Sagol canım.. Ben nişanlımın yanında olamyıcam hastanede kaldıgı surede malesef ama abisi yanında olacak kac gun yatırırlar bılmıyorum sonrasında 30 veya 45 gun verıceklermıs abısı alıp nısanlımı gelıcek İnşallah.. 14 ocak demıslerdı amelıyat gunu ıcın ama sımdı 23 ocağa ertelenmış bi aksılık cıkmassa şubat ayını beraber gecırıcez İnşallah.. O iyileştıkden sonra bızde düğün yapıcagımız tarıhı ve yerı netleştırmeyı düşünüyoruz Allah nasıp ederse bi kıl nelere kadırmıss :))
izin yapmayaydık 5inde benimdihadi geçmiş olsun hayatım 30 gün veriyorlar hava değişimi tabi hastanede kaldıgı günler izinden hariç
kolay bir operasyon caqnım telaşa gerek yok inan nişan yaptık diyorum
tabi bu söylediğim eylüldeydi
şubatta bitiyoruz askerliği 6 sı benimdir
izin yapmayaydık 5inde benimdiah be...
bizede yetti gari15 gün iznimiz var tatlım fakat kullanmıyoruz erken bitirelim yetti gariiiii
Ortama alışcak alışsın bakalım ben de bitek onunla uğraşmıyorumki :) ne derse yapıyorum kız bi görsen vallaha görmesede kızmasın diye ne isterse yapıyorum çok seviyorum ama inanmaması beni çok üzdü , oda bnm dogumgünüme denk geldi zaten merak etme dünde öylesine iyiki dogdun dedi gecti gitdi umursamadı bile heralde parti yaptıgımı zannediyor onsuz! Bence üzerine gitme arama mesaj atma tepkisiz kal biraz bu dönem gerçekten çok zormuş ben bunu çok iyi anladım daha başındayız mayısta gelcek bide uzun dönem gitse demekki sinirler iyice gerilcek bizde şimdiden bile bnde tamam tamam diyorum ama içimden köpürüyorum o ayrı :) yansıtmaktan çekiniyorum çünkü , dedigim gibi üzerine düşme bence biraz mesafeli davran
alttan almak çok güç di miince düşünemedikleri için böyle oluyor. belki o senin kırıldığından bile habersizdir. tavşan dağa küsmüş... misali
Konuyu akşam halletdik çözdük neler yaptıgını anltdı güzel güzel konuştuk hiç aksi degildi dün :) manisaya gidersem çok iyi olucak çünkü konuşmalarıdan anladım birazda özlediginden huysuzlanmış bebegim aynı nişanlısı :)
Şafak 131
veeee mehtap 7
Anladım yavrum benim sende haklısın ama neseki bulmuş dert etmeyin artık
Seninki askerde değil dimi yaa bende diyorum bu nasıl hergün dışarı çıkıyorr
Tatlım ibo ustaya gittiğinin 2. haftası soktu telefonu valla çok şükür o gündür kullanıyoruz rahatız hep açık telefonu yane
Konuyu akşam halletdik çözdük neler yaptıgını anltdı güzel güzel konuştuk hiç aksi degildi dün :) manisaya gidersem çok iyi olucak çünkü konuşmalarıdan anladım birazda özlediginden huysuzlanmış bebegim aynı nişanlısı :)
Haberi olmaması imkansız bu sefer kendısı de kırdıgının farkınd ave bi şey yapamıyo bence..yanı bence dyorum cunku hiç haberim yok çok kırgınım, kendi haline bıraktım bakalım...umarım zaman her şeye ilaç olur..hayırlısı..
Canım yaa halletmenize çok sevindim gerçekten..ben de yazcam gelişme olursa ama çok umutsuzum su an..kısmet...
hesnaaaaaaaaa nerdesin be yaaaa, şafak atmadan bana bi görünsen diorum hani şafağımı düzelteyim artık demi :))
Üzülme yavrum bu günlerder geçicek az kaldı sabır tamaen dönmesi için göndericeksin ve Maşşallahhala izinde canım, perşembe dönecekgitmeden bir kez daha görüşcez diye seviniyorum; ama sonra yine ayrılcamız için üzülüyorum ben de konuştuğunuzu biliyorum da hat alıp göndermişsin ya orasını bilemedim :26:
Uyuz cık cık cık
Üzülme yavrum bu günlerder geçicek az kaldı sabır tamaen dönmesi için göndericeksin ve Maşşallahçok güzel bir mehtap geçirdiniz bunada şükür de
Yavrum ibonun hattını faturalıydı fazla fatura geliyor gereksiz yere ve bu 1 2 kere de değil 2 senden fazla oldu askerde de devam edince en sonunki faturayı ödemedim bende hat alıp gönderdim dedim bundan sonra ben burdan ulaşıcam sana öbürün napıyorsan yap dedim maşallah hiç itiraz etmedide şaşırttı beni şimdi onu kullanıyor bakalım nolucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?