Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hesnacım çok geçmiş olsun hayatım inşallah kırık yoktur acil şifalar diliyorum

Son 29 nasıl geçiyor canımm.. benim şafak 70 ama hic sıkılmadığım kadar coookk sıkıldımmm ruhum daralıyor Herkestemi böyle acaba

aynen canım yaaa geçmiyor demeye çekiniyorum hatunlar beni yer diye ama
laf aramızda geçmiyor valla acayip bunaldım azaldıkça artıyor stres
bu askerliğin azı da aynı çoğu da aynı

Son düzenleme:
bu askerliğin azı da aynı çoğu da

[FONT=Comic Sans MSAynenn günelr geçmek bilmiyor... ]İnan şafak 400lerdeyken bile böyle değildim ben garip bir ruh hali içerisindeyim agrasifimmm sıkıldım bunaldım artık. birde hic izin kullanmadı 1 sene oldu onunda etkisi var sanırım..[/FONT]

kız harbi mi izinsiz askerlikmi biter
neden kullanmadı
valla bravo bu ne büyük sabır askerindeki

ben 400lerdeyken salya sümük dolanıyordum ortalarda
allahım bir daha göstermesin böyle güç bir ayrılık
şimdi sters çok ama bitecek ya hani çok da mutluyum bir yandan

Son düzenleme:

yurtdışında afganistanda askerlik yapıyor canım ondan. hasret, özlemmmm çekilmez oldu artıkkk

Hoşbulduk canım.. iyiyim sen nasılsın..
pekde iyi degilmişsin gerçi ama az kalmış cnm be yapmaa bende iyim işte idare ediyoz.eşim bugün gitti yine ANKARAya.
bu askerliğin azı da aynı çoğu da aynı

kızz sizi varyaaaaaaaaa şuncaaaaaacık gün kalmışşşşş sıkılmanızı yerim heeeee

Uzun zamandan sonra bir selem vereyim dedim

Şafağınız su gibi akıp gitsin kızlar

yurtdışında afganistanda askerlik yapıyor canım ondan. hasret, özlemmmm çekilmez oldu artıkkk

hadi yaaa öyle olunca izin kullanılmıyor demek ki gelemediğine göre
sabretmeyi öğretti askerlik bize..başka kattığı bir anlam yok onsuz olamayacağıma zaten eminim

Az kaldı canım geçecek inşallah... senin eşin izindemiydi canım.. daha önce tanışmıştık baya konuşmuştuk evliydin kayınvalidenin yanında kalıyordun sanırım ama ismini unuttum

hadi yaaa öyle olunca izin kullanılmıyor demek ki gelemediğine göre
sabretmeyi öğretti askerlik bize..başka kattığı bir anlam yok onsuz olamayacağıma zaten eminim

Aynen canımm sabretmeyi beklemeyii öğretti aşkımızı sevgimizi güçlendirdi.. allah başka ayrılıklar yaşatmasınn hepimize..

kız razişşş nasılsın kuzuşum kocişi gönderdin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Uzun zamandan sonra bir selem vereyim dedim

Şafağınız su gibi akıp gitsin kızlar
selam Zeynepcimm hoşgeldin cnm...
Az kaldı canım geçecek inşallah... senin eşin izindemiydi canım.. daha önce tanışmıştık baya konuşmuştuk evliydin kayınvalidenin yanında kalıyordun sanırım ama ismini unuttum
evet inş cnm...
aynen dogru hatırlıyosun...kv ile oturuyoz şimdilikeşim hava degişimindeydi..kontrolü vardı burdaki gatada göya ama buradakiler ankaraya sevk ettiler,askerlik yaptıgı yere yani..oradaki hastanede bakılcak bugün gitti.1 haftada sonucları çıkar sanırım.

Razişş ablacımmm Eşini göndermişin Allahım biran önce sağsalim gelmesini nasip eylesin inşallah iyi haberler alırsınn

Hesnaa ablacımmm Çok gemişş olsunn yaa nasılda hissetmişsin kıyamam sana. iyi düşünmeye çalış inşallah kırık falan değildir incinme çatlak falanda çok ağırı yapar. inşallah biran önce iyileşir

Hesnam ; çatlaktır belkide ya umarım hemen sevk ederler gataya orda olmaz öyle.

Şimdi konuşabildim eşimle o yüzden cevap yazamadım canım kusura bakma... Müzik filan dinlettim biraz morali yerine gelsin diye, canı sıkılmış revirde... Biraz daha iyiym dedi, pansuman yaptıracaktı şimdi askerlere... Yarın sevk edeceklermiş bakalım ne olacak sanırım kırık değil yoksa duramazdı değil mi?

Canım duurma göre belki cuma günü giderim yanına... Bakalım ne diyecekler... Belki istirahat verirler orada kalır, hava değişimi verirlerse de nasıl gelecek o halde :44:Yarın ola hayrola...

Selam kızlarrr nasılsınız

Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın?

hesnacım çok geçmiş olsun hayatım inşallah kırık yoktur acil şifalar diliyorum

İnşallah canım yaa teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…