- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Burdaydı ama yaa :44:
selam canım nasılsın?
selam canım hoşgeldin..noldu seninde mi canın sıkkın.
burdayım kızlar. aradı. kız sonradan gelmiş. biz üç erkek takılacaktık öyle dedi. ama ne olursa olsun kız geldiği an beni aramalıydı ama yapmadı çünkü beni düşünmüyorhele teli kapatması... üzüldüğümü, kırıldığımı bile bile teli kapatıyor, aradığında özür bile dilemiyor, kendinde hata bulmuyor, bunu yapan o ama hatalı olan benim mesaj çekmiş ben seninle kendimi düşünemiyorum ömrümü kısaltıyorsun yazmış bir de
Sizin topicten yazdım hatunn
O vakit çaveni başi?
[/B]
Kıyamam kuzum yaa üzüldün epey harap ettin kendini, hem suçlu hem güçlü evet insan gönül almak için bile özür diler, neyse biliyorsun işte az çok bu da mehmetin fıtratıMesaj üstüne sen ne yazdın canım :44:
bugün eve geldim telde konuşuyorduk mahalleden bir arkadaşıma gitcem dedi. ben de tamam dedim. çok az konuştuk. çocuklarla buluşayım ondan sonra ararsın konuşuruz dedi. aradım konuştuk ama yine çok kısa. hani onlarlayken konuşabilirdik dedim ben öyle bir şey demedim dedi, sen yanlış anlamışsın dedi. ben de hayır aynen öyle söyledin dedim. tamam ben yanlış söylemişim konuşamıcam, ben kapatıyorum deyip kapattı. sonra tekrar aradım meşgule attı tekrar aradım kapalıydı. az önce aradım açmış. açtı teli neden kapattın dedim sence neden dedi. o sırada arkadan erkekli kızlı konuşamalr duydum. kız mı var orda dedim evet ahmetin kız arkadaşı dedi. ne alaka dedim. anlatırım dedi. sen bana öyle bir ortama gideceğini söylememiştin nerden çıktı o dedim. sora konuşuruz dedi. bunu bana söylemen gerekmiyor muydu dedim. yoo diyorve şimdi yine kapattı teli ne yapıyor onlar orda ne yapıyorlar
burdayım kızlar. aradı. kız sonradan gelmiş. biz üç erkek takılacaktık öyle dedi. ama ne olursa olsun kız geldiği an beni aramalıydı ama yapmadı çünkü beni düşünmüyorhele teli kapatması... üzüldüğümü, kırıldığımı bile bile teli kapatıyor, aradığında özür bile dilemiyor, kendinde hata bulmuyor, bunu yapan o ama hatalı olan benim mesaj çekmiş ben seninle kendimi düşünemiyorum ömrümü kısaltıyorsun yazmış bir de
mrb kızlar.. başka kimin canı sıkkın incelemedim sayfaları ama sinirliyim.. profilimden dha önce actıgım konulara bakarsanız büyük görümcem kücüğü ile kavga etmiş benim ne olaydan ne kavgadan haberim var faceden sert bir mesaj göndermişti bana. hiç haberim olmayan bir konu hakkında sucladı beni sonra özür diledi falan.. nişanlım bana demişti sil onu faceden seni kimsenin üzmeye hakkı yok diye bende silmedim büyüktür. biz kücüğüz insanlık bizde kalsn die şimdi o beni silmiş + engellemiş. nişanlımın hesabından giriş yapınca anladım..
keşke ben onu önce silseydim diye kızıyorum kendimeeee
hiçbir şey yapmadım canımkendisi aradı kameradan görüşelim dedi şu an konuşuyoruz ama mutsuzluğumu görmezden geliyor
aman boşver be canım ya iyi olmuş öyleyse...sen gereken saygıyı yapmışsın nişanlın sil dese bile silmemişsin..hem bunlar kendi konuları içine seni niye çekiyolarki anlamıyom ben...sen bak askerinle iyi olmaya gerisi teferruat tatlım.şimdi sen o seni sildigi için degil,sen onu ondan önce silmedigin için kendine kızıyosun ama olan olmuş boşver.bundan sonra ona göre davranırsın hiç sıkma canını
Valla bilmiyorum canım neden kendi iç karısıklarına benide çekmeye calısıyorlar...
Keşke saygı göstermeseydim keşkee..
Aynen ben onu silmedimde SİLİNDİM diye kızıyorum bu gece uyku uyuyamam melisa çayı bile fayda etmez.
Peki hala bu konu üzerine mi konuşuyorsunuz havadan sudan mı? Eğer canın sıkkınsa ve düzelmiyorsa konuyu konuşmakta diret bence... Biraz da onun canı sıkılsın bakalım
ya biraz sorunlu bi aile galiba canım tanımdan konusuyom ama...şimdiden böyleyse evlendiginizde dahada çekerler..çok içli dışlı olunmaması gereken tiplerden yani...ne uyuyamıcan yaa sacmalama kızz kim için uyuyamıcan onu bi düşün degermi ki uykunu kaçırmaya?
Değmez ama keşke ben silmiş olsaydım düşüncesi yok muuu...
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı yazsammm ??
olsun düşünme öyle..belki de senin onu silecegini anlamıştır önce davranmak istemiştir biliyodur hatasını
söz düşünelim o vakit hmmmm
ilişkimizi bitirmek istiyormuş
onlarca şey yazdım ama susuyoro kızlar gibi lalaylom yapmıyor onu güldürüp eğlendiremiyorum diye oluyor di mi
Değmez ama keşke ben silmiş olsaydım düşüncesi yok muuu...
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı yazsammm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?