Sizin topicten yazdım hatunnyemmin ederem ki diyarbakırdayam(itinayla şive kapılır )
ne yazdım kızıııım ne neeee ben görmediiiiim
bu arada bende ki şafak değil kol böreği318 benim ilkokul numaram heaaaa
Kıyamam sana nilümm ya acaba işin çok yoğun diye onunla ilgilenemediğin içinmi böyle davranıyorr?bugün eve geldim telde konuşuyorduk mahalleden bir arkadaşıma gitcem dedi. ben de tamam dedim. çok az konuştuk. çocuklarla buluşayım ondan sonra ararsın konuşuruz dedi. aradım konuştuk ama yine çok kısa. hani onlarlayken konuşabilirdik dedim ben öyle bir şey demedim dedi, sen yanlış anlamışsın dedi. ben de hayır aynen öyle söyledin dedim. tamam ben yanlış söylemişim konuşamıcam, ben kapatıyorum deyip kapattı. sonra tekrar aradım meşgule attı tekrar aradım kapalıydı. az önce aradım açmış. açtı teli neden kapattın dedim sence neden dedi. o sırada arkadan erkekli kızlı konuşamalr duydum. kız mı var orda dedim evet ahmetin kız arkadaşı dedi. ne alaka dedim. anlatırım dedi. sen bana öyle bir ortama gideceğini söylememiştin nerden çıktı o dedim. sora konuşuruz dedi. bunu bana söylemen gerekmiyor muydu dedim. yoo diyorve şimdi yine kapattı teli ne yapıyor onlar orda ne yapıyorlar
bugün eve geldim telde konuşuyorduk mahalleden bir arkadaşıma gitcem dedi. ben de tamam dedim. çok az konuştuk. çocuklarla buluşayım ondan sonra ararsın konuşuruz dedi. aradım konuştuk ama yine çok kısa. hani onlarlayken konuşabilirdik dedim ben öyle bir şey demedim dedi, sen yanlış anlamışsın dedi. ben de hayır aynen öyle söyledin dedim. tamam ben yanlış söylemişim konuşamıcam, ben kapatıyorum deyip kapattı. sonra tekrar aradım meşgule attı tekrar aradım kapalıydı. az önce aradım açmış. açtı teli neden kapattın dedim sence neden dedi. o sırada arkadan erkekli kızlı konuşamalr duydum. kız mı var orda dedim evet ahmetin kız arkadaşı dedi. ne alaka dedim. anlatırım dedi. sen bana öyle bir ortama gideceğini söylememiştin nerden çıktı o dedim. sora konuşuruz dedi. bunu bana söylemen gerekmiyor muydu dedim. yoo diyorve şimdi yine kapattı teli ne yapıyor onlar orda ne yapıyorlar
bugün eve geldim telde konuşuyorduk mahalleden bir arkadaşıma gitcem dedi. ben de tamam dedim. çok az konuştuk. çocuklarla buluşayım ondan sonra ararsın konuşuruz dedi. aradım konuştuk ama yine çok kısa. hani onlarlayken konuşabilirdik dedim ben öyle bir şey demedim dedi, sen yanlış anlamışsın dedi. ben de hayır aynen öyle söyledin dedim. tamam ben yanlış söylemişim konuşamıcam, ben kapatıyorum deyip kapattı. sonra tekrar aradım meşgule attı tekrar aradım kapalıydı. az önce aradım açmış. açtı teli neden kapattın dedim sence neden dedi. o sırada arkadan erkekli kızlı konuşamalr duydum. kız mı var orda dedim evet ahmetin kız arkadaşı dedi. ne alaka dedim. anlatırım dedi. sen bana öyle bir ortama gideceğini söylememiştin nerden çıktı o dedim. sora konuşuruz dedi. bunu bana söylemen gerekmiyor muydu dedim. yoo diyorve şimdi yine kapattı teli ne yapıyor onlar orda ne yapıyorlar
başkalarının kız arkadaşları bile benden daha değerlionunla oturup sohbet ediyor gülüp eğleniyor ama beni yok sayıyor. onlar için benim yüzüme teli kapatıyor sonra da tamamen kapatıyor. neden böyle oluyor neden ya neden
başkalarının kız arkadaşları bile benden daha değerlionunla oturup sohbet ediyor gülüp eğleniyor ama beni yok sayıyor. onlar için benim yüzüme teli kapatıyor sonra da tamamen kapatıyor. neden böyle oluyor neden ya neden
arkadaşının ailesiyle yaşadığını düşünüyordum ama öyle değilmiş bekar eviymiş ama bunu bana böyle söylemesi gerekirdi. kızın geleceğinden haberi yoksa da arayıp böyle böyle oldu demeliydi ama yapmadı. teli tamamen kapatıp benden kurtuldu. çünkü ben asla öyle bir ortamda bulunmasını istemezdim. ben istemiyorum diye o ortamda kalmamazlık da etmezdi çünkü bana zerre kadar değer vermiyor. ben üzülür müyüm rahatsız mı olurum diye düşünmüyor. oturup film izlemişler bir dekalbim sıkışıyor kızlar çok kötüyüm
şu an benim çok üzüldüğümü ağladığımı biliyor ama açıp aramıyorbu durumu nasıl kabul edebilirim nasıl anlatayım kendime ben onun için neler yaptım karşılığı bu mu olmalıydı benim onun erkek arkadaşlarıyla facede sohbet etmemi bile istemiyor ama o benim hiç tanımadığım kızlarla aynı ortamda laylaylom yapıyor belki de içmişlerdir hep birlikte
hala kapalı halaben ona anlayışlı davrandığım için mi böyle oluyor kızlar ya illa tepeme mi çıkması gerekiyor illa ki arkadaşlarıyla buluşmasına ses çıkarmadım diye bi adım daha mı ilerisini yapması gerekiyor ben gitsin arkadaşlarıyla görüşsün eğlensin, maç yapsın, oyun oynasın, geri dönecek doya doya geçirsin şu günlerini diyorum ama o benim yaptığım iyiliği suistimal ediyor el alemin kızlarıyla aynı evde...
Nilü gitti :26:
Selam kızlaarr
Selam kızlaarr
burdayım kızlar. aradı. kız sonradan gelmiş. biz üç erkek takılacaktık öyle dedi. ama ne olursa olsun kız geldiği an beni aramalıydı ama yapmadı çünkü beni düşünmüyorhele teli kapatması... üzüldüğümü, kırıldığımı bile bile teli kapatıyor, aradığında özür bile dilemiyor, kendinde hata bulmuyor, bunu yapan o ama hatalı olan benim mesaj çekmiş ben seninle kendimi düşünemiyorum ömrümü kısaltıyorsun yazmış bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?