Bende istyorum hiss sanırım benim şafakdada yanlışlık war ekledim ama msj atamıyorum bana yardımcı olurmusun
Canım ben saatini yarat diye bi siteden yaptım linki de bu... SaatiniYarat - Kendi Saatini Kendin Tasarla! - Fotoğraflı, resimli kol saati
cok tşk ederim canım hemen bakıyorum :-d
Canım ben saatini yarat diye bi siteden yaptım linki de bu... SaatiniYarat - Kendi Saatini Kendin Tasarla! - Fotoğraflı, resimli kol saati
cok tşk ederim canım hemen bakıyorum :-d
ne demek canım ... pazartesi elime ulaşacak saatim geldikten sonra kalitesi hakkında da bilgi verebilirim
bir başka sorun da mehmet'in babasının avea olan hatlarını turkcelle taşımaları... hatları faturalı ve babasının üzerine, annesi, babası, mehmet aynı tarifeyi kullanıyor. avea iken daha çok süreleri vardı; ama bitiremiyorlardı fiyatı da yüksekti. bu yüzden turkcelle geçtiler. ben de birkaç ay önce mehmet avealı diye turkcell hattımı aveaya taşımıştım. sırf benim yüzümden mehmet süreyi aşıyor da fatura çok geliyor diye... neyse mehmet'e babanla konuş hattı taşımasın yoksa biz konuşamayız dememe rağmen babasıyla konuşmadı ve hatlar turkcelle taşındı. turkcelle geçince numaralar da değişecek dedi ben de kabul ettim(nosunun değişmesini istiyordum çünkü). sonra mehmet senin için avea alcam merak etme dedi, bugün gitmiş hattı almış. yeni hattı dolmuşta takarken eskisini de düşürmüş sanırım. her yeri aramış bulamamış... ben de nasıl bu kadar dikkatsiz davranırsın dedim, tartıştık, kapattık, şimdi de açmıyor
Yarenleer
Benim yine kafam karıştı :44:
Silüs tarihi neydi :44:
Yardımcı olur musunuz bana her şey birbirine girdi şu an :44:
Tatlım şimdi askerin gitmeye yakın askeriyeye gidip bir kağıt alıyor onu gittiğinde birliğine vermek için. İşte bu kağıdın adı silüs kağıdı oluyor.
Orda 2 tarih yazar benimkini örnek olarak söyliyim sana.
24/05/2012 -26/05/2012
ilk tarih askerliğin başlangıcı yani şafak atıyor bugünden itiabren. gidiceği yere göre yol hakkı veriyorlar bazılarına 2 bazılarına 3 bizimkisi 2 olduğu için benim askerim 26/05/2012'de teslim oldu.
Ama isteyen 24'ünde 25'de de olur ama en geç son verilen tarihte teslim olması lazım.
Yani şimdi sizin silüs 24‘ü mü olmuş oldu ??:26:
Anladım
ÇOk teşekkür ederimm
Rica ederim tatlım
Zaten gidince herşeyi öğreniceksin gerçi ben gitmeden herşeyi öğrenmiştim hep sorup dururdumm iboya
kızlar bişi sorcam size? 12 aralıkta askere gidenlerin yarenlerimiz izin kullanmadan mayııs ayında ne zaman gelicekler?
16/17 mayıs da gelecekler canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?