Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 08.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…89 cnmsın64…

…116 yener_tugba…

…131 fatihatice03…

…131 duygum…

…132 superisiii…

…132 bOniTO…

…133 DerinSu…

...133 cesurcvcv

...133 holofira...

…133 kubra17…

…133 aalis…

… 135 omerabia…

...138 hera91...

…138 goqce…

…139 ErreS…

…159 SeNLeYM…

... 178 kelebek.hill ...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

… 202 H_İ_S …

…213 iboebru….

…224 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....225 nesliiiiiiiiii...

…226 Brrk…

...226 OZGEGURUR...

...226 esraa42...

...227 dilara1331

..228 kelebekd ...

…228 Kayra95...

…228 buket1811…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....318 chidoshimedo....

...318 GRGR...

...318 mayamaya11

...318 tugbaoguzhan

...318 BerlD...

...318 svsaskim...

...351 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...407 xxIpekxx...

...408 depresiffpolyanna...

...409 nesilll...

...411 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Son düzenleme:

08/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:…flores = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:…harme = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Şafak İnşallah 228 ...

Mehtap galiba sanırım İnşallah 17 .....

Şafağım çok ama mehtabım iç açıcı çok şükür ...

Hesna ablacım dün şafağımı düzeltmiştik ya hani senle. değiştirirsin diye yazmadım ben unuttun beni herhalde

şafağım 4 0 8

Bugün düzelttim canım kusuruma bakma, unutmuşum kafam dalgındı dün...

Kızlar Hesnadan haber alanınız varmı eşinin durumu nasıl acaba Razıscım senınkı ne alemde varmı bişey canım
canım Hesnaya bakmaya geldim ben de altta okudum canım sıkıldı
eşimle akşam konustum Duygucum,iyimiş ama dün bişy yapamamışlar burdaki gata yanlış bölüm ismi yazmış,endokrinoloji yerine dahiliye yazmış.yarın onu düzeltecekler.sevk işlemleri olacakmış askeriyeden.oradaki gatada yatacak sanırım.anlıycagın yarın çıkıyo doktora anca.

canım yaa sıkma canını diyemicem can sıkıcı bi durum gerçekten.neden böyle yapıyolarki yaaa.onun kantin işide baya sorumluluk yedek asker yokmu ki acaba:26:umarım sevk ederler Hesnam duamdasın canım.rabbim ferahlık versin eşin iyi olsun inş.

Son düzenleme:

Evet canım çok sıkıldım gerçekten hatta eşime o kadar çok soru sordum ve eleştirdim ki onu da bunalttım.... Biraz keyfim kaçtı o yüzden... O topik senin bu topik benim dolanıyordum şimdi gördüm, kafayı dağıtayım diye ne kadar dağıtsam da iç huzurum ve keyfim yok

Sen de yarın alırsın artık eşinden haber değil mi canım yazarsın dua ediyorum ben de...

of canım yaaa.kaçmaz mııben bile sinir oldum çok vallahi...adam biraz rahata ermişti şimdide bu çıktı tövbe yaaa.Allahım şifa versin yarın alırım cnm.hastaneye yatar işte anca.kan verir sabah öyle yani

Evet öyle oldu, bu kantin işlerinde para döndüğü için başka askere veremiyorlar, eşim bırakacaktı kantinciliği o yüzden denk geldi devrettirdiler.... Sizin iş de yarın belli olacak yani.. İnşallah sağlık açısından olumlu sonuçlar çıkar canım yaa bir de ona üzülmeyin

ANLADIM CNM,HAYIRLISI.GEÇİRECEZ BU GÜNLERİDE İNŞ BEE

yarın bişey belli olmaz kuzum,1 haftada ancasagol bebem inş hayırlı sonuclar çıkar.

Son düzenleme:
8 ocak oldu,,, tam 5 ay var düğünümüze,, bazen çok varmış gibi gelsede bazende çok az kalmış gibi geliyor,,, ben aşkıma kavuşmak için deliriyorum kızlar,, düğün şafagı askerlikten zor mu ne

Ooof oof say say nereye kadar ya

Son düzenleme:

Hadi İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarımda varsın Razişcim Allah hepımıze yardım etsin..

Ablacıklarım barıştık dayanamdı 1 gün bile o mesaj attı nerdesin sen yüzüğü çıkardınmı dedi bende yok dedim çıkmicak o parmağından dedi bende dün öyle demiyordun dedim oda yaa ben sensiz yaşıyabilrmiyim benim olmadığını düşündüğümde nefes alamıyoru kalp atışımın şekli bile değişiyor yapamıyorum sensiz vazgeçemiyorum senden falan dedi. bende bunları neden ayrıldıktan sonra söylüyorsun birlikteyken nie böyle davranmıyorsun dedim oda bilmiyorum bende falan dedi ama Maşallah şuan ilgili mesaj atıp duruyor özledim diyor seviyorum diyor bakalım inşallah bozulmaz onunda benimde ilacımız ikimiziz ikimizin elinde herşey inşallah oda bende eskisi gibi oluruz şimdi başladık bakalım hayırlısı neyse o olsun ablalarım ilgilendiğiniz içinde teşekkür ederim

Bu arada hesna ablacım eşinee çok üzüldüm nasıl böyle birşey yaptırıyorlar anlamıyorum insanlık kalmamış kimsede ya herkes kendini düşünüyor.
Yazıklar olsun bu milleti böyle yapanlara o neden askerde vatanı korumak için nie o hale geldi onlar yüzünden el üstünde tutucaklarına dahada yerlere atıyorlar pislikler çok sinir oldum ablacım sen bozma moralini hayırlısıyla iyileşicek eşin sen sakin olki eşine moral ver ablacım inşallah bu hafta gidebilirsin yanına

Bebeğim kırgınlıklarımızı göremeyecekleri bi yerdeler bencilce davranabiliyorlar ...sen kendini üzme ...bir de benim mehtap iptal... gitmiyorum

Ebrucum canım çok sevindim barışmanıza umarım bir daha ayrılma noktasına gelmessiniz hepımızın sınırlerını cok bozuyo bu uzaklık ama yapıcak bişey yok gibi gorunuyo yalnızca sabır ..

Bebeğim kırgınlıklarımızı göremeyecekleri bi yerdeler bencilce davranabiliyorlar ...sen kendini üzme ...bir de benim mehtap iptal... gitmiyorum
Hayırdır canım nie gitmiyorsun?
Ebrucum canım çok sevindim barışmanıza umarım bir daha ayrılma noktasına gelmessiniz hepımızın sınırlerını cok bozuyo bu uzaklık ama yapıcak bişey yok gibi gorunuyo yalnızca sabır ..

Saoll tatlım benim amin inşallah hiç birimiz artık böyle kırgınlıklar üzgünlükler yaşamayız. Herşey çok zor gerçektende ne askerlerimiz dayanabiliyor nede bizler artık sabır taşıyor bir süreden sonraa Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yavrum

Ayy düzelttik arayı tugbişşiimm :))) mutluyum..iyiyiz su an çok dikkatliyiz Hayırdır yavrukuşum sen neden vazgeçtin,kızz kalmış 38 günün hee harika yaaa çok mutlu oluyorum valla sana
Nisan'a kadar kilo tickerı yaptım sonra gene şafak tickerı yapcam hem azalmış olur günler de ayyyy

Son düzenleme:

ben bileti aldım ama henüz bilet kesilmediği için kamilkoçun sitesinde görünür durumdaydı ...uğur da dün nete girdi önümüzdeki ay gelicek diye rezervasyon yaptırmak için kamilkoçun sitesinde benim bileti gördü hava koşulları vs de kötü olduğu için gitmemi istemiyor biletleri de iptal etti ben gelicem önümüzdeki ay ne gerek var dedi durdu...var bunda da bi hayır ne diyelim

bu arada aralar bozulmasın hava soğuk yeterince zaten haydi sevgi kelebekleri üzülmeek yoook

ben de kilo vermeye azmettim kızzz incecik olucam inşallah

Son düzenleme:
Ayyy çok sevindim tatlım hadi hayırlısııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…