ayy o faturalılar hep sorun ben hiç kullanmadım; ama çoğunluk şikayetçi. en garantisi ön ödemeli işte. benim faturalı olsa kesin ben de aşardım
hain tubiksiz bizi yalnız bırakın bakalım
Yok canim dizi izliyordum yatagimda uyuyup kalmisim, uyandim simditelden bakayim dedim, gunduz safak attirayim bari... Sen de kocisi gondermissin Allah kavustursun canim...Hayirli haberlerle gelir insallah...
Evet iste napalim ivir zivirla oyaliyoruz kendimizi... Sen de iyi yapmisin esin yokken oyala kendini yoksa cekilmiyor... Yaz bizim mevsimimiz olacak insallah donecekler sag salim...
o zaman gurur yapıyor o da zaten erkeklerin en iyi yaptığı şeyinatçılık da varsa...
Sağol canım şimdi yine konuştuk anlatıyor harıl harıl neler yaptıgını benmde günümü soruyor neler yaptıgımı anlatıyorum bende neşelendiriyorum onu bıcır bıcır konuşurum ben hep onunla çok hoşuna gider :) Allah a şükür iyi aramız :) Umudunu yitirme tatlım tamam yaz buraya rahatla
evet kuzum inşaALLAH yaz bizimmm Allahın iziniyle...Allahım onlarada bize de tek saglık versin gerisi boş herşey olur geçer gider unutulur bu günler...saglık olsunda başka bişeyin önemi yok...hep saglıklı mutlu sevgi dolu olalım...salı günü kısmetse ablama gidicem kafam yerine gelsin biraz.bu ev beni boguyor kimseyi görmek bile istemiyorum.çok doluyum gene bu günlerde...
Dün gece uyuyakaldığım için şafak attıramamıştım kızlar, değişiklik yapmam gereken arkadaşlar vardı, onlarınki değiştirdim... Hayırlı olsun...
Eşin yokken orada daha çok canın sıkılır haklısın canım, ablana git kafanı dağıt biraz....
Dün gece dizi izlerken uyuyakalmıştım ya kötü kötü rüyalar görüp sabaha doğru uyanmıştım, uyandıktan sonra da buraya yazmıştım ya Razişim, bugün eşim aradı... Dün gece kantini kapattıktan sonra koğuşa giderken dört köpek saldırmış, eşimin de köpek fobisi vardır, kaçayım derken merdivenlerden yuvarlanmış, iki bacağı da zarar görmüş sanırım kırıldı ya da çatladı, Gata ya sevk etmemişler ağrı kesici vurmuşlar ama etki etmemiş ağrısından tüm gece uyuyamamış, bugün de şişmiş, haftasonu diye sevk etmemişler yaa önemli görmemişler, ya bacakları kırıldıysa ne olacak merak da ediyorum, artık yarın doktora göndereceklermiş...Bir bu eksikti
geçmiş olsun bende tam şafak derdine düşmüş bişey sorucaktım
Teşekkür ederim canım...Önemli değil, sor ben cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?