Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik

Hu huuu
Yine geldim ben bugün
Bebiş yok mu diye sormuşsunuz canlarım, henüz yok
Evlilik ise maşallah çok güzel gidiyor
sizin şafaklar da epey azalmış yaa görüşmeyeli, ne güzel maşallah
bu yeni teskere panosu da çok güzel olmuş, çok beğendim

Selam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik
yasiminim çok güzel bir haber buuu hadi kutlayalımmm

iyi bir haberde benden gelsinn kızlarrr
askerimin üstün başarısındann dolayı 4 gün erken terhis olma ihtimali var. urfadaki bütün komutanlar imzalamış. diyarbakıra gitmiş şimdi belge orda da imzalanırsa teskere tarihimiz 12 şubat olacakk.

kızlar nolur sizde dua edin imzalansınnn 4 gün 4 gündür valla

ayy ne güzell tatlımm, inşallah orda da imzalanır belge.. 1 gün bile kardır canım yaa, 4 gün hele süper bi hediye olur sana

Teskere güzelleri şafaklarınız su gibi aksın geçsin inşallah bende az şafak saymadım burda
Yasemin kuzum çok sevindimm adına çok güzel bir haber bu
Deryaa canımmmmm nasılsın görüşmeyeli ?
Diğer yaseminnnn inşallah 4 gün erken teskere alırsınız dualarım sizinle

ayy ne güzell tatlımm, inşallah orda da imzalanır belge.. 1 gün bile kardır canım yaa, 4 gün hele süper bi hediye olur sana
inşallah canım inşallah olur çok mutlu olurum gerçekten
Teşekkürler kızlar evet çok güzel haber bencede
Adaşım hayırlısı olsun inşallah maşallah ne kadar az kalmış inanamadım ya gözlerime

evt canımm azcık kaldı. şu 4 günde çıkarsa aradan dahada az kalıcak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…