Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 03.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…94 cnmsın64…

…136 fatihatice03…

…136 duygum…

…137 superisiii…

…137 bOniTO…

…138 DerinSu…

...138 cesurcvcv

...138 holofira...

…138 kubra17…

…138 aalis…

… 140 omerabia…

…140 yener_tugba…

...143 hera91...

…143 goqce…

…144 ErreS…

…164 SeNLeYM…

... 183 kelebek.hill ...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

… 207 H_İ_S …

…218 iboebru….

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…229 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....230 nesliiiiiiiiii...

…231 Brrk…

...231 OZGEGURUR...

...231 esraa42...

...232 dilara1331

…233 Kayra95...

…233 buket1811…

...233 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....301 chidoshimedo

...323 GRGR...

...323 mayamaya11

...323 tugbaoguzhan

...323 BerlD...

...323 svsaskim...

...356 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...413 depresiffpolyanna...

...414 nesilll...

...415 xxIpekxx...

...416 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

03/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…harme = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

[video=youtube;CPVlePdUroI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CPVlePdUroI#![/video]

bizlerden askerlerimize gelsin

ANA ŞAFAK 207

100 LERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 8

ÇİFT HANELİLERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 108

:26: PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 126 :26:

MEHTAP SANIRIM 22

sağol razişim inşallah sizin sonuçlar da iyi çıkar da güzel haberlerle mutlu oluruz
aminn amin canım sagolasınn

canım korkma o dedigin bildigim kadarıyla basit bir ameliyat.hava degişimine gelecekmiş hem bak.üzülmeni gerektiren bişey yok bence.ama seni anlıyorum aslında.bende eşimin hastalıgı çıktıgında mahvolmuştum kötü bişy çıkmasın diye dualar ettim ve inan hava degişimi aklıma bile gelmiyodu tek o iyi olsun diyodum...sonra bi baktım 2 ay gönderdiler..ardından 3 ay daha..insan sevinsemi üzülsemi şaşıyo .geçmiş olsun cnm.gelsin de güzel güzel haster giderirsiniz.

kızlaaaarr aşkımın doğum günü yaklaşıyor ve ben aşkımın en çok sevdiği aksesuar olan saati özel hale getirerek siparişimi verdim

Selam kızlar bu yıl hepimiz için çok güzel geçsin inşallah,, kiminiz askerlerinize kavuşacaksınız Hasret bitecek,, bende yarime kavuşuyorum evli bi hatun oluyorum inşallah Allahım nasip eder

Selam kızlar bu yıl hepimiz için çok güzel geçsin inşallah,, kiminiz askerlerinize kavuşacaksınız Hasret bitecek,, bende yarime kavuşuyorum evli bi hatun oluyorum inşallah Allahım nasip eder
canım sen evli bi hatun ben de nişanlı bi hatun olacağım inşallah Allah herkese hayırlısını nasip etsin amin

Eki Görüntüle 594274
kızlaaaarr aşkımın doğum günü yaklaşıyor ve ben aşkımın en çok sevdiği aksesuar olan saati özel hale getirerek siparişimi verdim

ooo cok güzel canım güle güle kullansın valla :-( yüzzüzlük olmassa bende ıstıyorum yaa evlılık yıldönumuzde falan yanına gıttıgımde verırım nerede yaptırıyorsun bende yaptırsam cok güzel ve özel bı hedıye

genelde doğu canım.. doğu olmazsa güneydoğu..
hayırlısı olsun iinşaAllah tatlım...
Eki Görüntüle 594274

Tugbiş çok güzelmiş vallahi canım.zaten bu resminizi çok seviyorum ben

aminn Yasemincimmmm sagol canım sen de ömürr boyu mutlu olursun inşaAllah

selamlar kızlarr..kociş bugün sabah gidicekti göya ama karar degiştirdi yarın sabah kısmetse erkenden gatada...paerşembe yada cuma deişler çünkü.bakalım inşşş canım kocişimin tahlilleri iyi çıkarrr.

Canım ben saatini yarat diye bi siteden yaptım linki de bu... SaatiniYarat - Kendi Saatini Kendin Tasarla! - Fotoğraflı, resimli kol saati

AYY teşekkür ederiz balım uğurum da çok seviyor bu resmimizi tabii ben de o nedenle bu resmi seçtim

Son düzenleme:
selam kızlar... dersanede stajyeri olarak başladığım tarih hocasının dağınıklığı, düzensizliği, her işe hallederiz demesine rağmen halletmemesi, umursamazlığı, vurdumduymazlığı başıma sürekli iş açıyor. resmen adamın arkasını topluyorum. ben gidip söylemesem idareye bir sürü karışıklık çıkacak. sonra kabak yine benim başıma patlayacak. eh ne de olsa dersanenin ortaklarından böyle insanları hiç sevmiyorum istemediğin ot... aynen bu durumdayım. hayır hadi hoca böyle de müdür de sıkıntı... birbirlerinden habersiz çalışıyorlar. ben de dersaneleri çok planlı, programlı sanırdım. işimden şikayet etmekten hoşlanmıyorum; ama adam da abarttı yani

bir başka sorun da mehmet'in babasının avea olan hatlarını turkcelle taşımaları... hatları faturalı ve babasının üzerine, annesi, babası, mehmet aynı tarifeyi kullanıyor. avea iken daha çok süreleri vardı; ama bitiremiyorlardı fiyatı da yüksekti. bu yüzden turkcelle geçtiler. ben de birkaç ay önce mehmet avealı diye turkcell hattımı aveaya taşımıştım. sırf benim yüzümden mehmet süreyi aşıyor da fatura çok geliyor diye... neyse mehmet'e babanla konuş hattı taşımasın yoksa biz konuşamayız dememe rağmen babasıyla konuşmadı ve hatlar turkcelle taşındı. turkcelle geçince numaralar da değişecek dedi ben de kabul ettim(nosunun değişmesini istiyordum çünkü). sonra mehmet senin için avea alcam merak etme dedi, bugün gitmiş hattı almış. yeni hattı dolmuşta takarken eskisini de düşürmüş sanırım. her yeri aramış bulamamış... ben de nasıl bu kadar dikkatsiz davranırsın dedim, tartıştık, kapattık, şimdi de açmıyor

Son düzenleme:

:92: 04.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…93 cnmsın64…

…135 fatihatice03…

…135 duygum…

…136 superisiii…

…136 bOniTO…

…137 DerinSu…

...137 cesurcvcv

...137 holofira...

…137 kubra17…

…137 aalis…

… 139 omerabia…

…139 yener_tugba…

...142 hera91...

…142 goqce…

…143 ErreS…

…163 SeNLeYM…

... 182 kelebek.hill ...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

… 206 H_İ_S …

…217 iboebru….

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…228 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....229 nesliiiiiiiiii...

…230 Brrk…

...230 OZGEGURUR...

...230 esraa42...

...231 dilara1331

…232 Kayra95...

…232 buket1811…

...232 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....300 chidoshimedo

...322 GRGR...

...322 mayamaya11

...322 tugbaoguzhan

...322 BerlD...

...322 svsaskim...

...355 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...412 depresiffpolyanna...

...413 nesilll...

...414 xxIpekxx...

...415 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…