Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama ben tickerimi geri istiyoruuum

Türkü ekledim ben ticker sende ekleyebilirsin tekrardan

Hesanacım sizinkiler çok vicdansız çıkmış.Bizimki allahı var öyle değildi
İnşallah bir an önce iyileşir eşin canım:26::26:

evet canım hayırlısı inş hepimiz için...Allah Allah kesin ameliyatsa gata niye istemiyo ilginç...

Hesnam evet benimde ne ticker ne imza gitmiyo canım.

Allaha şükür canım daha kötü bir şey yok Allahtan... Siz de bir daha üzmeyin birbirinizi bak abla dayağı yemediniz daha

ablacım sanırım 407 gün daha elinde olacağım var mı bana da bir yer

Gel canım gel... Yer var olmaz mı... Hihihhi (İç sesim: Başıma musallat oldu uyus ) Eheheheheehe

sağol canım, derdi veren Allah dermanını da verirmiş ordakiler de amma acımasız çıktılar, bizim müdür gibi

hay yarabbim yaaa Allah akıl fikir versin vicdan versin yaaa çok sinir oldum.sanki bilerek eziyet ediolar Allah bildigi gibi yapsın ya...Hesnam benim,umarım bu sıkıntıyı bian evvle atlatır kocişin canım ya .

Öyle canlarım işte yaa ne yapalım Allah daha beterinden korusun, bir an evvel iyileşse iyi olacak

kızlar bana yardım edin ne olur yardım edin çıldırcam nefes alamıyorum mehmet bana bunu nasıl yapar ya nasıl ben neyim burda kimim

Allaha şükür canım daha kötü bir şey yok Allahtan... Siz de bir daha üzmeyin birbirinizi bak abla dayağı yemediniz daha

Bunada şükür ablamm
Hahah tamam ablacım bida yok dövmeee lütfennn

Türküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü nerdesinn kızzz sennnn

Türkü ekledim ben ticker sende ekleyebilirsin tekrardan

Hesanacım sizinkiler çok vicdansız çıkmış.Bizimki allahı var öyle değildi
İnşallah bir an önce iyileşir eşin canım:26::26:

Teşekkür ederim tatlım artık katlanacağız yapacak bir şey yok askeriye işte...

evet canım hayırlısı inş hepimiz için...Allah Allah kesin ameliyatsa gata niye istemiyo ilginç...

Hesnam evet benimde ne ticker ne imza gitmiyo canım.

Benimki niye gidiyor yaaa :84:

ben tikırımı geri istiyorummmm :2:
bizim başımız kel miiiiiiiiğ

Kel canım kel

yıllar yıllar sonra bu gerçeği öğrenmek acı oldu

kızlar bana yardım edin ne olur yardım edin çıldırcam nefes alamıyorum mehmet bana bunu nasıl yapar ya nasıl ben neyim burda kimim

eneeem holooom noldun sen ?

ebruuuuuuu saa süprüsüm var diyarbakırdayım, niahahaha kuzenimin nişanı için geldim aralık19dan beri burdayım

cancağızım bi daa mı ticker yapcam yani yek yeaaaa yapmam zaten sallantıdayız heyatta yapmammmm

kel miyiz keleş miyiz bilemediysek

Teşekkür ederim tatlım artık katlanacağız yapacak bir şey yok askeriye işte...

Benimki niye gidiyor yaaa :84:

Kel canım kel

yıllar yıllar sonra bu gerçeği öğrenmek acı oldu
Canım tickerı tekrar yap yapıştır geri geliyor
Allah yardımcınız olsun:26:

Hesnoşş bilmiyorum ki canım ya,kilo dogum takip yada imza kısmını hiç ellemedin dimi yaparken.zaten nie elleyesinki bendeki de soru.hazır vermiş tarifi orda :26:

Hesnoşş bilmiyorum ki canım ya,kilo dogum takip yada imza kısmını hiç ellemedin dimi yaparken.zaten nie elleyesinki bendeki de soru.hazır vermiş tarifi orda :26:

Yok hiç ellemedim, zaten başta benim de seninki gibi görünüyordu, sonra bi haller oldu uyuza

Canım tickerı tekrar yap yapıştır geri geliyor
Allah yardımcınız olsun:26:

Hııııı anladııııııııım tekrar iş başa düştü neyse yaparık

Yok hiç ellemedim, zaten başta benim de seninki gibi görünüyordu, sonra bi haller oldu uyuza

Hııııı anladııııııııım tekrar iş başa düştü neyse yaparık

aa ilginç yaw neyse düzeltirsin inş.

nilüüü anlatcan mı artık canım çatladım burda nolduu kıyamam yaa anlat bi

Yürü gittt beee sana haftalarr öncee yazdım daha yeniimiii söylüyorsunn uyuzzzzz

yemmin ederem ki diyarbakırdayam (itinayla şive kapılır )

ne yazdım kızıııım ne neeee ben görmediiiiim

bu arada bende ki şafak değil kol böreği 318 benim ilkokul numaram heaaaa

Son düzenleme:
bugün eve geldim telde konuşuyorduk mahalleden bir arkadaşıma gitcem dedi. ben de tamam dedim. çok az konuştuk. çocuklarla buluşayım ondan sonra ararsın konuşuruz dedi. aradım konuştuk ama yine çok kısa. hani onlarlayken konuşabilirdik dedim ben öyle bir şey demedim dedi, sen yanlış anlamışsın dedi. ben de hayır aynen öyle söyledin dedim. tamam ben yanlış söylemişim konuşamıcam, ben kapatıyorum deyip kapattı. sonra tekrar aradım meşgule attı tekrar aradım kapalıydı. az önce aradım açmış. açtı teli neden kapattın dedim sence neden dedi. o sırada arkadan erkekli kızlı konuşamalr duydum. kız mı var orda dedim evet ahmetin kız arkadaşı dedi. ne alaka dedim. anlatırım dedi. sen bana öyle bir ortama gideceğini söylememiştin nerden çıktı o dedim. sora konuşuruz dedi. bunu bana söylemen gerekmiyor muydu dedim. yoo diyor ve şimdi yine kapattı teli ne yapıyor onlar orda ne yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…