Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh sevgilim y0k onun askerlik derdide y00k valla çok mutluyum:) hepinizi sağ salim allah kavustursun inşallah:)))

Son düzenleme:
Şafak 132 bnm askerim degişti bambaşka bir adam oldu .. çok zor bir askerlik geciriyoruz o kadar mutsuzumki , izmirdeyken böyle degildi manisaya giince böyle oldu her lafımdan birşey çıkarıyor kızlar çok üzülüyorum bişey demiyorum ama ailedende sorunlarm başladı paralel gider ya hepsi aynı anda ! Bütün gün çalışıp böyle muamele görmek çok üzücü, bütün gün akşam konuşmayı bekliyorum bnmle bişey paylaşmak istemiyormuş tek söyledigim bana dediki anlatıyordu neler yaptıklarını koşuyoruz hep yapcak bişey yok diye bnde ne güzel spor yapıyosunuz aşkım dedim gülerek söyledim ben hep gülerek konuşurum onunla mutlu olsun diye yansıtmam bişey ona kızdı dünde diyor bi derdim var ama anlatmıcam sana , burası çok kötü gelince anlarsın diyor azarlayarak konuşuyor zaten ses tonu çok sert ağlamamak için gülüyorum çünkü nişanlı oldugumuzdan evee bişey yansıtmam lazım , 15 gün sonra salı günü iznimde gidicem yanına oturup konuşucam , birde dün olanı anltayım siz karar verin ne olur bana inanmıyor çünkü.

Ankesörlüden arar ben meşgule atayım dedim ben arayım çünkü telefon kartları çabuk bitiyor neyse dün açtım alo alo dedim ( açmamın sebebi de dicemki aşkım arıcam ben seni babamın telefonu gözümün önünde degildi çünkü bulmakla vakit kaybetmiyim merak etmesin diye) ses gelmedi kapatdım sonra tekrar ben basıp aramışım onuda babamın telden konuşurken gördüm bana ne dese begenirsiniz . Kimle konuşuyordun bana yalan söyleme sana inanmıyorum başladı böyle devam etdi bu sabah ta aynı şekilde ki evde konuşamıyorum dinliyor annemler sonra kavga ediyoruz çok zor gelsin artık

vah yavrucum ya senınkı baya bunalmıs catcak yer arıyor ama yanına gitmen cok ıyı olur gercekten, o kadar zor bı donem ki ben de dayanamıyorum bu aralar..ama sabırdan baska caremız yok sanırım. Anlattığında kızacak hıc bı sey yok ama onlar orda bizim dısarda naptıgımız ne ettiğimize mudahale edemedıklerı göremedıkler ıcın kafayı yıyolar, bi de sartları zaten zor. Ama onlar da bizi anlamalı tabi ki onlar orda askerliği mecburiyetten yapıyolar ama biz dışarda istege baglı yapıyoruz. Çünkü ister istemez her seyı ona gore ayarla, suna kızmasın suna sınırlenmesın, yanlıs anlamasın,yalnız kalmasın.... sen de kesinlikle haklısın tabı kı ama sevıyosak bıraz cekcez mecbur, degisse de aynı kalmayacak emınım, bulundugu ortama da alıscak nıhayetınde....

Ben de cok kotuyum bu arada biraz akıl istiyorum...benim askerim değişti değişmedi bi şey diyemem ama birbirimize cok tahammulsuz olduk, bizim iletişim sorunumuz pek yoktu şükür (yoktu diyorum cunku 2 gundur konusmuyoz duzgunce..) genelde mesajlasıp,konuşabılıyoz..ancak benım bı seyde kalbımı kırıp umursamadıgında onu sureklı uyarırdım bak bız zor bı donemdeyız yapma,o sekılde uyuyrsam kotu oluyor dıye...ancak yapardı arada dıkkat etcem dese de...en son dogumgunumde sacmasapan seylerden benı kırdı, gonlumu almadan da uyuyakaldı ben de dellendım bu duruma bıraz tabı, normalde katlanıyorum ama dedım dogumgunumde barı keske benı aglatarak uyutmasaydın bılmemne..gene de alttan almadı, yapmadıgım sey ıcın ozur dılemıcem bı konusmaya kırılma sen de yanlıs anlama falan dedı...uzadııı uzadıı baska seyler karıstıı birbirimize kotu konustuk...en son cok onur kırıcı bı soz ettı bana ve affedemıyorum onu, ugrasmıyo da su an zaten ama bu sefer gerı donus cok zor olcak olsa bıle kı artık benı eskısı kadar sevdıgıne bıle ınanmıyorum cok kotuyum yaaaaa...

Ortama alışcak alışsın bakalım ben de bitek onunla uğraşmıyorumki :) ne derse yapıyorum kız bi görsen vallaha görmesede kızmasın diye ne isterse yapıyorum çok seviyorum ama inanmaması beni çok üzdü , oda bnm dogumgünüme denk geldi zaten merak etme dünde öylesine iyiki dogdun dedi gecti gitdi umursamadı bile heralde parti yaptıgımı zannediyor onsuz! Bence üzerine gitme arama mesaj atma tepkisiz kal biraz bu dönem gerçekten çok zormuş ben bunu çok iyi anladım daha başındayız mayısta gelcek bide uzun dönem gitse demekki sinirler iyice gerilcek bizde şimdiden bile bnde tamam tamam diyorum ama içimden köpürüyorum o ayrı :) yansıtmaktan çekiniyorum çünkü , dedigim gibi üzerine düşme bence biraz mesafeli davran

bitiyor razişim bitiyor çok şükür ömrümden ömür gitti bitmesin mi daha kısss

kocişine acil şifalar diliyorum inşallah hemencik iyileşir bebişler yaparsınız boy boy

aaaaa geçmiş olsun hayatım benim askerim de kıl dönmesinden ameliyat oldu askerde
kayınvalide gitti baktı hastanede 7 gün falan kaldı tam 30 gün hava değişimi verdiler
süper oldu hatta o arada nişan bile yaptık biz çok da güzel oldu

Kıl dönmesi ancak bu kadar iyi degerlendirilebilir

Sagol canım.. Ben nişanlımın yanında olamyıcam hastanede kaldıgı surede malesef ama abisi yanında olacak kac gun yatırırlar bılmıyorum sonrasında 30 veya 45 gun verıceklermıs abısı alıp nısanlımı gelıcek İnşallah.. 14 ocak demıslerdı amelıyat gunu ıcın ama sımdı 23 ocağa ertelenmış bi aksılık cıkmassa şubat ayını beraber gecırıcez İnşallah.. O iyileştıkden sonra bızde düğün yapıcagımız tarıhı ve yerı netleştırmeyı düşünüyoruz Allah nasıp ederse bi kıl nelere kadırmıss :))

sağlık olsun demedi canım benim çok dert etmeme taktı. benim yüzümden oldu diye kendime kızdım onun da başının etini yedim. o da seninle ne ilgisi var ben kaybettim dedi; ama yine de benim için çabalarken kayboldu diye kendimi suçladım neyse ki bugün hattı düşürdüğü dolmuşu buldu da hattı da aldı dolmuşların hareket noktasına gidip sormuş. dün camı kırık bir dolmuşa binmiştim, hat bulan olmuş mu bi öğrensek demiş. Allah'tan hat dolmuştaymış hala :26: biraz adrenalin yaşadık iki hattı da kullanmaya devam edecek canım siz daha önce cepten konuşmuyor muydunuz canım :44: yeni mi başladınız?

ah canım ya askerin kendi kendine dert edinmiş :26: tamamen yanlış anlaşılmalar üzerine gereksiz yerlere gitmiş konu. ama sen nişanlını tanıyorsundur. zorda olduğu için böyle davrandığını da bilirsin. en azından değişip değişmediği hakkında yorum yapabiliyorsun. böyle biri olmadığını, bu zor durumdan kurtulunca tekrar eskisi gibi olacağını bilirsin. benim böyle bir imkanım da yoktu, birbirimizi tanımıyorduk. olumsuz bir şey olduğunda acaba askerlik yüzünden mi böyle davranıyor yoksa kişiliği mi böyle diye kendimi yer dururdum. neyse ki artık daha iyi tanıyorum. bu yüzden kavga etsek bile çok kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. demem o ki; normalde nasıl biri olduğunu bildiğin için içini ferah tut, düzelecektir aranız inşallah...

alttan almak çok güç di mi ince düşünemedikleri için böyle oluyor. belki o senin kırıldığından bile habersizdir. tavşan dağa küsmüş... misali

Son düzenleme:

Anladım yavrum benim sende haklısın ama neseki bulmuş dert etmeyin artık

Seninki askerde değil dimi yaa bende diyorum bu nasıl hergün dışarı çıkıyorr
Tatlım ibo ustaya gittiğinin 2. haftası soktu telefonu valla çok şükür o gündür kullanıyoruz rahatız hep açık telefonu yane

:92: 05.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…92 cnmsın64…

…134 fatihatice03…

…134 duygum…

…135 superisiii…

…135 bOniTO…

…136 DerinSu…

...136 cesurcvcv

...136 holofira...

…136 kubra17…

…136 aalis…

… 138 omerabia…

…138 yener_tugba…

...141 hera91...

…141 goqce…

…142 ErreS…

…162 SeNLeYM…

... 181 kelebek.hill ...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

… 205 H_İ_S …

…216 iboebru….

…227 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....228 nesliiiiiiiiii...

…229 Brrk…

...229 OZGEGURUR...

...229 esraa42...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...230 dilara1331

…231 Kayra95...

…231 buket1811…

...231 kelebekd ...

....299 chidoshimedo

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...321 GRGR...

...321 mayamaya11

...321 tugbaoguzhan

...321 BerlD...

...321 svsaskim...

...354 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...411 depresiffpolyanna...

...412 nesilll...

...413 xxIpekxx...

...414 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

05/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:…flores = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:…harme = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 205

100 LERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 6

ÇİFT HANELİLERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 106

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 124

MEHTAP SANIRIM 20

Konuyu akşam halletdik çözdük neler yaptıgını anltdı güzel güzel konuştuk hiç aksi degildi dün :) manisaya gidersem çok iyi olucak çünkü konuşmalarıdan anladım birazda özlediginden huysuzlanmış bebegim aynı nişanlısı :)

Şafak 131

Son düzenleme:

Kelebeğimmm ve LoadedGunCum...
Dönem dönem hepimizin yaşadığı şeyler bu gerginlikler...Hepsi onların bulunduğu ortamdan ve özlediklerinden...Tıpkı bizim gibiler...Biz de özlediğimizde sataşacak yer aramıyor muyuz çoğu zaman?
Biz de birbirimize bağırıp da sonra da ben özledim galiba seni diye gülerek kapadığımız oldu telefonu...Hele plakalara gelin,şafak bi sıkıştırsın bi de o zamanı göreceğim
Siz alınganlığı bi yana bırakın ...Doktor kendi haline bırakın dedi misali...
Bi de benden size [video=youtube;MewaDd9DeNY]http://www.youtube.com/watch?v=MewaDd9DeNY[/video]

Dışardan gördüğümüz gibi değil hatuncuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…