ama ben tickerimi geri istiyoruuum
Evet çok fazla sayılmazlar.... Öğrenciler el üstünde tutulurken askerler eziliyor biraz, bir de adamına denk geleceksin işte, bir önceki doktor burnu kanayanı gataya gönderirmiş... Bu adam gıcık biraz...
Bir de düşün zorla sayım yapmak için kantine götürmüşler o halde kaç kat merdiven çıkmış inmiş hem de kaç kez, o sırada doktorla randevusu varmış, dolayısıyla doktorla görüşememiş, doktor da bu gitti demek ki yürüyebiliyor durumu iyi diye düşünmüş, bir de ondan papara yemiş, ne kadar trajikomik değil mi
hımm anladım kuzum... hastanenin o rahatsız edici ortamında kalmaması daha iyibenimki iyi dizinin ağrısı azaldı son zamanlarda. bakalım ne dicekler döndüğünde, devlet hastanesindeki doktor kesin ameliyat demiş; ama gata öyle tedaviye pek yanaşmıyor. gatadakiler yapmazsa gel(büyük ihtimalle yapmazlar, daha öncekileri yapmadılar) ben yaparım demiş.
Ama neden ticker bazılarımızda giderken bazılarımızda gitmiyor ki çok ilginç :44:
Yok ablacım arada hak ediyor benim sıpam
İnşallah ablacım teşekkür ederim hepimiz böle cici cici anlaşalımm artıkk yaaa
Ablam sen böle deyince şaşıp kalıyorum valla bunlarda hiç vicdan yok gerçekten yazık günah yaa Allahından bulsun hepsi
İnşallah biran evvel iyileşirde onlara muhtaç olmaz ablacım. Çok şükür ki kötü bişey yok Allahım beterinden saklasınn
Canım gittiğinle aynı gün dönüyor tabi bütün izinlerini kullanırsa mesela ibo 24 mayısta sülüs tarihi normalde 24 ağustostaydı ama 15 gün izin kullanmicaz 9 ağustosta gelicek Allahın iziniyle.
ablacım sanırım 407 gün daha elinde olacağım var mı bana da bir yer
sağol canım, derdi veren Allah dermanını da verirmişordakiler de amma acımasız çıktılar, bizim müdür gibi
hay yarabbim yaaa Allah akıl fikir versin vicdan versin yaaa çok sinir oldum.sanki bilerek eziyet ediolar Allah bildigi gibi yapsın ya...Hesnam benim,umarım bu sıkıntıyı bian evvle atlatır kocişin canım ya.
Allaha şükür canım daha kötü bir şey yok Allahtan... Siz de bir daha üzmeyin birbirinizi bak abla dayağı yemediniz daha
Türkü ekledim ben ticker sende ekleyebilirsin tekrardan
Hesanacım sizinkiler çok vicdansız çıkmış.Bizimki allahı var öyle değildi
İnşallah bir an önce iyileşir eşin canım:26::26:
evet canım hayırlısı inş hepimiz için...Allah Allah kesin ameliyatsa gata niye istemiyo ilginç...
Hesnam evet benimde ne ticker ne imza gitmiyo canım.
ben tikırımı geri istiyorummmm :2:
bizim başımız kel miiiiiiiiğ
kızlar bana yardım edin ne olur yardım edin çıldırcam nefes alamıyorummehmet bana bunu nasıl yapar ya nasıl ben neyim burda kimim
kızlar bana yardım edin ne olur yardım edin çıldırcam nefes alamıyorummehmet bana bunu nasıl yapar ya nasıl ben neyim burda kimim
Canım tickerı tekrar yap yapıştır geri geliyorTeşekkür ederim tatlım artık katlanacağız yapacak bir şey yok askeriye işte...
Benimki niye gidiyor yaaa :84:
Kel canım kel
yıllar yıllar sonra bu gerçeği öğrenmek acı oldu
Hesnoşş bilmiyorum ki canım ya,kilo dogum takip yada imza kısmını hiç ellemedin dimi yaparken.zaten nie elleyesinki bendeki de soru.hazır vermiş tarifi orda :26:
Canım tickerı tekrar yap yapıştır geri geliyor
Allah yardımcınız olsun:26:
Yürü gittt beee sana haftalarr öncee yazdım daha yeniimiii söylüyorsunn uyuzzzzzebruuuuuuu saa süprüsüm var diyarbakırdayım, niahahaha kuzenimin nişanı için geldim aralık19dan beri burdayım
Yok hiç ellemedim, zaten başta benim de seninki gibi görünüyordu, sonra bi haller oldu uyuza
Hııııı anladııııııııım tekrar iş başa düştü neyse yaparık
Yürü gittt beee sana haftalarr öncee yazdım daha yeniimiii söylüyorsunn uyuzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?