Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok sevindim canım inşallah bir daha vara yoğa ayrılmazsınız bak çok seviyorsunuz birbirinizi ne güzel.. Böyle anlaşın işte cici

Bugün biraz daha iyiydi eşim canım ama malesef nasıl bir askeriyeyse hem çalıştırıyorlar o halde hem de ilgilenmiyorlar, doktor yüzbaşı eliyle muayene etmediği gibi gataya sevk edip röntgen de çektirmemiş, sadece düşmeden kaynaklı yaralar için krem vermiş bir de istirahat yazmış, insan kas yırtılması ya da ezilme için falan da merhem verir değil mi? Çok ağrına gitmiş bu şekilde bir de bugün tuzlama yapmasını istemişler böyle vicdan mı olur ya... O da yapamamış, yürüyemiyormuş zaten, arkadaşları getirip götürüyormuş, bir de ağrı kesici vurmuşlar yine biraz acısı iyi diyordu...

teşekkür ederim ablacım ne kusuru 3 gün için seviniyorum işte fakirin ekmeği misali

eşin inşallah sağlığına kavuşur dua edeceğim...

İnşallah canım, teşekkür ederim....

Kuzum teşekkür ederim talihsiz bir olay geldi işte başımıza, sen de yoğunmuşsun ne zor, dersaneler hep böyle kuzum ya... Bi giren pişman bi girmeyen... allah kolaylık versin sana...

Ablacım tickerımız gitmiyor merak etmee

canımm anlıyorumm Allah kolaylık versin sana.seninki nasıl oldu peki iyi mi ?

bebem Koray şuanda Ankarada askeriyede..gatada yatmıcakmış git gel yapıyo askeriyeden.sagol tatlım

Hesnacım senin eşinin askerlik yaptığı yerde çok acımasızca davranıyorlar az kişi falanlar mı?

ay çok sevindim valla canım..kusura bakma ama enişteye sövcem az deli mannak neden üzdü peki seni böyle kolay mı öyle hemen ayrılıyoz demekkkk kızmadın inşaAllah
Yok ablacım arada hak ediyor benim sıpam

İnşallah ablacım teşekkür ederim hepimiz böle cici cici anlaşalımm artıkk yaaa
Ablam sen böle deyince şaşıp kalıyorum valla bunlarda hiç vicdan yok gerçekten yazık günah yaa Allahından bulsun hepsi
İnşallah biran evvel iyileşirde onlara muhtaç olmaz ablacım. Çok şükür ki kötü bişey yok Allahım beterinden saklasınn
ama teskere tarihimi bilmiyorum ki :18:
Canım gittiğinle aynı gün dönüyor tabi bütün izinlerini kullanırsa mesela ibo 24 mayısta sülüs tarihi normalde 24 ağustostaydı ama 15 gün izin kullanmicaz 9 ağustosta gelicek Allahın iziniyle.

Hesnacım senin eşinin askerlik yaptığı yerde çok acımasızca davranıyorlar az kişi falanlar mı?

Evet çok fazla sayılmazlar.... Öğrenciler el üstünde tutulurken askerler eziliyor biraz, bir de adamına denk geleceksin işte, bir önceki doktor burnu kanayanı gataya gönderirmiş... Bu adam gıcık biraz...

Bir de düşün zorla sayım yapmak için kantine götürmüşler o halde kaç kat merdiven çıkmış inmiş hem de kaç kez, o sırada doktorla randevusu varmış, dolayısıyla doktorla görüşememiş, doktor da bu gitti demek ki yürüyebiliyor durumu iyi diye düşünmüş, bir de ondan papara yemiş, ne kadar trajikomik değil mi

sağol canım, derdi veren Allah dermanını da verirmiş ordakiler de amma acımasız çıktılar, bizim müdür gibi

hay yarabbim yaaa Allah akıl fikir versin vicdan versin yaaa çok sinir oldum.sanki bilerek eziyet ediolar Allah bildigi gibi yapsın ya...Hesnam benim,umarım bu sıkıntıyı bian evvle atlatır kocişin canım ya .

canımm anlıyorumm Allah kolaylık versin sana.seninki nasıl oldu peki iyi mi ?

bebem Koray şuanda Ankarada askeriyede..gatada yatmıcakmış git gel yapıyo askeriyeden.sagol tatlım

hımm anladım kuzum... hastanenin o rahatsız edici ortamında kalmaması daha iyi benimki iyi dizinin ağrısı azaldı son zamanlarda. bakalım ne dicekler döndüğünde, devlet hastanesindeki doktor kesin ameliyat demiş; ama gata öyle tedaviye pek yanaşmıyor. gatadakiler yapmazsa gel(büyük ihtimalle yapmazlar, daha öncekileri yapmadılar) ben yaparım demiş.

Kızlar bizim de farklı bi durum olabilir bakalım nolcak..bugün kan vermiş eşim sonuclar yarın yada perşembe .neyse...doktorla sohbet etmişler biraz,sonra eşime demiş "olmadı sana C KARARI çıkarırız" eşim aradı bana sordu araştır dedi netten neymiş bu C kararı...baktım ve şok oldum,"ertesi yıla erteleme" kararı aslında bi yerde önceden okumuştum ben bunu ve inş öyle bişi olmaz diye geçirmiştim aklımdan...neyse hayırlısı artık.yarın konusacaktı eşim tekrardan.ankarada kalayım askerligi bian evvel bitireyim,hava degişimi de istemiyorum dicek bakalım neler olacak ya...

olmuyor 2014 ü kabul etmiyor uygulama tamam bende kabul edemiyorum bazen ama ne yapcaz mecbur

19-02-2014 dedim olmadı 2013 denedim oldu sanırım bu sene içini kapsıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…