Gecer canım Allahın iziniyle
inş ustalık da iyi biyer çıkar...şimdi nerede?
ahh aynen arkadaşım
şafak 4 1 5 !
aminn amin canım sagolasınnsağol razişiminşallah sizin sonuçlar da iyi çıkar da güzel haberlerle mutlu oluruz
Şekercim ben iyiyim ALLAHA COK ŞÜKÜR... Bugun bişey oldu iyimi oldu kotu mu oldu bılemedım.. Nişanlımın kıl donmesi vardı taaa buradayken bı kac ay once tekrarlamıstı ılaç fılan kullandı gecmedı bugun hastaneye gıttı 14 ocak ıcın amelıyat gunu vermısler.. Bildiğim kadarıyla kucuk bı operasyon yanı Allahın ıznıyle bişey olcagını sanmıyorum en az 30 en fazla 45 gun hava değişimi alacakmıs işin bu kısmı iyi fakat ne bılım netıcede saglık yanı hava degısımı almasına sevınecek degılım bı de orada oksuz yetım gıbı tek basına operasyon gecırıcek yanında kımse olmadan fılan ne bılım işte boyle bı durum yanı .. Mehtap İnşallah 12-15 arası bısey ama dedıgım gıbı sevınemıyorum..
ısparta da piyade canım
hmmm ısparta hakkında bi bilgim yok canım.yani orada yapan genelde nerelere gidiyodur bilemiyorum.nişş iyi bir yere düşer ustalıgı.
canım sen evli bi hatun ben de nişanlı bi hatun olacağım inşallahSelam kızlar bu yıl hepimiz için çok güzel geçsin inşallah,, kiminiz askerlerinize kavuşacaksınızHasret bitecek,, bende yarime kavuşuyorum evli bi hatun oluyorum inşallah Allahım nasip eder
Eki Görüntüle 594274
kızlaaaarr aşkımın doğum günü yaklaşıyor ve ben aşkımın en çok sevdiği aksesuar olan saati özel hale getirerek siparişimi verdim
hayırlısı olsun iinşaAllah tatlım...genelde doğu canım.. doğu olmazsa güneydoğu..
Tugbiş çok güzelmiş vallahi canım.zaten bu resminizi çok seviyorum benEki Görüntüle 594274
kızlaaaarr aşkımın doğum günü yaklaşıyor ve ben aşkımın en çok sevdiği aksesuar olan saati özel hale getirerek siparişimi verdim
Selam kızlar bu yıl hepimiz için çok güzel geçsin inşallah,, kiminiz askerlerinize kavuşacaksınızHasret bitecek,, bende yarime kavuşuyorum evli bi hatun oluyorum inşallah Allahım nasip eder
ooo cok güzel canım güle güle kullansın valla :-( yüzzüzlük olmassa bende ıstıyorum yaa evlılık yıldönumuzde falan yanına gıttıgımde verırım nerede yaptırıyorsun bende yaptırsam cok güzel ve özel bı hedıye
hayırlısı olsun iinşaAllah tatlım...
Tugbiş çok güzelmiş vallahi canım.zaten bu resminizi çok seviyorum ben
aminn Yasemincimmmm sagol canımsen de ömürr boyu mutlu olursun inşaAllah
selamlar kızlarr..kociş bugün sabah gidicekti göya ama karar degiştirdi yarın sabah kısmetse erkenden gatada...paerşembe yada cuma deişler çünkü.bakalım inşşş canım kocişimin tahlilleri iyi çıkarrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?