Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başkalarının kız arkadaşları bile benden daha değerli onunla oturup sohbet ediyor gülüp eğleniyor ama beni yok sayıyor. onlar için benim yüzüme teli kapatıyor sonra da tamamen kapatıyor. neden böyle oluyor neden ya neden

yemmin ederem ki diyarbakırdayam (itinayla şive kapılır )

ne yazdım kızıııım ne neeee ben görmediiiiim

bu arada bende ki şafak değil kol böreği 318 benim ilkokul numaram heaaaa
Sizin topicten yazdım hatunn
O vakit çaveni başi?
Kıyamam sana nilümm ya acaba işin çok yoğun diye onunla ilgilenemediğin içinmi böyle davranıyorr?

canım dur bi sakin ol hemen kötü kötü şeyler düşünme..bak erkekler böyledir tatlım,erkek arkadaslarla buluştuklarında sevgilisi yada karısı farketmez durmadan aranmak istemezlerbenim eşim binde 1 buluşma yapar biraz geciksin bin kere ararım anlar ama kısa keser...neyse...kız olayında da mutlaka bişey vardır canım bi anlatmasını bekle sıkbogaz etme derim cidden bak.vardır bi açıklaması...tabiki senin yerine koyarsam kendimi can sıkıcı bi durum ama gerekçelerini ögrenmeden kendinide yıpratma derim.aramasını bekle bakalım ne dicek.

Çok ilginç davranmış orası kötü evet ama hemen aklına kötü şeyler getirme, erkeklerin bu tarz konularda üstüne gittin mi garezine yapıyorlar... Uyuzluk olsun diye öyle davranmıştır... Yoksa ortamda kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ben canım içini ferah tut....

Askerimden önce başka biri vardı aynen böyle bir duruma düşmüştüm aynısı aynı konuşmalar aynı durum aynı tepki

seninkini bilmem ama ben o zaman harbiden salaktım öyle biri için neler yaptım sonra olan oldu ayrıldık

aynı durum garip gerçekten bende sadece bana mı vurdu demiştim

hani durum bunu kurtarabilir bilmiyorum sonuçta ne olursa olsun olay da masumiyet varsa eğer arayıp durum bu demeli gibi geliyor telefonu kapatmak

ayrıca garip.

Nilüüü ayrıca Ebruya katılıyorum canım,acaba işler yogun görüşemiyosun yanına gitmiyosun diye kızgın olmuş olabilir mi:26:

Seni çoook iyi anlıyorum, biz bayanlar hep böyle hassas davranıyoruz, niye aramadı, niye gitti, yoksa beni sevmiyor mu, bak bak başkalarına böyle yaptı, hep sorgu suallerle dolu beynimiz, kendimizi yıpratıyoruz sadece de haberimiz yok, ben bile kaç yıllık eşim o kadar iyi tanıyorum bir şeyi neden yaptığını neden yapmadığını gözünden anlarım, ama ben bile bazen böyle hassas dönemlerimde özellikle niye böyle yaptın niye şöyle yaptın diye başının etini yiyorum, trip yapıyorum, hiiiiiç kendini üzme, olan sana olur, zaten bunun açıklamasını yapacaktır sana daha sonra...

arkadaşının ailesiyle yaşadığını düşünüyordum ama öyle değilmiş bekar eviymiş ama bunu bana böyle söylemesi gerekirdi. kızın geleceğinden haberi yoksa da arayıp böyle böyle oldu demeliydi ama yapmadı. teli tamamen kapatıp benden kurtuldu. çünkü ben asla öyle bir ortamda bulunmasını istemezdim. ben istemiyorum diye o ortamda kalmamazlık da etmezdi çünkü bana zerre kadar değer vermiyor. ben üzülür müyüm rahatsız mı olurum diye düşünmüyor. oturup film izlemişler bir de kalbim sıkışıyor kızlar çok kötüyüm

şu an benim çok üzüldüğümü ağladığımı biliyor ama açıp aramıyor bu durumu nasıl kabul edebilirim nasıl anlatayım kendime ben onun için neler yaptım karşılığı bu mu olmalıydı benim onun erkek arkadaşlarıyla facede sohbet etmemi bile istemiyor ama o benim hiç tanımadığım kızlarla aynı ortamda laylaylom yapıyor belki de içmişlerdir hep birlikte

canım yaaa,durrr kalbin mi sıkışıyoo yapma kuzum yaaa bak yarını beklee sorular cevabını bulacaktır.

bak bi konuda hak verdim şimdi,kız oraya geldigi gibi seni aramalıydı aklına bişi gelmesin diye konuşmalıydı...hay Allah yaa...bide tabi telefonu kapamamalıydı

bence seni bu kadar üzmeye hakkı yok şimdi kendimi koyuyorum onun yerine

kıyamam bir kere ya ararım yani evet bu ortamdayım ama sebeb şu şu derim gönül alırım kıyamam ne bilim çok mu duygusal yaklaşıyorum ki

hala kapalı hala ben ona anlayışlı davrandığım için mi böyle oluyor kızlar ya illa tepeme mi çıkması gerekiyor illa ki arkadaşlarıyla buluşmasına ses çıkarmadım diye bi adım daha mı ilerisini yapması gerekiyor ben gitsin arkadaşlarıyla görüşsün eğlensin, maç yapsın, oyun oynasın, geri dönecek doya doya geçirsin şu günlerini diyorum ama o benim yaptığım iyiliği suistimal ediyor el alemin kızlarıyla aynı evde...

canım en son yazdıgın cümleye kadar sonuna kadar haklısın...ama kızlarla bi işi oldugunu sanmam ben...biraz sıkmak gerekiyo erkekleri ama biliyo musun.bundan sonra bu konularda biraz daha farklı davranırsın abla tavsiyesi..kötü biş iyapcak diye degil asla,bak böyle suistimal edip kaça kadar aramıyo canını sıkıyo yani ondan diyorum salma...yoksa güveniyosundur mutlaka şimdi kızgınlıkla konusuyosun.

Nilüfercim canım üzme kendini canım bu kadar yaa emin ol hiç bir şey senin tatlı canın kadar değerli değil... Razişimin dediği gibi şu an çok hassassın ve kızgınsın, o yüzden böyle konuşuyorsun, biraz ortamın sakinleşmesini bekle canım benim elbette tatlı tatlı konuşur halledersiniz... Yoksa sakıncalı bir şey yapılmadığını sen de biliyorsun ama hassa olduğun için şu an farkında değilsin...

burdayım kızlar. aradı. kız sonradan gelmiş. biz üç erkek takılacaktık öyle dedi. ama ne olursa olsun kız geldiği an beni aramalıydı ama yapmadı çünkü beni düşünmüyor hele teli kapatması... üzüldüğümü, kırıldığımı bile bile teli kapatıyor, aradığında özür bile dilemiyor, kendinde hata bulmuyor, bunu yapan o ama hatalı olan benim mesaj çekmiş ben seninle kendimi düşünemiyorum ömrümü kısaltıyorsun yazmış bir de

yaw hem suclu hem güçlü diyosun heee bak kızdım şimdi özüe dilemek bu kadar zor olmamalı birbirini seven insanlar için...en son yazdıgına inanamıyorum şuanda,Nilü sen bunun öncesinde kızdıracak birşey yapmadın dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…