Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagol Ebrummm aminn cnm

canım hayırlı ugurlu olsun sıra sana da gelsin ablandan sonraaa
sınava mı giriyo askerinn güzelll.sen de öyle tabi dimi?ne okuyosunuz cnm kimbilir kaç kere anlattın ama ablanda kafa kalmadı ki

Saol ablacım hayırlısıyla o günleride görürüz inşallah.
Evet abla ibo insan kaynakları okuyor, bende işletme yönetimi okuyorum.
Estafurullah abla herzaman sor herzaman söylerim bende çoğu şeyi hep unutuyorumm.

Bu arada kızlar biz dün gece ayrıldık bakalım sonumuz nolucak konuşarak ayrıldık olmuyor artık oda farkında bende sadece vakit geçiriyoruz askerden gelene kadar bişey demicektim ama o dayanamadı açtı konuyu ve konuştuk o söyledi ben doğruladım artık tahammul kalmadı. Allahım hayırlısını göstersin bize

İnşallah tatlım nasıl oldunuz barıştınızmı? Biz konuştuk akşam çok özledim ben bitsin artık

Ay barıştık biz de barıştık yaaaaaaaaaaa hem çok iyiyiz şu an ikimiz de çok dikkatliyiz ben senin hep yanında olmak istiyorum,mutlu ol istiyorum ama şartlar...diyor amannn sevdiceğim benm ya kurban olsun kuzusu onaa sana da çok çok sevindim ayrıca iyi olalım hep inşallah, tabiiii ben de hasretten ölüyorum Şafak:179 :126:

Şafak : 62
Tunceli
azalıyor azalıyooor

benim güneşim onun gülüşünde saklıydı ve ben o gitti gideli gecelere mahkumum.... zifiri karanlık her yer korkuyorum sen yoksun ve ben kendimi çok güçsüz hissediyorum askımm (((

bu tickerda hiç ilerlemiyor zaten ((

dayanamıyorum ya bitmiyor bitmeyecek gibi geliyor millet 100 demiş 50 demiş 30 demiş yokk sanki oldugum yerde sayıyorum günler hiç azalmıyo üstelik sevdiğim hiç rahat değil

Hesna ablacım dün şafağımı düzeltmiştik ya hani senle. değiştirirsin diye yazmadım ben unuttun beni herhalde

şafağım 4 0 8

hepsi kazasız belasız gelsinler inşallah.

şafak : 137

dayanamıyorum ya bitmiyor bitmeyecek gibi geliyor millet 100 demiş 50 demiş 30 demiş yokk sanki oldugum yerde sayıyorum günler hiç azalmıyo üstelik sevdiğim hiç rahat değil

Çok zor gerçekten ama bizi birbirimizden daha iyi anlayan olamaz,bu başlıktaki herkes aynı dertten müzdarip..
haklısın şafağın çok zor bir yerde şu an,ama biz de buralara gökten inmedik aynı yerlerden geçerek geldik..emin ol alışırsın,onun için dua edeceksin ve ona elinden geldiği kadar iyi davranacaksın başka çaremiz yok. Allah herekese kolaylık versin ve askerlerimizi rahat ettirsin inşallah.

Canım 100 50 30 bu şafakları yazılmış olabilir ama herkes senin gibi başladı.Benim şafağım da çok 319 zaman geçtikçe şafağın azalacak iyi bir sabır gerektiyor zor ama bitmiyecek diye birşey yok sağ salim gelsinler bitmeyen askerlik gördün mü sen allahın iziniyle bitecek
Tikerin 12 aydan düşünce ilerlemeye başlıyacak şuan ondan ilerlemiyor.

sevdiğini yeni gönderen hatunlarrrr
biz de sizin gibi dev rakamlardan düştük de bugünleri gördük
allah sabrını bir şekilde veriyor askerinizin psikolojisi malum normal olmuyor lütfen birbirinizi incitmeyin
üzmeyin hiç olmadığınız kadar anlayışlı olmaya gayret gösterin
sakın ola ayrılmak kelimesini kullanmayın bile
çok zor bunların hepsi biliyorum ama başka seçeneğimiz yok bu süreçte kızlar maalesef
hepimizi allah kavuştursun inşallah sağ salim

ayy cnm üstte yazdıklarını es geçiyom sonunu bi okudum şook oldum noluyo ya neden böyle oldunuz canım.senin başlardaki yazılarını hatırlıyorum ne çok seviyosunz aslında birbirinizi ( üzüldüm valla..inş geldiginde düzeltirsiniz herşeyi.

canım anlıyorum seni..arkadasların dedigi gibi başladıgın zaman bitmicek gibi geliyor ama her geçen dakika bizim için işliyor.geçecek inşaAllahhepimiz aynı yoldan geçiyoruz...

( çok üzgünüm ya ne bilim.. bende o günlere gelmek istiyorum ya onun yatagını yorganını kıskanıyorum böyle bişey olamaz soluduğu havayı baktığı gökyüzünü onun üstüne düşen yağmur tanecilerini kıskanıyorum

Sende geleceksin o günlere sadece zaman gerektiriyor
Özendiğin şafaklarda bir zamanla senin kadar şafağı olan kişilerdi.
Senin şafağın azaldıkça senin şafağına alt devrelerin özenicek.
Bu şekilde askerlik böyle gelmiş böyle gidecek

Kızlar Hesnadan haber alanınız varmı eşinin durumu nasıl acaba Razıscım senınkı ne alemde varmı bişey canım

[video=youtube;VRP8cwlqm7s]http://www.youtube.com/watch?v=VRP8cwlqm7s[/video]

Ne oldu canım yaa eminim aniden olan bir şey değil, birikimler sebep oldu bu karara ama üzüldüm gerçekten, sevenlerin ayrılmasına dayanamıyorum, sonuçta emek zaman veriliyor, inşallah hayırlısı ne ise o kararı alırsınız... :26:

Kıyamam canım yaa... Daha hala kabullenme sürecine girememişsin o sürece girmem benim de çook uzun sürmüştü... Allah bir şekilde sabrını gücünü veriyor merak etme, yeter ki daha büyük dertler vermesin...

Kızlar Hesnadan haber alanınız varmı eşinin durumu nasıl acaba Razıscım senınkı ne alemde varmı bişey canım

Canım ben de akşam görüşebildim eşimle, o halde eşimi çalıştırmışlar daha doğrusu kantini devretmesi gerekiyormuş, sayım falan yaptırmışlar devir aşaması derken göndermemişler bir yere, revir dosyası açılması gerekiyormuş ona yetişememiş bu işlerden... Çok canım sıkıldı benim de... Bir de eşim gataya sevk etmek istemiyor gibiler dedi ama bilmiyorum yaa yani o halde daha nasıl dayanabilir hiç bilmiyorum inşallah kalıcı bir rahatsızlığa sebep olmaz...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…