Razişş ablacımmm Eşini göndermişin Allahım biran önce sağsalim gelmesini nasip eylesin inşallah iyi haberler alırsınn
Hesnaa ablacımmm Çok gemişş olsunn yaa nasılda hissetmişsin kıyamam sana. iyi düşünmeye çalış inşallah kırık falan değildir incinme çatlak falanda çok ağırı yapar. inşallah biran önce iyileşir
Sağolasın canım... İnşallah öyledir...Zaten bu ayaklarından çok çekti askerlikte bir de bacak çıktı yapacak bir şey yok Allahım beterinden korusun napalım
Sen nasılsın kuzu? Askerin nasıl :44:
Kılzra iyi akşamlarr ohhh ne güzel kalabalığız bu gece...
Bu gece Allah nasip ederse yüzlere koşan yarenler listesine terfi ediyorum hadi hayırlısı ...
Hoşgeldin tatlım evet bugece Maşallahımız var
Azalıyor tatlım azalıyor bak yarıladık hepimiz çok şükürr
Kılzra iyi akşamlarr ohhh ne güzel kalabalığız bu gece...
Hesna canım cok cok gecmiş olsun çok şükür eşin istanbulda yani gataya yakın sabah ola hayrola inşallah sevk edilir ve en güzel şekilde tedavisi yapılır..
Bu gece Allah nasip ederse yüzlere koşan yarenler listesine terfi ediyorum hadi hayırlısı ...
İnşallah iyi haberler alırsın ablacım tabiki bunada şükür Allahım beterinden saklasın
İYi diyelim iyi olsun ablacım çok yorgunum ablamı istemeye gelicekler koşturuyoruz öyle ne zormuş yaa bide 2 gün boyunca sınavlarım vardı bu hafta sonu nasıl geçti hiç bişey anlamadım yarın yine iş var offf
Askerimde iyi çok şükür ruhen olmasada oda 2 gündür çarşıda sınavları olduğu için ama sadece dün görebildim çok gezdiğim içinde ayrı bir triplerde falan öyle geçinemeye çalışyoruz abla
Doğrudur canımm tek askerlikle bitmiyor ki asıl geldikten sonra baslıyor. iş düğün telaşı vs... İyi diyelim iyi olsun canım.. biraz canımız sıkkın askeriminde benimde.. günler gecmiyor gibiUnutmuyorum Elifciğim unuturmuyum hiç.Hayat insanı oyalıyor işte nasıl gidiyor sizde durumlar
Hoşbulduk canım nasılsın
Şimdi konuşabildim eşimle o yüzden cevap yazamadım canım kusura bakma... Müzik filan dinlettim biraz morali yerine gelsin diye, canı sıkılmış revirde... Biraz daha iyiym dedi, pansuman yaptıracaktı şimdi askerlere... Yarın sevk edeceklermiş bakalım ne olacak sanırım kırık değil yoksa duramazdı değil mi?
Canım duurma göre belki cuma günü giderim yanına... Bakalım ne diyecekler... Belki istirahat verirler orada kalır, hava değişimi verirlerse de nasıl gelecek o halde :44:Yarın ola hayrola...
Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın?
İnşallah canım yaa teşekkür ederim...
Memnun oldum canım. Az önce öğrendim :) bende elifiyim canımmm sagolasın evet gönderdim bu sabahhh.amin inşş güzel haberler alırız kocişten kuzum.
bu arada canım Raziş ben (raziye)
Aynen aynen tatlım geçiyorr işte bir şekildee o günleride görücezz inşallahhAynen öyle canım Allaha cok şükürler olsun yarıladık 30 gun sonra nasipse diğer listedeyiz sonra gelsin plakalar
Yoğunluk bitmiyor zaten hele isteme falan bunlar insanı çok yorar haklısın... Aman başka problem olmasın da insan bir şekilde geçinip gidiyor işte hayatla... Askerinin iyi olmasına sevindim de hepsinin ruhen sağlık durumları iyi değil zaten maalesef
iyim şükür cnm nolsun snden nevar ne yokUnutmuyorum Elifciğim unuturmuyum hiç.Hayat insanı oyalıyor işte nasıl gidiyor sizde durumlar
Hoşbulduk canım nasılsın
sagol Ebrummm aminn cnmRazişş ablacımmm Eşini göndermişin Allahım biran önce sağsalim gelmesini nasip eylesin inşallah iyi haberler alırsınn
Hesnaa ablacımmm Çok gemişş olsunn yaa nasılda hissetmişsin kıyamam sana. iyi düşünmeye çalış inşallah kırık falan değildir incinme çatlak falanda çok ağırı yapar. inşallah biran önce iyileşir
Hesnoşum olsun kuzum bende yoktum zaten teldeydim biliyonŞimdi konuşabildim eşimle o yüzden cevap yazamadım canım kusura bakma... Müzik filan dinlettim biraz morali yerine gelsin diye, canı sıkılmış revirde... Biraz daha iyiym dedi, pansuman yaptıracaktı şimdi askerlere... Yarın sevk edeceklermiş bakalım ne olacak sanırım kırık değil yoksa duramazdı değil mi?
Canım duurma göre belki cuma günü giderim yanına... Bakalım ne diyecekler... Belki istirahat verirler orada kalır, hava değişimi verirlerse de nasıl gelecek o halde :44:Yarın ola hayrola...
Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın?
İnşallah canım yaa teşekkür ederim...
canım hayırlı ugurlu olsun sıra sana da gelsin ablandan sonraaa
İnşallah iyi haberler alırsın ablacım tabiki bunada şükür Allahım beterinden saklasın
İYi diyelim iyi olsun ablacım çok yorgunum ablamı istemeye gelicekler koşturuyoruz öyle ne zormuş yaa bide 2 gün boyunca sınavlarım vardı bu hafta sonu nasıl geçti hiç bişey anlamadım yarın yine iş var offf
Askerimde iyi çok şükür ruhen olmasada oda 2 gündür çarşıda sınavları olduğu için ama sadece dün görebildim çok gezdiğim içinde ayrı bir triplerde falan öyle geçinemeye çalışyoruz abla
Doğrudur canımm tek askerlikle bitmiyor ki asıl geldikten sonra baslıyor. iş düğün telaşı vs... İyi diyelim iyi olsun canım.. biraz canımız sıkkın askeriminde benimde.. günler gecmiyor gibi
İyiyim cok şükür şafak sayıyoruz..sen nasılsınn hesnacım
Memnun oldum canım. Az önce öğrendim :) bende elif
İyiyim cok şükür şafak sayıyoruz..sen nasılsınn hesnacım
Aynen öyle ablacım yoruyormuşAllahım hepsini iyi etsin ablacım
İnşallah tatlım nasıl oldunuz barıştınızmı? Biz konuştuk akşam çok özledim ben bitsin artıkİnatçılık ne yazık ki ikimizde de çok var..gurur yaptı biliyorum ama bazı yanlış anlaşılmalar olmuş, biraz konuştuk, düzelmeye çalışıyoruz bakalım..
Çok sevindim gerçekten tabi ki normalde cıvıl cıvıl konuşmak gibisi var mı ben de çok seviyorum onu mutlu etmeyi, ama cıvıltı kalmadı su an ıcımde, biraz sakinlik gerekiyor bize..yavaş yavaş konuşuyoruz, o da üzgün ben de, ama toparlanırız inşallah kısa sürede bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?