Ay çok hoş kalsın bence de öylee
bugün doğmuşum ben
bugün doğmuşum ben
yaaaaaaa düşmemişim demekki
Ayy doğum günün kutlu olsun tatlımmm :))) :124:nice mutlu yıllara ugurunla beraber inşallahh
teşekkür ederim bebişkolarımdoğum günün kutlu olsun..yeni yaşını ve bundan sonra ki yaşlarını sevdiğinle musmutlu geçirirsin inşallah
teşekkür ederim bebişkolarımsizleri sebiyorum
senin mesajınla başladım güne elini mi sürüdün ey güzelben kutlamıcam işte huh
teşekkür ederiimmm bebişimDoğum kutlu olsun canım
senin mesajınla başladım güne elini mi sürüdün ey güzelmuahhh
yasiminim çok güzel bir haber buuuSelam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik
ayy ne güzell tatlımm, inşallah orda da imzalanır belge.. 1 gün bile kardır canım yaa, 4 gün hele süper bi hediye olur sanaiyi bir haberde benden gelsinn kızlarrr
askerimin üstün başarısındann dolayı 4 gün erken terhis olma ihtimali var. urfadaki bütün komutanlar imzalamış. diyarbakıra gitmiş şimdi belge orda da imzalanırsa teskere tarihimiz 12 şubat olacakk.
kızlar nolur sizde dua edin imzalansınnn 4 gün 4 gündür valla
yasiminim çok güzel bir haber buuuhadi kutlayalımmm
süperr bi haberrrrrr
inşallah canım inşallah olur çok mutlu olurum gerçektenayy ne güzell tatlımm, inşallah orda da imzalanır belge.. 1 gün bile kardır canım yaa, 4 gün hele süper bi hediye olur sana
Teşekkürler kızlar evet çok güzel haber bencede
Adaşım hayırlısı olsun inşallah maşallah ne kadar az kalmış inanamadım ya gözlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?