Ablacıklarım barıştık dayanamdı 1 gün bile o mesaj attı nerdesin sen yüzüğü çıkardınmı dedi bende yok dedim çıkmicak o parmağından dedi bende dün öyle demiyordun dedim oda yaa ben sensiz yaşıyabilrmiyim benim olmadığını düşündüğümde nefes alamıyoru kalp atışımın şekli bile değişiyor yapamıyorum sensiz vazgeçemiyorum senden falan dedi. bende bunları neden ayrıldıktan sonra söylüyorsun birlikteyken nie böyle davranmıyorsun dedim oda bilmiyorum bende falan dedi ama Maşallah şuan ilgili mesaj atıp duruyor özledim diyor seviyorum diyor bakalım inşallah bozulmaz onunda benimde ilacımız ikimiziz ikimizin elinde herşey inşallah oda bende eskisi gibi oluruz şimdi başladık bakalım hayırlısı neyse o olsun ablalarım ilgilendiğiniz içinde teşekkür ederim
Bu arada hesna ablacım eşinee çok üzüldüm nasıl böyle birşey yaptırıyorlar anlamıyorum insanlık kalmamış kimsede ya herkes kendini düşünüyor.
Yazıklar olsun bu milleti böyle yapanlara o neden askerde vatanı korumak için nie o hale geldi onlar yüzünden el üstünde tutucaklarına dahada yerlere atıyorlar pislikler çok sinir oldum ablacım sen bozma moralini hayırlısıyla iyileşicek eşin sen sakin olki eşine moral ver ablacım inşallah bu hafta gidebilirsin yanına
teşekkür ederim ablacım ne kusuru 3 gün için seviniyorum işte fakirin ekmeği misali
eşin inşallah sağlığına kavuşur dua edeceğim...
hesnam çok geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyi olması için bir şeyler yapmışlardır...
raziş sen de eşinin hayırlı heberlerini alırsın inşallah...
kızlar kusura bakmayın dersane beni o kadar zorluyor ki hiçbir şey yapamıyorum19 gün boyunca izinsiz sabah 9 akşam 7 çalışmam gerekiyor 7 günü geride kaldı. artık bünyem kaldırmıyor, kafayı yicem. müdürle konuşmama rağmen hiçbir şey değişmedi. ben de başlarda ne kadar iyiler diyordum gerçek yüzleri yeni çıktı ortaya. o kadar doluyum ki... mehmet izinde; ama onunla da hiç görüşemiyorum, konuşamıyorum, göremiyorum
bu arada sevgili KAZEN asker ticker olayı harika düşünülmüş ammaaa ben geçmişe baglı bi insan oldugum için eski tickera kıyamıyom şuan deli miyim neyimçok alıştım ona,1 gün düşerek 1 ay düşürüyo bizden görüntüde
sabah 7'de kalkıyorum, akşam 8'de evde oluyorum canım yorgunluktan bayılacak duruma geliyorum artık canımşu 2 hafta da geçip gitseydi sonra rahatlıcaktım. o zaman da mehemt dönmüş olacak. izindeyken en azından telde, nette bol bol görüşürüz diyordum; ama nasip olmadı. perşembe ankara'ya gelecek ama o gün için bile izin alamadım. arada iki dersi boşalttım öyle görüşebilcem. Allah'tan gata çalıştığım yere çok yakın
hesna'nın eşine çok üzüldüm ya, umarım daha iyidir
sen n'aptın toparlayabildin m kendini?
canım mehmet izin dönüşü gata'ya uğrucak kontrol için. eşini de ziyaret edebiliriz belki, öyle bir imkan varsa...
aaaa eski tickerı silmeye gerek yokmuşşşşş süperrrrrr
Çok sevindim canım inşallah bir daha vara yoğa ayrılmazsınız bak çok seviyorsunuz birbirinizi ne güzel.. Böyle anlaşın işte cici
Bugün biraz daha iyiydi eşim canım ama malesef nasıl bir askeriyeyse hem çalıştırıyorlar o halde hem de ilgilenmiyorlar, doktor yüzbaşı eliyle muayene etmediği gibi gataya sevk edip röntgen de çektirmemiş, sadece düşmeden kaynaklı yaralar için krem vermiş bir de istirahat yazmış, insan kas yırtılması ya da ezilme için falan da merhem verir değil mi? Çok ağrına gitmiş bu şekilde bir de bugün tuzlama yapmasını istemişler böyle vicdan mı olur ya... O da yapamamış, yürüyemiyormuş zaten, arkadaşları getirip götürüyormuş, bir de ağrı kesici vurmuşlar yine biraz acısı iyi diyordu...
İnşallah canım, teşekkür ederim....
Kuzum teşekkür ederim talihsiz bir olay geldi işte başımıza, sen de yoğunmuşsun ne zor, dersaneler hep böyle kuzum ya... Bi giren pişman bi girmeyen... allah kolaylık versin sana...
ama teskere tarihimi bilmiyorum ki :18:
Yok ablacım arada hak ediyor benim sıpamay çok sevindim valla canım..kusura bakma ama enişteye sövcem azdeli mannak neden üzdü peki seni böyle kolay mı öyle hemen ayrılıyoz demekkkk kızmadın inşaAllah
İnşallah ablacım teşekkür ederim hepimiz böle cici cici anlaşalımm artıkk yaaaÇok sevindim canım inşallah bir daha vara yoğa ayrılmazsınız bak çok seviyorsunuz birbirinizi ne güzel.. Böyle anlaşın işte cici
Bugün biraz daha iyiydi eşim canım ama malesef nasıl bir askeriyeyse hem çalıştırıyorlar o halde hem de ilgilenmiyorlar, doktor yüzbaşı eliyle muayene etmediği gibi gataya sevk edip röntgen de çektirmemiş, sadece düşmeden kaynaklı yaralar için krem vermiş bir de istirahat yazmış, insan kas yırtılması ya da ezilme için falan da merhem verir değil mi? Çok ağrına gitmiş bu şekilde bir de bugün tuzlama yapmasını istemişler böyle vicdan mı olur ya... O da yapamamış, yürüyemiyormuş zaten, arkadaşları getirip götürüyormuş, bir de ağrı kesici vurmuşlar yine biraz acısı iyi diyordu...
Canım gittiğinle aynı gün dönüyor tabi bütün izinlerini kullanırsa mesela ibo 24 mayısta sülüs tarihi normalde 24 ağustostaydı ama 15 gün izin kullanmicaz 9 ağustosta gelicek Allahın iziniyle.ama teskere tarihimi bilmiyorum ki :18:
Ehehehe düştün mü yine elime19.02.2014 sizin canım, tabii bu tarih kullanmadığınız izinleri düştüğünüzde öne gelecek
Bende de gitti
Ama tickerimda buda kalsın:2:
Hesnacım senin eşinin askerlik yaptığı yerde çok acımasızca davranıyorlar az kişi falanlar mı?
Kuzum teşekkür ederim talihsiz bir olay geldi işte başımıza, sen de yoğunmuşsun ne zor, dersaneler hep böyle kuzum ya... Bi giren pişman bi girmeyen... allah kolaylık versin sana...
Evet çok fazla sayılmazlar.... Öğrenciler el üstünde tutulurken askerler eziliyor biraz, bir de adamına denk geleceksin işte, bir önceki doktor burnu kanayanı gataya gönderirmiş... Bu adam gıcık biraz...
Bir de düşün zorla sayım yapmak için kantine götürmüşler o halde kaç kat merdiven çıkmış inmiş hem de kaç kez, o sırada doktorla randevusu varmış, dolayısıyla doktorla görüşememiş, doktor da bu gitti demek ki yürüyebiliyor durumu iyi diye düşünmüş, bir de ondan papara yemiş, ne kadar trajikomik değil mi
canımm anlıyorumm Allah kolaylık versin sana.seninki nasıl oldu peki iyi mi ?
bebem Koray şuanda Ankarada askeriyede..gatada yatmıcakmış git gel yapıyo askeriyeden.sagol tatlım
Bende de gitti
Ama tickerimda buda kalsın:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?