Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi geçmiş olsun hayatım 30 gün veriyorlar hava değişimi tabi hastanede kaldıgı günler izinden hariç
kolay bir operasyon caqnım telaşa gerek yok inan nişan yaptık diyorum
tabi bu söylediğim eylüldeydi
şubatta bitiyoruz askerliği 6 sı benimdir

izin yapmayaydık 5inde benimdi ah be...

[video=youtube;dEkgWSZULY4]http://www.youtube.com/watch?v=dEkgWSZULY4&list=PLE39FC21E5DE89438[/video] canıma okuyan birşey daha....

Bıraktım gerçekten cunku zaten cok kırgınım, ne yapacağını çok merak ediyorum bi hamle yapsa belki alttan alırım ama onu da bilmiyorum cunku cok fena kırgınım..

alttan almak çok güç di mi ince düşünemedikleri için böyle oluyor. belki o senin kırıldığından bile habersizdir. tavşan dağa küsmüş... misali

Haberi olmaması imkansız bu sefer kendısı de kırdıgının farkınd ave bi şey yapamıyo bence..yanı bence dyorum cunku hiç haberim yok çok kırgınım, kendi haline bıraktım bakalım...umarım zaman her şeye ilaç olur..hayırlısı..

Canım yaa halletmenize çok sevindim gerçekten..ben de yazcam gelişme olursa ama çok umutsuzum su an..kısmet...

Ah yavrucum yaa senın adına ne cok sevınıyorum bılseennn...cok mutlu oldum..Allah kavustursun suprızınle sok et onu

hala izinde canım, perşembe dönecek gitmeden bir kez daha görüşcez diye seviniyorum; ama sonra yine ayrılcamız için üzülüyorum ben de konuştuğunuzu biliyorum da hat alıp göndermişsin ya orasını bilemedim :26:

gözün aydın ozman canım arada geliyorlar işte azcık sabır biz de hemen terelelleniyoruz

o zaman gurur yapıyor o da zaten erkeklerin en iyi yaptığı şey inatçılık da varsa...

Son düzenleme:
Canım yaa halletmenize çok sevindim gerçekten..ben de yazcam gelişme olursa ama çok umutsuzum su an..kısmet...

Sağol canım şimdi yine konuştuk anlatıyor harıl harıl neler yaptıgını benmde günümü soruyor neler yaptıgımı anlatıyorum bende neşelendiriyorum onu bıcır bıcır konuşurum ben hep onunla çok hoşuna gider :) Allah a şükür iyi aramız :) Umudunu yitirme tatlım tamam yaz buraya rahatla

hesnaaaaaaaaa nerdesin be yaaaa, şafak atmadan bana bi görünsen diorum hani şafağımı düzelteyim artık demi :))

Üzülme yavrum bu günlerder geçicek az kaldı sabır tamaen dönmesi için göndericeksin ve Maşşallah çok güzel bir mehtap geçirdiniz bunada şükür de
Yavrum ibonun hattını faturalıydı fazla fatura geliyor gereksiz yere ve bu 1 2 kere de değil 2 senden fazla oldu askerde de devam edince en sonunki faturayı ödemedim bende hat alıp gönderdim dedim bundan sonra ben burdan ulaşıcam sana öbürün napıyorsan yap dedim maşallah hiç itiraz etmedide şaşırttı beni şimdi onu kullanıyor bakalım nolucak..

Seni benden ne bu şehir ayırır ne de ecel

[video=youtube;Ngaai9fAWJ4]http://www.youtube.com/watch?v=Ngaai9fAWJ4[/video]

ayy o faturalılar hep sorun ben hiç kullanmadım; ama çoğunluk şikayetçi. en garantisi ön ödemeli işte. benim faturalı olsa kesin ben de aşardım

Yaşasın tickerımı da yenilerim, şafağımı da yenilerim

Şafak 119

Mehtap 35

Eki Görüntüle 596448

hain tubik siz bizi yalnız bırakın bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…