sagol Ebrummm aminn cnm
canım hayırlı ugurlu olsun sıra sana da gelsin ablandan sonraaa
sınava mı giriyo askerinn güzelll.sen de öyle tabi dimi?ne okuyosunuz cnm kimbilir kaç kere anlattın ama ablanda kafa kalmadı ki
İnşallah tatlım nasıl oldunuz barıştınızmı? Biz konuştuk akşam çok özledim ben bitsin artık
ne demek canım ... pazartesi elime ulaşacak saatim geldikten sonra kalitesi hakkında da bilgi verebilirim
Çok iyi olur valla canım :-d cok sevindirik olurum :-d
dayanamıyorum ya bitmiyor bitmeyecek gibi geliyor millet 100 demiş 50 demiş 30 demiş yokk sanki oldugum yerde sayıyorum günler hiç azalmıyoüstelik sevdiğim hiç rahat değil
benim güneşim onun gülüşünde saklıydı ve ben o gitti gideli gecelere mahkumum.... zifiri karanlık her yer korkuyorum sen yoksun ve ben kendimi çok güçsüz hissediyorum askımm(((
bu tickerda hiç ilerlemiyor zaten((
dayanamıyorum ya bitmiyor bitmeyecek gibi geliyor millet 100 demiş 50 demiş 30 demiş yokk sanki oldugum yerde sayıyorum günler hiç azalmıyoüstelik sevdiğim hiç rahat değil
ayy cnm üstte yazdıklarını es geçiyom sonunu bi okudum şook oldum noluyo ya neden böyle oldunuz canım.senin başlardaki yazılarını hatırlıyorum ne çok seviyosunz aslında birbiriniziSaol ablacım hayırlısıyla o günleride görürüz inşallah.
Evet abla ibo insan kaynakları okuyor, bende işletme yönetimi okuyorum.
Estafurullah abla herzaman sor herzaman söylerim bende çoğu şeyi hep unutuyorumm.
Bu arada kızlar biz dün gece ayrıldık bakalım sonumuz nolucak konuşarak ayrıldık olmuyor artık oda farkında bende sadece vakit geçiriyoruz askerden gelene kadar bişey demicektim ama o dayanamadı açtı konuyu ve konuştuk o söyledi ben doğruladım artık tahammul kalmadı. Allahım hayırlısını göstersin bize
Canım 100 50 30 bu şafakları yazılmış olabilir ama herkes senin gibi başladı.Benim şafağım da çok 319 zaman geçtikçe şafağın azalacak iyi bir sabır gerektiyor zor ama bitmiyecek diye birşey yok sağ salim gelsinler bitmeyen askerlik gördün mü sen allahın iziniyle bitecek
Tikerin 12 aydan düşünce ilerlemeye başlıyacak şuan ondan ilerlemiyor.
( çok üzgünüm ya ne bilim.. bende o günlere gelmek istiyorum ya onun yatagını yorganını kıskanıyorum böyle bişey olamaz soluduğu havayı baktığı gökyüzünü onun üstüne düşen yağmur tanecilerini kıskanıyorum
Bu arada kızlar biz dün gece ayrıldık bakalım sonumuz nolucak konuşarak ayrıldık olmuyor artık oda farkında bende sadece vakit geçiriyoruz askerden gelene kadar bişey demicektim ama o dayanamadı açtı konuyu ve konuştuk o söyledi ben doğruladım artık tahammul kalmadı. Allahım hayırlısını göstersin bize
( çok üzgünüm ya ne bilim.. bende o günlere gelmek istiyorum ya onun yatagını yorganını kıskanıyorum böyle bişey olamaz soluduğu havayı baktığı gökyüzünü onun üstüne düşen yağmur tanecilerini kıskanıyorum
Kızlar Hesnadan haber alanınız varmı eşinin durumu nasıl acaba Razıscım senınkı ne alemde varmı bişey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?