Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burdaydı ama yaa :44:

selam canım nasılsın?

selam canım hoşgeldin..noldu seninde mi canın sıkkın.

mrb kızlar.. başka kimin canı sıkkın incelemedim sayfaları ama sinirliyim.. profilimden dha önce actıgım konulara bakarsanız büyük görümcem kücüğü ile kavga etmiş benim ne olaydan ne kavgadan haberim var faceden sert bir mesaj göndermişti bana. hiç haberim olmayan bir konu hakkında sucladı beni sonra özür diledi falan.. nişanlım bana demişti sil onu faceden seni kimsenin üzmeye hakkı yok diye bende silmedim büyüktür. biz kücüğüz insanlık bizde kalsn die şimdi o beni silmiş + engellemiş. nişanlımın hesabından giriş yapınca anladım..

keşke ben onu önce silseydim diye kızıyorum kendimeeee

Salaklık yaa alttan almamak lazım hiç bir zamann..
Hiç huyum değildir ama Şimdi bir duvar yazısı yazmak istiyorum kapak bir söz atasözü ne olursa farketmezzz siz bulurmusunuzzz.. çok sinirliyim suaann o kim ki yaa hem suclu hem güclü

Kıyamam kuzum yaa üzüldün epey harap ettin kendini, hem suçlu hem güçlü evet insan gönül almak için bile özür diler, neyse biliyorsun işte az çok bu da mehmetin fıtratı Mesaj üstüne sen ne yazdın canım :44:

Sizin topicten yazdım hatunn
O vakit çaveni başi?

[/B]

başi başi bebitooom, vallah görmemişem yzdığını bi daaa mı yazsan

nilü'm arayıp konuşma mevzuundan önce kızdan haberi yoktu ya eve gittiğinde ordaydı ya da sonradan geldi arkadaşlarına kızdı mehmette sana patladı diye düşünüyordum ama o mesaj nedir öyle ! kusura bakma kendi tabirimle konuşucam acıcık bu ne dangozluk, bu ne aymazlık beeee sen ki kaç aydır yolunu gözlüyon, iznini doyasıya yaşasın diye ki elinden gelmiyor olsa bile üzerine düşüyosun o mesaj nedir öyle.düşme üzerine kuzum soğuk, basit ve mesafeli konuş sonuçta benim danam gibi odun değildir inşallah ki anlar ne kadar kırıldığını.çünkü biz ne kadar kırılıyoruz desekte onlar kendi yüreklerinde hissetmeden anlamazlar kırıldığını.. sen üzme o bebiş poposu canını (tabirimin ağzını yiyim bee) senden değerli mi o kız sanki elbet kürkçü dükkanına döneceeeeeeeeeek

hiçbir şey yapmadım canım kendisi aradı kameradan görüşelim dedi şu an konuşuyoruz ama mutsuzluğumu görmezden geliyor

Nilüfercim seni az biraz tanıyorum burdan.. ilk baş kızı söylememiş sonrada telefonunu kapatıyor birde ömrümü kısaltıyorsun diyorr çok ayıp etmiş.. biz böyle birşeyi yapsak demediklerini yapmadıklarını bırakmazlar.. huyunu sen daha iyi bilirsin ama bence biraz sessiz kal cvp atma aramalarına karşılık verme yaptığı eşşekliği anlasııınnn

aman boşver be canım ya iyi olmuş öyleyse...sen gereken saygıyı yapmışsın nişanlın sil dese bile silmemişsin..hem bunlar kendi konuları içine seni niye çekiyolarki anlamıyom ben...sen bak askerinle iyi olmaya gerisi teferruat tatlım.şimdi sen o seni sildigi için degil,sen onu ondan önce silmedigin için kendine kızıyosun ama olan olmuş boşver.bundan sonra ona göre davranırsın hiç sıkma canını

hiçbir şey yapmadım canım kendisi aradı kameradan görüşelim dedi şu an konuşuyoruz ama mutsuzluğumu görmezden geliyor

Peki hala bu konu üzerine mi konuşuyorsunuz havadan sudan mı? Eğer canın sıkkınsa ve düzelmiyorsa konuyu konuşmakta diret bence... Biraz da onun canı sıkılsın bakalım

Valla bilmiyorum canım neden kendi iç karısıklarına benide çekmeye calısıyorlar...

Keşke saygı göstermeseydim keşkee..

Aynen ben onu silmedimde SİLİNDİM diye kızıyorum bu gece uyku uyuyamam melisa çayı bile fayda etmez.

ya biraz sorunlu bi aile galiba canım tanımdan konusuyom ama...şimdiden böyleyse evlendiginizde dahada çekerler..çok içli dışlı olunmaması gereken tiplerden yani...ne uyuyamıcan yaa sacmalama kızz kim için uyuyamıcan onu bi düşün degermi ki uykunu kaçırmaya?

Peki hala bu konu üzerine mi konuşuyorsunuz havadan sudan mı? Eğer canın sıkkınsa ve düzelmiyorsa konuyu konuşmakta diret bence... Biraz da onun canı sıkılsın bakalım

onlarca şey yazdım ama susuyor o kızlar gibi lalaylom yapmıyor onu güldürüp eğlendiremiyorum diye oluyor di mi

Değmez ama keşke ben silmiş olsaydım düşüncesi yok muuu...

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı yazsammm ??

Nilücüm demin yazdıgımı görmedin cnm,onu böyle şeyler söylemeye iten bişi oldumu aranızda ? kızdırdınmı bu günlerde hiç ? yoksa bi insan neden hem suclu olup hemde ömrümü kısaltıyosun seninle olmayı düşünemiyorum gibi şeyler der ki...ya söylediklerinin seni ne kadar incitecegini farkedemiyor ve basit bi söz sanıyor kendince...yada kızınca ne dedigini bilmiyor gibi...

olsun düşünme öyle..belki de senin onu silecegini anlamıştır önce davranmak istemiştir biliyodur hatasını

söz düşünelim o vakit hmmmm

olsun düşünme öyle..belki de senin onu silecegini anlamıştır önce davranmak istemiştir biliyodur hatasını

söz düşünelim o vakit hmmmm

Bu güne kadar hep sessiz kaldım genelde cevap vermedim saf bellediler herhalde. birde nişanlım yok burda iyice ortalıgı boş buldular bu seferrrrr

onlarca şey yazdım ama susuyor o kızlar gibi lalaylom yapmıyor onu güldürüp eğlendiremiyorum diye oluyor di mi

Anladım canım, konuşacak bir şeyi yok ki niye konuşsun Kendini suçlu hissetseydi özür dilerdi zaten... Ama sen hep kendini suçluyor, kendini ezikliyorsun, bak yapma böyle sen kendine değer vermezsen, Mehmetin değer vermesini hiç bekleme... Yapma canım bu kadar suçlama aşağılama kendini... Unutma ki kim ne düşünürse düşünsün sen bu dünyada bitanesin

Evet keşke önceden silseydin daha iyi olurdu tatlım ama boşver olan olmuş zaten, bulaşma bence, unut gitsin, bu kadar kafaya takacak düşünecek insanlar olsaydı bunları yaşamazdın zaten öyle değil mi

Ya nilüfercim sizin şafak kac askerin izindemi.. izindeyse geri gidicek olmanın verdiği strestenmii acaba? sadece bu olaydan mıı böyle karar aldı yapmayın ya ilişkiler kolay kurulmuyorrr yazık etmeyinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…