canlar ben yatmaya gıdıorum artık hepinizi çok opüorum, kendinize ii davranın

canımm hadi görüşürüzz iyi bak kendineee daldım valla kusuruma bakmayın kızlar yaaa.Allah rahatlık versin bebem

Elaaa ben de birazdan çıkarım canım tekrar Allah kavustursunn

nı demek ne kusuru canımm . çok tesekkur ederımm hepımızı tez zaman da kavustrsun RABBIM ınş..

canım benım ya iyiki diyorum herkes keske dedirtmeye calıssada iyiki diyorum dün işten cıkmaya yakın bir sürü gül geldi çalıstığım yere iç geçiriyordum ne sanslı hatunlar var diye ki o hatun benmişim :)) tugce hanım denildi buyrun benim çiçek banaymıs üstünde bir not seni sevmekten asla vazgecmicem beni beklemekten vazgecme seni çok seviyorum helalim... nasıl mutlu oldum ayaklarım nasıl kesildi yerden anlatamam ya abisine yollatmıs ama düşünmesi bile yetmez mi.. ben onu beklemeken asla vazgecmicem sevmekten de... ailem istemiyor gelince bizi çok zor günler bekliyo ama herseye değer Rabbim bizi birbirimize yazsın ayırmasın çokk mutluyum öyle böyle değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…