Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamınaleyküm kızlar...06:10 da kocişi ugurladım ANKARA'ya...burdan oraya sevk ettiler 2 gün önce,oradaki GATAda bakılacak durumuna...herşey için çok şükür Allahım.5 ay boyunca yanımdaydı .çok güzeldi herşey ve yanımda oldugu içinde günler su gibi geçti gitti...bundan sonrada umarım geçmeye devam eder...çok alıştım bitanecigimeçok zor geldi ayrılmak ama ne kaldı ki zaten Allahımın iziniyle.tek dilegim tahlil sonuclarının iyi çıkması dua edin kızlar kocişimin saglıgı yerinde olsun,gözümden sakındıgım kıyamadıgım kocişim benim...şuanda yataga giresim yok çok uykum var aslında ama işte tahmin edersinizAllahım hepimizin askerlerine saglık sıhhat versin aslanlar gibi bitirip dönsünler yuvalarına...öpüyorum hepinizi canlar

Tıpkı Funda Arar'ın dedigi gibi...Sen gittin...Yastıgımda kokun misafir kaldı...
Gözlerimden haylaz yagmurlar yagdı...

Yok canim dizi izliyordum yatagimda uyuyup kalmisim, uyandim simdi telden bakayim dedim, gunduz safak attirayim bari... Sen de kocisi gondermissin Allah kavustursun canim...Hayirli haberlerle gelir insallah...

Yok canim dizi izliyordum yatagimda uyuyup kalmisim, uyandim simdi telden bakayim dedim, gunduz safak attirayim bari... Sen de kocisi gondermissin Allah kavustursun canim...Hayirli haberlerle gelir insallah...

iyi etmişsin canım bişeylerle oyalanmak iyi geliyo insana.bak bana uyumadım girdim hemen kafam dagılsın diye...
sagol Hesnam aminn hepimizi kavustursun Rabbim...sagol duan için kuzum

Evet iste napalim ivir zivirla oyaliyoruz kendimizi... Sen de iyi yapmisin esin yokken oyala kendini yoksa cekilmiyor... Yaz bizim mevsimimiz olacak insallah donecekler sag salim...

Evet iste napalim ivir zivirla oyaliyoruz kendimizi... Sen de iyi yapmisin esin yokken oyala kendini yoksa cekilmiyor... Yaz bizim mevsimimiz olacak insallah donecekler sag salim...

evet kuzum inşaALLAH yaz bizimmm Allahın iziniyle...Allahım onlarada bize de tek saglık versin gerisi boş herşey olur geçer gider unutulur bu günler...saglık olsunda başka bişeyin önemi yok...hep saglıklı mutlu sevgi dolu olalım...salı günü kısmetse ablama gidicem kafam yerine gelsin biraz.bu ev beni boguyor kimseyi görmek bile istemiyorum.çok doluyum gene bu günlerde...

o zaman gurur yapıyor o da zaten erkeklerin en iyi yaptığı şey inatçılık da varsa...

İnatçılık ne yazık ki ikimizde de çok var..gurur yaptı biliyorum ama bazı yanlış anlaşılmalar olmuş, biraz konuştuk, düzelmeye çalışıyoruz bakalım..

Çok sevindim gerçekten tabi ki normalde cıvıl cıvıl konuşmak gibisi var mı ben de çok seviyorum onu mutlu etmeyi, ama cıvıltı kalmadı su an ıcımde, biraz sakinlik gerekiyor bize..yavaş yavaş konuşuyoruz, o da üzgün ben de, ama toparlanırız inşallah kısa sürede bakalım.

:92: 06.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…91 cnmsın64…

…118 yener_tugba…

…133 fatihatice03…

…133 duygum…

…134 superisiii…

…134 bOniTO…

…135 DerinSu…

...135 cesurcvcv

...135 holofira...

…135 kubra17…

…135 aalis…

… 137 omerabia…

...140 hera91...

…140 goqce…

…141 ErreS…

…161 SeNLeYM…

... 180 kelebek.hill ...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

… 204 H_İ_S …

…215 iboebru….

…226 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....227 nesliiiiiiiiii...

…228 Brrk…

...228 OZGEGURUR...

...228 esraa42...

...229 dilara1331

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…230 Kayra95...

…230 buket1811…

...230 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....320 chidoshimedo....

...320 GRGR...

...320 mayamaya11

...320 tugbaoguzhan

...320 BerlD...

...320 svsaskim...

...353 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...410 depresiffpolyanna...

...411 nesilll...

...412 xxIpekxx...

...413 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

06/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…harme = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Dün gece uyuyakaldığım için şafak attıramamıştım kızlar, değişiklik yapmam gereken arkadaşlar vardı, onlarınki değiştirdim... Hayırlı olsun...

Eşin yokken orada daha çok canın sıkılır haklısın canım, ablana git kafanı dağıt biraz....

Dün gece dizi izlerken uyuyakalmıştım ya kötü kötü rüyalar görüp sabaha doğru uyanmıştım, uyandıktan sonra da buraya yazmıştım ya Razişim, bugün eşim aradı... Dün gece kantini kapattıktan sonra koğuşa giderken dört köpek saldırmış, eşimin de köpek fobisi vardır, kaçayım derken merdivenlerden yuvarlanmış, iki bacağı da zarar görmüş sanırım kırıldı ya da çatladı, Gata ya sevk etmemişler ağrı kesici vurmuşlar ama etki etmemiş ağrısından tüm gece uyuyamamış, bugün de şişmiş, haftasonu diye sevk etmemişler yaa önemli görmemişler, ya bacakları kırıldıysa ne olacak merak da ediyorum, artık yarın doktora göndereceklermiş... Bir bu eksikti

geçmiş olsun bende tam şafak derdine düşmüş bişey sorucaktım

Teşekkür ederim canım... Önemli değil, sor ben cevaplarım

teşekkür ederim şimdi askerimin sevk tarihi 19 kasım 2012 deydi 21 kasım 2012 de teslim oldu 1 gün yol hakkı var hiç izni de yok

benim 460 dan düştüğüm de şafağım suan 412 şafaksoyle de ise 408 görünüyor

askerliğin 49. günü bu doğru ve o site de şafak 457 den başlıyor bu işten hiç bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…