Hesna ablacım dün şafağımı düzeltmiştik ya hani senle. değiştirirsin diye yazmadım ben unuttun beni herhalde
şafağım 4 0 8
canım Hesnaya bakmaya geldim ben de altta okudum canım sıkıldıKızlar Hesnadan haber alanınız varmı eşinin durumu nasıl acaba Razıscım senınkı ne alemde varmı bişey canım
Ne oldu canım yaa eminim aniden olan bir şey değil, birikimler sebep oldu bu karara ama üzüldüm gerçekten, sevenlerin ayrılmasına dayanamıyorum, sonuçta emek zaman veriliyor, inşallah hayırlısı ne ise o kararı alırsınız... :26:
Kıyamam canım yaa... Daha hala kabullenme sürecine girememişsin o sürece girmem benim de çook uzun sürmüştü... Allah bir şekilde sabrını gücünü veriyor merak etme, yeter ki daha büyük dertler vermesin...
canım Hesnaya bakmaya geldim ben de altta okudum canım sıkıldı
eşimle akşam konustum Duygucum,iyimiş ama dün bişy yapamamışlar burdaki gata yanlış bölüm ismi yazmış,endokrinoloji yerine dahiliye yazmış.yarın onu düzeltecekler.sevk işlemleri olacakmış askeriyeden.oradaki gatada yatacak sanırım.anlıycagın yarın çıkıyo doktora anca.
canım yaa sıkma canını diyemicem can sıkıcı bi durum gerçekten.neden böyle yapıyolarki yaaa.onun kantin işide baya sorumluluk yedek asker yokmu ki acaba:26:umarım sevk ederler Hesnam duamdasın canım.rabbim ferahlık versin eşin iyi olsun inş.
Evet canım çok sıkıldım gerçekten hatta eşime o kadar çok soru sordum ve eleştirdim ki onu da bunalttım....Biraz keyfim kaçtı o yüzden... O topik senin bu topik benim dolanıyordum şimdi gördüm, kafayı dağıtayım diye ne kadar dağıtsam da iç huzurum ve keyfim yok
Sen de yarın alırsın artık eşinden haber değil mi canım yazarsın dua ediyorum ben de...
of canım yaaa.kaçmaz mııben bile sinir oldum çok vallahi...adam biraz rahata ermişti şimdide bu çıktı tövbe yaaa.Allahım şifa versin yarın alırım cnm.hastaneye yatar işte anca.kan verir sabah öyle yani
Evet öyle oldu, bu kantin işlerinde para döndüğü için başka askere veremiyorlar, eşim bırakacaktı kantinciliği o yüzden denk geldi devrettirdiler.... Sizin iş de yarın belli olacak yani.. İnşallah sağlık açısından olumlu sonuçlar çıkar canım yaa bir de ona üzülmeyin
canım Hesnaya bakmaya geldim ben de altta okudum canım sıkıldı
eşimle akşam konustum Duygucum,iyimiş ama dün bişy yapamamışlar burdaki gata yanlış bölüm ismi yazmış,endokrinoloji yerine dahiliye yazmış.yarın onu düzeltecekler.sevk işlemleri olacakmış askeriyeden.oradaki gatada yatacak sanırım.anlıycagın yarın çıkıyo doktora anca.
ayy cnm üstte yazdıklarını es geçiyom sonunu bi okudum şook oldum noluyo ya neden böyle oldunuz canım.senin başlardaki yazılarını hatırlıyorum ne çok seviyosunz aslında birbirinizi( üzüldüm valla..inş geldiginde düzeltirsiniz herşeyi.
...
Ne oldu canım yaa eminim aniden olan bir şey değil, birikimler sebep oldu bu karara ama üzüldüm gerçekten, sevenlerin ayrılmasına dayanamıyorum, sonuçta emek zaman veriliyor, inşallah hayırlısı ne ise o kararı alırsınız... :26:
Canım ben de akşam görüşebildim eşimle, o halde eşimi çalıştırmışlar daha doğrusu kantini devretmesi gerekiyormuş, sayım falan yaptırmışlar devir aşaması derken göndermemişler bir yere, revir dosyası açılması gerekiyormuş ona yetişememiş bu işlerden... Çok canım sıkıldı benim de... Bir de eşim gataya sevk etmek istemiyor gibiler dedi ama bilmiyorum yaa yani o halde daha nasıl dayanabilir hiç bilmiyorum inşallah kalıcı bir rahatsızlığa sebep olmaz...:26:
Bıraktım gerçekten cunku zaten cok kırgınım, ne yapacağını çok merak ediyorum bi hamle yapsa belki alttan alırım ama onu da bilmiyorum cunku cok fena kırgınım..
Haberi olmaması imkansız bu sefer kendısı de kırdıgının farkınd ave bi şey yapamıyo bence..yanı bence dyorum cunku hiç haberim yok çok kırgınım, kendi haline bıraktım bakalım...umarım zaman her şeye ilaç olur..hayırlısı..
Canım yaa halletmenize çok sevindim gerçekten..ben de yazcam gelişme olursa ama çok umutsuzum su an..kısmet...
Ah yavrucum yaa senın adına ne cok sevınıyorum bılseennn...cok mutlu oldum..Allah kavustursun suprızınle sok et onu
Bugün düzelttim canım kusuruma bakma, unutmuşum kafam dalgındı dün...
Hayırdır canım nie gitmiyorsun?Bebeğim kırgınlıklarımızı göremeyecekleri bi yerdeler bencilce davranabiliyorlar ...sen kendini üzme ...bir de benim mehtap iptal... gitmiyorum
Ebrucum canım çok sevindim barışmanıza umarım bir daha ayrılma noktasına gelmessiniz hepımızın sınırlerını cok bozuyo bu uzaklık ama yapıcak bişey yok gibi gorunuyo yalnızca sabır ..
Bebeğim kırgınlıklarımızı göremeyecekleri bi yerdeler bencilce davranabiliyorlar ...sen kendini üzme ...bir de benim mehtap iptal... gitmiyorum
Hayırdır canım nie gitmiyorsun?
Saoll tatlım benim amin inşallah hiç birimiz artık böyle kırgınlıklar üzgünlükler yaşamayız. Herşey çok zor gerçektende ne askerlerimiz dayanabiliyor nede bizler artık sabır taşıyor bir süreden sonraa Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yavrum
Ayy düzelttik arayı tugbişşiimm :))) mutluyum..iyiyiz su an çok dikkatliyizHayırdır yavrukuşum sen neden vazgeçtin,kızz kalmış 38 günün hee harika yaaa çok mutlu oluyorum valla sana
Nisan'a kadar kilo tickerı yaptım sonra gene şafak tickerı yapcam hem azalmış olur günler de ayyyy
Ayyy çok sevindim tatlım hadi hayırlısııııııııııı
Ayy düzelttik arayı tugbişşiimm :))) mutluyum..iyiyiz su an çok dikkatliyizHayırdır yavrukuşum sen neden vazgeçtin,kızz kalmış 38 günün hee harika yaaa çok mutlu oluyorum valla sana
Nisan'a kadar kilo tickerı yaptım sonra gene şafak tickerı yapcam hem azalmış olur günler de ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?